Maalaistyylinen keittiö luo kodin lämpimän perheilmapiirin

Inspiraatiota ja vinkkejä maalaistyyliseen keittiöön

Moderni elämäntyyli ja maalaistalon elementit eivät sulje toisiaan pois. Ei ollenkaan keittiössä. Täällä ne jopa kokoontuvat aivan luonnollisesti. Koska keittiö on aina ollut ja on edelleen paikka, jossa perhe ja ystävät kokoontuvat ja viettävät onnellisia hetkiä yhdessä. Samaan aikaan emme voi tehdä ilman tämän huoneen tekniikan ja huonekalujen innovaatioita.

Nykyaikaisen sisustuksen ja maalaistalon elementtien yhdistelmä näyttää keittiössä luonnolliselta. On olemassa muutamia sääntöjä, jotka tekevät tästä konseptista erityisen helpon toteuttaa.

Pysy nykyaikaisena pohjapiirroksen avulla

maalaistyylinen sisustus

Maalaistyylinen keittiö – anna keittiön ja ruokailutilan tai olohuoneen sulautua yhdeksi

maalaismainen keittiö ruskealla

Meidän on ehdottomasti pysyttävä nykyaikaisina pohjapiirrosta suunniteltaessa. Avoimen suunnitelman avulla voit suorittaa erilaisia ​​toimintoja rinnakkain. Voit kokata samaan aikaan ja silti kommunikoida vieraidesi kanssa, pitää silmällä lapsia ja niin edelleen.

Tai voit erottaa vyöhykkeet maalaistaloelementteillä

korosta keittiösaarta puisilla tuoleilla

Maalaistalon elementit sopivat erinomaisesti eri alueiden visuaaliseen erottamiseen toisistaan. Keittiö ja olohuone tai ruokailutila voidaan erottaa toisistaan ​​visuaalisesti tällaisilla elementeillä. Voit myös korostaa keittiösaarta, joka voi toimia myös ruokailutilana, parilla puusta tai vastaavasta materiaalista valmistetuilla baarituoleilla.

Sekoita tyylejä, kun suunnittelet tallennustilaa

moderni tilava talo

Maalaistyylinen keittiö – Maalaismainen keittiö voi näyttää hämmästyttävän modernilta, jos yhdistät suunnittelutyylit oikein

moderni maalaistyylinen keittiö

moderni keittiö

Näin kalustettu keittiöhuone voi täyttyä varsin hajanaisesti. Vältä tämä tiettyjen sisustusnäkökohtien tyylillisellä toteutuksella. Sisustussuunnittelijat suosittelevat maalaistalon ja nykyaikaisten materiaalien rinnakkaista käyttöä säilytystilaa suunniteltaessa. Näiden avulla voit myös yhdistää molemmat tyylit yhdistämällä modernit ja perinteiset muodot.

Tyypilliset maalaistalon elementit on kiinnitettävä erityisesti silloin, kun meillä on suuria nykyaikaisia ​​sähkö- ja keittiölaitteita. Olisi esimerkiksi järkevää asentaa retromateriaaleista tai klassisesta maalaistyylistä valmistetut kaapit valtavan modernin jääkaapin päälle.

Maalaistyylinen keittiö – värimaailma

maalaistalon keittiöideoita

Ruskean ja valkoisen yhdistelmää pidetään klassisena

maalaistyylinen

Puiset elementit on sisällytettävä joka tapauksessa

maalaistyylinen keittiö

Klassinen, mutta samalla myös moderni

lanhaus-tyylinen-keittiö-moderni-muotoilu

Värimaailma on ratkaisevan tärkeä eklektisen yhdistelmän hyvän ulkonäön kannalta. Tarvitset jotain, joka pysyy ajan tasalla monien vuosien ajan. Värivalikoiman on sovittava yhteen näiden kahden tyylin kanssa ja hitsattava ne yhteen samanaikaisesti; hyvä esimerkki on valkoisen ja ruskean yhdistäminen. Keittiötarvikkeissa ja -tarvikkeissa voit tuoda metallisia tehosteita materiaalien ja värien avulla. Luo kaunista dynamiikkaa käyttämällä kiiltäviä pintoja joillakin alueilla ja karkeita pintoja toisilla.

Tee itse ja museotyöt

DIY keittiö

DIY -valot maalaismaiseen keittiöön

tee-se-itse

Museoarvoisia esineitä on tyypillistä maalaistyylille. Nämä ja DIY -elementit ovat tärkeä osa sisustuskonseptiasi. Hyviä ideoita ovat antiikkiset pöytävalaisimet, sisustusideat ajopuusta, DIY -valot.

Rakennerakenteen elementtien jäljitelmä tai visuaalinen korostaminen – myös vapaasti seisovat putket, pylväät, palkit tai tiiliseinät kuuluvat tähän luokkaan.

Aksentteja luonnollisissa vivahteissa

moderneja elementtejä lahdhaus -tyylissä sekoita elementtejä

Keittiössä, jossa on maalaistalo ja modernit elementit, aksentit ovat hankala kohta huoneen suunnittelussa. Niitä ei saa liittää selvästi yhteen tai toiseen tyyliin. Täällä jotkut modernit värit tulevat pelastamaan. Tee muutamia tuoleja ja heitä tyynyjä sävyissä, jotka ovat ajankohtaisia, mutta myös erittäin luonnollisia. Tämä koskee monia sinisen ja vihreän sävyjä, esimerkiksi minttua tai vaaleansinistä.

Vakuuta toiminnallisuudella ja kutsuvalla ilmapiirillä

tilava maalaiskeittiö

Maalaistyylinen keittiö – lämmin perheilmapiiri

puiset tuolit maalaistyylisessä keittiössä

Modernissa keittiössä, jossa on maalaistyylisiä elementtejä, toiminnallisuus ja lämmin perheilmapiiri vallitsevat samanaikaisesti. Jokapäiväisessä keittiön käytössä huomaat todennäköisesti muita pieniä asioita, jotka korostavat molempia vieläkin enemmän. Tee se niin, että konseptisi näyttää entistä vakuuttavammalta ja kauniimmalta.

Maalaistyylinen keittiö – käytä enemmän luonnollisia materiaaleja viihtyisään ilmapiiriin

tyylikäs keittiö

Jos valitset valkoisen, voit myöhemmin lisätä paljon erilaisia ​​värikkäitä elementtejä

valkoinen ja ruskea ovat hallitsevia värejä

Erittäin yksinkertainen mutta tyylikäs

valkoinen maalaistyylinen keittiö

Ruskea ja valkoinen ovat klassinen yhdistelmä

korosta kuecehninsel tuoleilla

keittiö moderniin tyyliin

maalaistalon suunnittelu keittiöön

innovatiivinen maalaistyylinen keittiö