Tyylikäs keittiömuotoilu: miten sinun pitäisi suunnitella pesuallas?

tyylikäs keittiötason työtaso marmorista optiikasta upotetut valot

Tyylikäs keittiömuotoilu: loistavia ideoita pesualtaan suunnitteluun

Olet jo päättänyt pesualtaan materiaalista ja sen kokoamisesta, mutta oletko miettinyt, kuinka suuren pesualtaan pitäisi olla?

Kuinka suuri tarvitset sitä? Se on osittain esteettinen kysymys, koska jotkut meistä haluaisivat mieluummin yhden altaan yksinkertaisia ​​puhtaita linjoja. Mutta sinun on myös otettava huomioon keittiön toimivuus. Keitto- ja puhdistusasetuksesi määräävät altaiden määrän.

Hinnaltaan kaksi tai useampia altaita ovat kalliimpia ratkaisuja – lisäasennustarvikkeita ja vaivaa varten. Kolme kulhoa ovat yleensä kalliimpia kuin ne, joissa on yksi tai kaksi kulhoa. Yhden tai kahden altaan pesualtaiden hinta on kuitenkin vertailukelpoinen, koska kyse on enemmän altaan materiaalista, asennustyypistä, hallitsemisesta ja koosta kuin altaan määrästä.

Pesuallas pesualtaalla

Yhden kulhon pesuallas on henkilökohtainen suosikkini keittiöön. Valmistan usein hyvin monimutkaisia ​​ruokia ja tykkään työskennellä suuren ja syvän pesualtaan kanssa.

Marmorisen näköinen kuparinen pesuallas on erityisen tyylikäs

tyylikäs keittiösuunnittelu kuparinen pesuallas marmoripinta

Voin helposti pestä suuret kattilat, pannut ja leikkuulaudat, ja voin myös piilottaa likaiset astiat siellä, jotta vieraat eivät näe niitä.

Yhden altaan pesualtaan ilmeinen haitta on, että se ei voi suorittaa monia toimintoja. Tämän pesualtaan käyttö ei ole helppoa, jos peset astiat käsin astianpesukoneessa. Se on ihanteellinen, jos käytät pääasiassa astianpesukonetta ja sinun on pestävä suurempia astioita käsin.

Pesuallas ja pesuallas

Meillä on mielenkiintoinen esimerkki pesualtaasta, jossa on pesuallas, joka helpottaa käsinpesua. Sisäänrakennetun tippa-astian avulla voit pestä astiat tyhjentämättä vettä, huuhdella ja laittaa astiat kyljelleen tyhjenemään.

Pesuallas kahdella altaalla

Tämä on älykäs hybridi pesuallasta, jossa on yksi ja kaksi allasta. Sinulla on yksi allas (suuri ja syvä), mutta myös ylimääräinen pesuallas hedelmien, käsien jne. Pesemiseen..

Kaksi pesuallasta tarkoittaa kaksinkertaisia ​​asennustarvikkeita ja kallista asennusta, jotka sinun tulee myös ottaa huomioon

tyylikäs keittiön muotoilu soikea pesuallas valkoinen kiiltävä pinta

Kaksi erillistä pesuallasta ja kolmas pesuallas tuotteiden valmistusta varten. Jos sinulla on tarvetta, tilaa ja budjettia, tämä on laitos sinulle. Yksi tai kaksi kokkia voi valmistaa illallisen, ja lapset tai vieraat voivat pestä kätensä tai juoda lasillisen vettä häiritsemättä heitä.

Raikkaat siniset vivahteet sopivat täydellisesti tyylikkääseen vintage -muotoiluun

tyylikäs keittiösuunnittelu antiikkikaapit merensinisessä retro -liesissä

Kaksoisallas

Suosituin keittiöallas, kaksinkertainen pesuallas, on hyvä ratkaisu käsinpesijoille tai niille, jotka tekevät enemmän kuin altaan työt. Esimerkiksi yksi heistä pesee astiat ja toinen kaataa pastaa.

Kahden kulhon pesualtaan yksi haittapuoli on, että kumpikaan kulho ei ole riittävän suuri. Yksi mahdollinen ratkaisu on tilata yksi säiliö isommaksi ja toinen pienemmäksi.

Loistava valkoinen ja matta kiilto antavat keittiölle lisää eleganssia

tyylikäs keittiösuunnittelun ylisuuri hana

Usein pienempi allas on matalampi ja roskahakkuri on rakennettu sinne. Tämä antaa sinulle enemmän tilaa altaan alla ja roskahakkuri on asennettu korkeammalle. Monet omistajat kuitenkin valittavat, että pienempi kulho ei ole tarpeeksi tehokas ja he haluavat mieluummin yhden pesualtaan yhdellä suurella kulholla kuin kaksi erillistä.

Tyylikäs ja puhtaat linjat SHED -arkkitehtuuri & design

tyylikäs keittiösuunnittelu puhtaat linjat jauhesiniset kaapit

Jos pidät kahden kulhon pesualtaan monitoiminnoista, mutta tarvitset suuremman kulhon, katso, löydätkö pesualtaan, jossa on erittäin suuret kulhot. Ne ovat noin kolme jalkaa tai enemmän ja antavat paljon enemmän tilaa. Ongelmana on kuitenkin se, että tarvitaan tavallista suurempia kaappeja, 62, 75 tai 92 senttimetriä, joten tarkista, onko tämä mahdollista keittiössäsi.

Perinteistä ja modernia samaan aikaan

tyylikäs keittiösuunnittelu pastellivärit mattakiilto

Kolmen kulhon pesuallas

Tämä on pesuallas! Voit vapaasti huuhdella ja huuhdella, ja sinulla on toinen pesuallas lisätoimintoja varten. Valitettavasti tämä vie paljon arvioitua aluetta, koska menetät tilaa pesualtaan alla.

Tämä ratkaisu sopii tilaviin keittiöihin, joissa työskentelee useampi kuin yksi kokki

tyylikäs keittiön muotoilu kaksinkertainen teräs pesuallas

Päättäessäsi, kuinka paljon pesuallasta pesualtaassasi pitäisi olla, ota huomioon kriteerit, kuten kokkien määrä ja miten valmistat ja puhdistat ruoan. Jos olet kokki ja käytät aktiivisesti myös astianpesukonetta, yhden kulhon pesuallas saattaa olla paras sinulle. Täysin käytössä olevissa keittiöissä, jotka tarvitsevat ylimääräisiä altaita ruoan valmistukseen ja pesuun, kaksi tai kolme allasta sisältävät pesualtaat olisivat parempi ratkaisu.

Kerro meille: Oletko fani pesualtaista, joissa on yksi, kaksi tai kolme kulhoa? Lähetä mielipiteesi alla olevaan kommenttiin.

tyylikäs keittiön muotoilu tilava työtaso pähkinäpuusta