Upeat keittiökalusteet lämpimillä väreillä

keittiövälineet aitoa puuta vihreitä kasveja

Tämän hämmästyttävän keittiön loi Cultivate Design. Voimme luonnehtia tyyliä eklektiseksi. Se on erinomainen yhdistelmä moderneja, keskiaikaisia, perinteisiä ja samalla maalaismaisia ​​kalusteita. Luonnollisesti vaalea puu näyttää erittäin houkuttelevalta tummien huonekalujen ja tiilipunaisten nahkatuolien vieressä.

Mielenkiintoisen muotoiset puiset tuolit, seinän kuvat ja pehmeät vihreät kasvit herättävät välittömästi huomion ja luovat kodikkaan ja harmonisen tunnelman. Pienet jakkarat pöydän alla sopivat hyvin tähän keittiötilaan, ja ikkunalautaa voidaan käyttää mukavana ja hiljaisena luku- tai rentoutumispaikkana. Koko tila on erittäin mukava ja esteettisesti suunniteltu, ja kaikki pienet yksityiskohdat sopivat täydellisesti tähän tyylikkääseen keittiöön.

Mutta on vaikea tehtävä kokata ja syödä huoneessa säilyttäen samalla estetiikka. Varmasti on mahdotonta rentoutua viinilasillisen kanssa pitkän työpäivän jälkeen, kun keittiö on täynnä likaisia ​​astioita. Täällä tarjoamme sinulle hyvän ratkaisun, jossa suurin osa keittiökoneista on sisäänrakennettu tai piilotettu kaappeihin. Näin voit nauttia aterioistasi rennoina ja tyytyväisinä ja voit vihdoin saada järjestyksen keittiöösi.

Tutustu tähän tyylikkääseen keittiön sisustukseen ja hanki hyviä ideoita inspiraatioon!

 Seinällä olevat kuvat tuovat huoneeseen paljon harmoniaa ja kodikkuutta

keittiön hyllylevyn kuvia

 Keittiön suunnittelu, jossa on kuvien koristelu, puiset hyllyt ja pieni viinitelinekeittiökalusteet kuvat viinipullot  Keittiön sisustus valkoisilla kupeilla, teekannulla ja herkullisella päärynälläsisustava päärynäkuppi

 Keittiön varusteet – puinen kaappi, joka on valmistettu vaaleasta aidosta puusta ja sisäänrakennettu liesikeittiö mukavasti pieni  Erilaisia ​​keittiövälineitä – leivänpaahdin, uuni ja mausteetkeittiövälineet puukaapit auki  Viihtyisä ikkunalauta lukemiseen ja rentoutumiseen yhdessä eksentristen riippuvalaisimien kanssasisustus sohvatyynyt ikkuna  Ruokailutila, jossa on tiilipunaiset puiset tuolit, viehättävä pöytä ja herkkiä vihreitä kasvejakeittiökalusteet massiivipuuta kuvia seinä

Teksti Katjan kanssa