Käytännöllinen ja kapea keittiön sisustus

kapea keittiön sisustus aurinkoinen idea

 Aurinkoinen kompakti keittiö – kapea keittiön sisustus

 Kapeissa keittiöissä on usein yksinkertainen 2 -seinäinen muotoilu, ja ne suojaavat käyttäjiään muutaman metrin välein. Nämä täydelliset keittiöt ovat erittäin tehokkaita – niitä voidaan käyttää sekä tyylikkäästi että suurempina huoneina.

Tämä kapea keittiö tarjoaa tarpeeksi tilaa ja tilaa kaappeille ja keittiötasoille aterioiden valmistamiseksi vasemmalla puolella, pesualtaan vieressä.

Tämän keittiön yksinkertaiset linjat saavat tilan näyttämään siistiltä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiökoneet antavat koko tunnelman ylellisen ilmeen, kun taas keltainen ja valkoinen värimaailma saavat huoneen näyttämään suuremmalta.

Kapeat keittiön sisätilat – Suunnittele unelmiesi keittiö muutosideoillamme ruokailutilaksi kapeassa keittiössä

kapeat keittiön sisätilat ahtaat

Monet tällaiset kapeat keittiöt tarjoavat riittävästi säilytystilaa ja samalla tilaa ikkunariville. Ainoa ylempi keittiön kaappi luonnehtii sisustustyyliä, jota jäljitellään myös ikkunan suunnittelussa; tämä antaa pienelle huoneelle tyylikkään ilmeen, jossa on toistuvia elementtejä.

Keittiön markkinaraon lopussa on kapea pöytälevy, joka on rakennettu pohjaseinään, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi epävirallisiin aterioihin tai kutsuu sinut keskustelemaan viimeisimmistä uutisista kahvikupin ääressä aamulla.

 Punaisen keittiön keittiöt

punainen ruokakomero kapea keittiön sisustus

Tämä värikäs kapea keittiö on jaettu kahteen alueeseen – yksi ruoanlaittoon ja toinen siivoamiseen. Vasemmalla puolella on pesuallas, jossa suojalevy edessä ja astianpesukone. Tälle astialle on myös strategisesti järjestetty säilytystilaa astioille, jotta ne voidaan laittaa salamannopeasti pois. Toisella puolella on keittiökaapit, mikroaaltouuni ja se on avoin ikkunariville, joka tulvii koko keittiön luonnonvalolla.

Vilkas punainen on hallitseva väri täällä, tasapainottavat valkoiset ylemmät keittiökaapit ja marmoriset työtasot seinillä. Sijoittamalla vaaleammat värit korkeammalle, kaappeihin tai seiniin, voit tehdä kapeasta tilasta paljon tilavamman.

 Maalaismainen keittiö lähellä

maalaismainen kapea kapea keittiö sisustus idea valkoinen musta

Tässä valkoisessa kapeassa keittiössä on täydellinen maalaismainen ilme. Klassiset valkoiset kaapit heijastavat ikkunoiden valoa ja saavat huoneen näyttämään suuremmalta. Kattokaari vaikuttaa myös paljon visuaalisesti ja estää tuntea olevansa ahdas. Pienellä pajukuviolla varustettu astiasarja lisää rento maalaismainen tunnelma.

 Kompakti käsityöläisen mukaan

kapeat keittiöt sisätilat käsityöläinen keittiön tuolit keittiösaaren kaapit

Tämä kompakti käytäväkeittiö, jossa on keittiösaari, edistää työntekoa ja avaa tilaa mukaville tapaamisille. Erilaiset kaapit, laskurit ja laatat sulkivat tyyliaukon käsityöläisen bungalowin vuodelta 1920 ja modernin perhehuoneen välillä.

 Värikäs keittiö – siniset lasikaapin ovet

kirkkaasti värikkäät kapeat keittiöt sisätilat kompakti keittiö

Tuo vähän energiaa häpeättömään keittiöön – väreillä! Maalaa näiden valkoisten, lasipintaisten keittiökaappien sisustus ja ne näyttävät aivan uusilta! Vanhanaikainen lasi loistaa samassa turkoosissa ja säteilee väriä koko keittiön sisustuksen läpi! Edullinen laminaattitaso viimeistelee värikkään remontin tässä yksinkertaisessa kapeassa keittiössä.

Hieno, moitteeton keittiö

hieno virheetön kapea keittiö sisätilat vaaleaa puuta

Tämän ahtaan keittiön työkeskus on kompakti ja toimiva, ja pesualtaan ja muiden keittiökoneiden välillä on vain muutama askel. Keittiö on avoin ruokailu- / viihdehuoneeseen, välissä on kaareva keittiösaari tai pöytä, joka yhdistää kaksi aluetta. Yksinkertaiset linjat täydentävät tämän keittiön profiilia huoneen litteillä paneeleilla, kiiltävistä graniittitasoista puuttuu tarkoituksellisesti jäykkiä viivoja.

 Kapeat keittiöt liukuovilla (1)

kapeat liukuovet kapeat keittiön sisätilat

Keittiökeittiöt ovat yleisiä vanhemmissa kodeissa, joissa keittiö oli erillinen kapea huone. Nykyään näemme edun siinä, että voimme erottaa keittiön muusta talosta. Tämä tyylikkäästi muotoiltu liukuovi muistuttaa vanhoja navetan ovia, piilottaa melut ja peittää sotkun suljettuna. Mutta oven lasit päästävät valon tunkeutumaan kapeaan tilaan.

 Kapeat keittiöt, joissa on ovet (2)

kapeat keittiöt sisäovet idea kapea tila

Vaaleat puun sävyt ja luonnolliset värisävyt seinillä ovat tässä kontrastissa tummanvärisen lattian ja tummien työtasojen kanssa, ja niiden tarkoituksena on antaa kapealle keittiölle lämmin ja nykyaikainen ilme. Pesualtaan yläpuolella olevat avoimet hyllyt välttävät käärimisen tai sorron tunteen täällä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiölaitteet täydentävät ylellisen ilmeen.

 Kapeat keittiöt, joissa on ovet (3)

kapea kompakti keittiön ovet puu kevyt keittiövälineet

Kapeat keittiöt vaativat usein kekseliäitä ratkaisuja, jotka perustuvat avaruushaasteisiin. Tilan säästämiseksi nämä asunnonomistajat valitsivat hanan, joka on kiinnitetty seinään sisäänrakennetun pesualtaan yläpuolella ja joka voi pyöriä. Pieni hana suodatinvettä varten on pesualtaan reunassa. Yläosassa on avoimia hyllyjä, itse asiassa lähellä astianpesukonetta, joten kotiäiti voi helposti purkaa laitteen.

 Keittiön edullinen remontti (näkymä 1)

etat älykäs remontti kapeat keittiöt sisätilat kompakti muotoilu

Tässä budjettiystävällisessä keittiön päivityksessä liesitaso on pysynyt samassa paikassa, mutta asunnon omistajat ovat jo kauan sitten lisänneet avoimen hyllyn yhden seinän yläosaan katsellakseen keräilyesineitään. He käyttivät lattialaattoja sekä ilmanvaihdon että työtason peittämiseen, mikä on kestävä ja pysyvä ratkaisu. Alemmissa kaappeissa he valitsivat pestävät pellavaverhot – tämä on myös edullinen vaihtoehto kaapin oville.

Keittiön edullinen remontti (näkymä 2)

etat älykäs korjaus kapeiden keittiöiden sisätilat käytännössä tummat

Uudella maalikerroksella, kromikahvoilla ja vaahterakoriste-elementeillä ikinä valkoiset kaapit saavat modernin ilmeen ja ne on itse asiassa päivitetty alle 500 dollarilla. Uudet ikkunat esittelevät metsän sisäpihalle. Ne ovat myös halvempia kuin ostaa useita uusia keittiökaappeja. Yksinkertaiset mäntypuusta valmistetut hyllyt tummilla sävyillä varmistavat tarvittavan säilytystilan.

 Tee se itse keittiön remontti

tee se itse remontti kapeat keittiöt sisätilat vaaleanvihreät värit

Uudistetut kaapit ja viihtyisä materiaalien yhdistelmä piristävät tätä keittiökeittiötä, jonka asunnon omistajat ovat lähes kokonaan uusineet. Päivittääkseen kaapit uudella maalaismaisella ilmeellä, he lisäsivät oviin folk -ristikoita. Seinäyksiköt on värjätty katon palkkien mukaan. Pohjakaappien väri on mykistetty. Uudet, haalistua pronssia olevat laitteet lisäävät nostalgista näkemystä.

 Keittiö kokillekeittiö kokki kompakti hyllyt astiat kapea

Pienet keittiöt, kuten 2,40 x 3 metriä, olivat aiemmin tarkoitettu vain yhdelle kokille ja ne oli kehitetty. Mutta ne voivat silti olla erittäin toimivia. Tässä huoneessa on avoin pää ja ruokasalin ja verannan välinen tila sopii hyvin ystävien kokoontumisiin. Puulattiat auttavat paljon pienen keittiön yhdistämisessä suureen ruokailutilaan ja saavat tunnelman näyttämään kodikkaalta ja ystävälliseltä. Mustissa, kiillotetuissa graniittitasoissa on joustavat pinnat ja ne sopivat täydellisesti aterioiden valmistamiseen kapeassa keittiössä.

Ruudukon kuvio lattiallashakkilaudan lattia kapeat keittiöt sisätilat tiukka muotoilu

Klassinen ruutulaudan muotoilu – päivitetty vihreän ja valkoisen värimaailman kanssa – lisää lattian ulottuvuutta ja saa pienen keittiön näyttämään suuremmalta ja tilavammalta. Keittiön keittiöt voidaan uudistaa upeasti kiinnittämällä erityistä huomiota yksittäisiin yksityiskohtiin yhdistämällä lasiset etuovet ja lasinupit valkoisiin kaappeihin vintage -ilmeen saamiseksi. Katso, kuinka työtaso jätetään auki pesualtaalle tarkoituksellisesti maksimaaliseen käyttöön!

 Tummat tyylikkäät keittiökaapittummat tyylikkäät keittiökaapit idea kompakti ruokailutila matto kukkakuvio

Tämä pieni keittiö on suunniteltu uudelleen yhdestä suuresta huoneesta muunnetussa vaunussa. Keittiökoneiden huolellinen järjestely helpottaa työskentelyä tässä pienessä keittiössä. Et tunne masennusta tässä huoneessa, koska kaikki on käden ulottuvilla – askeleen tai kaksi kauempana pesuallasta. Voit lisätä hieman luokkaa kapeaan keittiöön käyttämällä mukavia tummia pintoja ja keittiövälineitä, aivan kuten tämä asunnon omistaja teki.

              Valkoinen kapea keittiö – käytännölliset keittiöhyllyt ja astiat sinisenä ja keltaisena

kompakti kapea keittiösuunnittelu valkoiset hyllyt astiat värikkäitä