Plancha Grill: Näin Espanja maistuu meille!

Uusi grillauskausi on jo kauan sitten alkanut. Niin paljon on jo varmaa. Näet sen, haistat sen – kaikkialla puutarhoissa ja puistoissa. Varsinkin kauniilla säällä puutarhajuhlat tai sosiaaliset kokoontumiset kattoterassilla eivät yksinkertaisesti ole mahdollisia ilman vanhaa hyvää grilliä. Mutta grillaaminen ei aina ole grillaamista. Koska grillaustyypillä ja ruoalla itsellään on tärkeä rooli tässä. Jotkut pitävät siitä perinteisesti lihan ja perunasalaatin kanssa, toiset pitävät sitä enemmän kasvisruoasta ja toiset siirtyvät vegaanisiin grilliresepteihin. Grillatun ruoan mahdollisuudet ovat todella rajattomat. Grillien kanssa toisin. Sinun on todella tehtävä paljon tutkimusta etukäteen ja päätettävä parhaasta vaihtoehdosta, koska grillaamisen on paitsi oltava maukasta ja hauskaa, myös terveellistä. Juuri nämä kolme näkökohtaa yhdistyvät todelliseen monipuoliseen grillaukseen – plancha -grilliin!

puutarhajuhlat kesäkoristeideat värikkäitä kankaita seppeleitä grilli

Kuinka espanjalaiset grillaavat?

Espanjalainen grillaus on ollut trendikästä tässä maassa jo jonkin aikaa. Ei myöskään ole ihme, koska plancha -grillillä on monia etuja perinteisiin hiiligrilleihin verrattuna. Nämä alkavat periaatteesta grillattavan ruoan valmistamiseksi. Itse asiassa vain 3 minuutissa plancha-grillin grillilevy kuumennetaan noin 300-350 celsiusasteeseen.

Tällaisissa lämpötiloissa lihasta, kalasta ja vihanneksista tulee rapeita ulkopuolelta ja mukavia ja mehukkaita sisältä. Plancha -grilli on yhtä helppokäyttöinen kuin perinteinen keittolevy. Yksi voi myös alentaa lämpötilaa halutulla tavalla ja jopa valmistaa ruokia, joita voi nauttia teppanyaki -grillin kanssa.

Toinen tämän tyyppisen grillauksen etu terveydellemme on se, että grillattava ruoka ei joudu suoraan kosketuksiin haitallisten savukaasujen kanssa. Kuten olemme kaikki kokeneet riittävän usein, epämiellyttävä musta savu muodostuu, kun grillataan hiilellä tai useimpien grillattujen grillien kanssa yleensä. Tämä tapahtuu tarkemmin sanottuna, kun rasvat ja tuli joutuvat kosketuksiin ja ovat valitettavasti jopa syöpää aiheuttavia ja erittäin ärsyttäviä astmaatikoille ja allergikoille..

kana grilli terveellinen plancha grilli kesäpuutarhajuhlat

Ei siitä tule mehukkaampaa!

Plancha -grillin erikoisuus on mahdollisuus valmistaa ruoka omassa ruoanlaitossa, marinadeissa, kastikkeissa tai jopa alkoholissa, samalla tavalla kuin teet sen pannulla kotona. Koska Planchero – grillisäiliö – takaa riittävästi tilaa halutuille nesteille. Lisäksi tällaisessa grillissä on ns. Rasvakanava, jossa ylimääräinen rasva kerätään kypsennyksen aikana. Tällä tavalla voit grillata la planchaa jopa tavallista terveellisemmin.

Silmänräpäyksessä kaikki on jälleen tahratonta …

Tuskin mikään muu grilli on niin helppo puhdistaa. Jäähdytyksen jälkeen on tehtävä vain puinen tai muovinen kaavin ja poistettava suuret ruokapalat. Sitten tarvitset vain vähän vettä ja pehmeän liinan. Pyyhi kostealla liinalla … valmis! Grillaaminen säästää paitsi arvokasta aikaa ja hermoja, se on myös erittäin ympäristöystävällistä ja ennen kaikkea hauskempaa.

Löydät lisää mielenkiintoisia faktoja sekä tärkeitä vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan oikean plancha -grillin tässä!

yhdistetty grillaus terveellinen plancha grilli vihannekset merenelävät

Ulkokeittiö à la plancha

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, meidän suosikkietu on plancha -grilli – laajennettu tapaaminen! Jokainen, joka on koskaan ollut grillimestari grillijuhlissa, tietää hyvin, että tämä voi olla yksinäinen, savuinen tapaus. Grilli on yleensä hieman kaukana muista, eikä kukaan halua olla välittömässä läheisyydessä grillaamisen aikana, koska et halua haista savulta jälkikäteen. Aivan erilainen plancha -grillillä! Täällä voit laittaa grillilevyn käytännössä mihin tahansa ja olla läsnä koko grillijuhlan ajan ja puhua muiden kanssa. Vain ihana!

Joten ketään ei jätetä huomiotta ja kaikilla on hauskempaa yhdessä, koska yhdessä tiedetään olevan vähemmän yksin …

grilli liha plancha grilli terveellinen suunnitelma kesäjuhlat

puutarha savupiiput plancha grilli puu terve grillaus puutarhajuhlat

Grillaus katkarapu merenelävät plancha grilli terve grillaus

kaasugrilli plancha grilli lohi paprika grilli terve

terve grilli plancha grilli hedelmä meloni ananas

grillaus puutarhassa plancha grilli omakotitalo kesäterassi

plancha grilli liha kala vihannekset munat

plancha grilli kaasu terve grillaus vihannekset katkarapu kasvissyöjä

kompakti plancha -grilli inox -ulkokeittiö

plancha grilli merenelävät vihannekset grilli terve

plancha grilli tefal kala vihannekset terve grilli

kesägrilli terveellinen plancha -grilli