L -muotoiset keittiöt – hyödyllisiä ideoita

L-muotoiset keittiöt kattoon asti

L -muotoinen keittiö – nykyiset ehdotukset

 Tämä keittiö edustaa pitkää, kapeaa tilaa, joka on helppokäyttöinen ja toimiva. Tällainen vihreä saari, jossa on liesi, voi tarjota lisää säilytystilaa ja tehdä keittiöstä kompaktimman ja suljetumman. Hunajaväriset puukaapit ja puulattiat muistuttavat keittiön 1930 -luvun ilmettä.

Suunnittele oma L-muotoinen keittiösi uudelleen lattiasta kattoon ulottuvilla keittiökaappeilla-tämä on loistava ratkaisu harvoin käytettyjen tai kausituotteiden säilyttämiseen.

 Keittiön saari kapeassa keittiössä – L -muotoiset keittiöt

pieni kompakti kapea keittiösaari puu l-muotoinen

Keittiön suunnittelu on joskus erittäin tärkeää. Oven sijasta on tehty läpivienti, joka antaa tilaa alemmille keittiökaappeille ja lisää säilytystilaa. Kun suunnittelet uudelleen omaa L-muotoista keittiöäsi, voit luoda tämän kaltaisen pienen saaren, jossa on kaareva muoto, joka tarjoaa tilaa ruokailuun ystävien kanssa, kun kokki valmistaa jotain.

 Valkoinen maaseudun keittiö

valkoinen maalaismainen keittiösuunnittelu L-muotoiset keittiöt

Kaarevat ikkunat luovat välittömän visuaalisen kiinnostuksen tähän viehättävään keittiöön; meillä on suklaanruskeat laatat työtason yläpuolella ja ikkunan alla, kontrastina valkoisiin klassisiin keittiökaappeihin ja samaan ruskeaan väriin, joka peittää lattian. Kun suunnittelet L -muotoista keittiötä uudelleen, voit yhtä helposti käyttää näitä kapeita avohyllyjä yläkaappien välissä – loistava ratkaisu viinin säilyttämiseen, joka ei tarvitse lämpötilan säätöä.

Saari säilytystilaa

säilytystilaa keittiösaari idea suunnittelu kompakti

 Jotta pieni keittiö näyttäisi avoimelta ja ilmavalta, sinun on pidettävä yläkaapit mahdollisimman pieninä. Näin huoneeseen pääsee enemmän luonnonvaloa. Voit korvata L-muotoisen keittiön säilytystilan puutteen uudelleensuunnittelun aikana luomalla tällaisen tiukan keittiön saaren, jossa on avoimet hyllyt ja suljetut kaapit. Huomaa myös suodatinosien käyttö keittiössä.

 Saari valmistelualueena

valmistelualue keittiöidea työtaso harmaat tuolit L-muotoiset keittiöt

Tämän kaltaisia ​​keittiösaaria, joissa on korotettu aamiaisbaari, voidaan sijoittaa keittiön keskelle. Tässä L-muotoisen keittiön uudelleensuunnitteluprojektissa poistettiin keittiö ja ruokasali erottanut seinä. Uusi järjestely korvaa U-muotoisen suunnitelman yhdellä liesillä talon nurkassa. Nyt ylimääräinen valo tulee ylhäältä ja valaisee keittiön kaappien selkeät linjat – joita muuten tarvittiin kiireesti kapeassa tilassa.

 Uudistaminen keittiössäkompakti pieni kapea keittiön uudistus päivitys kunnostaa

Seinän poistaminen L-muotoisen keittiön uudistamisen ja muuntamisen aikana muutti vanhan keittiön keittiön monikäyttöiseksi huoneeksi, jossa on monikäyttöinen saari. Materiaalivalinnat – kuten lihakauppa, vuolukivi ja tiili – lisäävät visuaalista kiinnostusta yksinkertaisiin valkoisiin keittiökaappeihin.

 Vilkas sininen keittiö – vilkkaat värit

elinvoimainen sininen keittiösuunnittelu puu vanha pöytä vilkas

Näppärän kaapin käsittely ja pesualtaan sijoittaminen tämän eloisan sinisen keittiön vajaakäytettyyn nurkkaan on arvokas oppitunti tilan arvostuksessa; hyllyt ja telineet tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja mahdollistavat asunnon omistajien hyödyntää tilansa parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile myös uutta maalikerrosta piristääksesi L-muotoista keittiöäsi!

 Vielä muutama mallikeittiö, jossa on L-muotoiset kalusteet

L-muotoinen keittiön puinen valkoinen liesi L-muotoinen keittiösuunnittelu puu valkoiset keittiölaatat tummat keittiökalusteet l-muotoinen keittiöidea suunnittelu alkuperäinen kompakti moderni kaunis keittiön muotoilu harmaa valkoinen l-muotoinen