Uusi keittiö – tämä on otettava huomioon suunniteltaessa

Jos rakennat omaa taloa tai haluat vaihtaa asuntosi kalusteet, herää kysymys, mikä keittiö valita. Uuden varustetun keittiön ostamista on harkittava huolellisesti, sillä se on usein melkein yhtä kallista kuin pieni auto ja on kanssasi vuosikymmeniä.

Mitä tulee ottaa huomioon uutta keittiötä asennettaessa??

Ihanteellinen keittiö on ensisijaisesti riippuvainen huoneistosi tai talosi käytettävissä olevasta tilasta, joten sinun pitäisi Määritä keittiön tarkat mitat ennen suunnittelua. Mieti seuraavassa vaiheessa yksityiskohtaisesti, miten haluat suunnitella keittiön. Vastaa itse seuraaviin kysymyksiin:

 • Kuinka suuri on keittiön pinta -ala (pituus x leveys)
 • Kuinka suuret työtasot saisivat olla? (Syvyys x leveys // korkeus)
 • Minkä sähkölaitteiden pitäisi löytää paikkansa keittiössä??
 • Mitkä liitännät tarvitaan vettä varten (hana, astianpesukone ja mahdollisesti pesukone)
 • Mitkä liitännät tarvitaan sähköä varten?
 • Työtason liitännät pienille keittiökoneille
 • Liitännät suurille keittiökoneille
 • Miten kaappien huoneasennukset tulisi tehdä??
 • Miltä uuden keittiön pitäisi näyttää??
 • sisäänrakennettu keittiö keittiökalusteet moderni sisustus

  Muista myös, että Energiatehokkaiden laitteiden käyttö voi alentaa keittiön käyttökustannuksia ja lyhentää siten takaisinmaksuaikaa. Muista myös, että uuden varustetun keittiön toimitus kestää useita viikkoja ja kokoaminen kestää useita päiviä. Huomaa myös, että et voi kypsentää ruokaa pitkään aikaan.

  Kuinka asentaa uusi keittiö

  Jos ammattiasentaja asentaa uuden keittiön, sinun on ensin kirjallisesti sovittava keittiön toimitus- ja asennuspäivämäärästä. Selvitä myös, mitä vanhalle keittiölle tapahtuu. Jos joudut purkamaan ja hävittämään vanhan keittiön itse, tee tämä muutama päivä tai viikko ennen uuden keittiön toimituspäivää. Tarvittaessa, kun vanha keittiö puretaan, näet, onko lisäkorjausta (maalausta, laatoitusta) tarpeen. Jos kokoat keittiön itse, olet joustavampi, mutta sinun pitäisi yleensä suunnitella hieman enemmän aikaa kuin on annettu. Pidä vähintään viikon tauko ja keskity keittiön kunnolliseen asettamiseen.

  sisäänrakennettu keittiö keittiökalusteet moderni keittiökalusteet sisäänrakennetut valot

  Kalustettu keittiö keittiöasiantuntijalta

  Keittiökoneiden liittäminen, vesiputkien asentaminen oikein ja kaikkien keittiökaappien asentaminen oikein vaatii laajaa elektroniikan tuntemusta ja teknistä osaamista. Erityisesti räätälöityjen keittiöiden osalta, ja jokaista kulmaa ja kapeaa tilaa tulee käyttää järkevästi, työtasot ja laatikot on myös mukautettava yksilöllisesti ja leikattava koon mukaan. Siksi on usein suositeltavaa ja paljon rennompaa saada uuden keittiön asennus suunnitella ja suorittaa ammattilainen. the Keittiöasiantuntijat elha-service.de Münchenistä Tuemme mielellämme sinua uuden unelmakeittiön suunnittelussa ja toteutuksessa. Tule tarvittaessa kotiisi, mittaa ja suunnittele keittiö yhdessä kanssasi. Tämän jälkeen voit jättää asennuksen kokonaan kokeneiden asiantuntijoiden käsiin.

     sisäänrakennettu keittiö keittiökalusteet nuhjuinen tyylikäs tyyli

  sisäänrakennettu keittiökeittiölaitteet valkoiset keittiökalusteet keittiökoneet

  Suunnittele sisäänrakennettu keittiö oikein keittiökalusteet