Voivatko pienet keittiöt näyttää suuremmilta?

Me kaikki haluamme tehdä asunnostamme mahdollisimman mukavan, käytännöllisen ja erittäin kodikkaan kuin mahdollista, koska haluamme hemmotella itseämme pienellä mukavuudella neljässä seinässämme. Haluamme viettää siellä paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa. Mutta mitä tapahtuu, kun tilaa on liian vähän ja asuintila ei riitä suunnittelukonseptillemme? Tässä tapauksessa sinun ei pitäisi ripustaa päätäsi, päinvastoin – yritä ajatella luovasti ja hyödyntää tilanne parhaalla mahdollisella tavalla. Viimeinen lause kuulostaa varmasti sinulle hyvin tarkoitetulta, mutta epärealistiselta. Mutta tänään haluamme näyttää teille, että voit käyttää pieniä temppuja ja fiksuja suunnitteluideoita saadaksesi rajoitetun huoneen näyttämään paljon suuremmalta ja tilavammalta. Otetaan esimerkkinä pienet keittiöt. Nämä ovat pikemminkin sääntö kuin poikkeus kaikissa suurissa kaupungeissa. Jokainen, joka tuntee Saksan asuntotilanteen hyvin, tietää tarkalleen, kuinka tärkeä aihe on miljoonille ihmisille,

Pienet keittiöt ovat pikemminkin sääntö kuin poikkeus useimmissa suurissa kaupunkiasunnoissa

pienet keittiöt ovat normi suurissa kaupunkiasunnoissa

Pienissä kaupunkiasunnoissa ei ole varaa uhrata paljon asuintilaa keittiöön. Tästä huolimatta tämä tärkeä tila voidaan suunnitella näyttämään tilavammalta. Ensinnäkin perhe -elämän kiistaton keskus on suunniteltava käytännöllisellä tavalla, jotta tyypillinen keittiötyö voidaan suorittaa oikein myös rajoitetussa tilassa.

Jokainen haluaa tuntea olonsa mukavaksi ruoanlaitossa tai leivonnassa, minkä vuoksi pienen keittiön on oltava erittäin houkutteleva. Nykyaikaiset tekniikat auttavat meitä nykyään paljon, joten mielenkiintoisia suunnittelukonsepteja voidaan suunnitella myös pieniin keittiöihin. Mitä voisit lyödä vetoa tällaisessa projektissa antaaksesi pienelle keittiöllesi tyylikkään ja tilavan ilmeen? Esittelemme sanat ja kuvat!

Pienet keittiöt – valkoinen vai muu vaalea sävy? Päätät itse!

pienet keittiöt valkoiset

  • Vaaleat värit simuloivat optista kokoa

Monet ihmiset ajattelevat, että täysin valkoinen keittiö näyttää hieman tylsältä. Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa, koska tämä perusväri huokuu puhtautta ja antaa sinulle hyvän yleiskuvan huoneesta. tuo muita pluspisteitä. Pienessä valkoisessa keittiössä kaikki näyttää täydelliseltä ja tunnelma näyttää hieman tilavammalta. Jos tämä keittiö ei miellytä sinua, sinulla on koko joukko trendikkäitä pastellivärejä, jotka varmasti sopivat makuusi. Vaaleanharmaa ja beige ovat klassisia värejä mahdollisista väreistä, joita on viime vuosina ollut erittäin kysytty myös pienissä keittiöissä. Riippuu tietysti mieltymyksistäsi, minkä vaalean sävyn valitset keittiöön. On tärkeää, että valittu väri sopii täydellisesti ja simuloi optista kokoa.

Pienet keittiöt: Herkät pastellivärit ovat olleet viime aikoina suuressa kysynnässä, ne laajentavat visuaalisesti tilaa

Pastelliväriset pienet keittiöt

On paljon muita temppuja, pieniä ja suuria, jotka voivat saada keittiön näyttämään tilavammalta. Jos luotat esimerkiksi kiiltäviin rintamiin ja kahvattomiin keittiökaappeihin, olet tullut oikeaan paikkaan. Nämä antavat keittiölle yhtenäisen ilmeen herättämättä huomiota. Ehkä he pitävät kontrasteista. Voit käyttää niitä hyvin myös pienessä keittiössä. Esimerkiksi tummat pohjakaapit näyttävät täydellisiltä ja voidaan yhdistää täydellisesti vaaleisiin seinäkaappeihin, jos ne ovat samassa värivalikoimassa.

 Tummat pohjakaapit sopivassa sävyssä yhdistettynä vaaleisiin seinäkaappeihin antavat pienelle keittiölle visuaalisen korkeuden.

Pieni avoin keittiö

  • Pystysuoraa tilaa on käytettävä taitavasti pienissä keittiöissä

Nouse ylös ja käytä vapaata pystytilaa minikeittiöissä! Tunnettu strategia on sijoittaa seinäkaapit, avoimet hyllyt ja koukut pystysuoraan niin, että pienessä keittiössä on runsaasti vapaata tilaa. Sinun täytyy aina tuntea olosi mukavaksi siellä, älä missään tapauksessa sorru liikaa huonekaluja. Tältä osin sinulle on jätetty monia vaihtoehtoja, ja olet varmasti hämmästynyt siitä, kuinka monta asiaa pystyt majoittamaan pystysuoralle pinnalle. Muista, että jokainen neliötuuma laskee pienissä keittiöissä!

Saako pienet keittiöt näyttämään suuremmilta? Kyllä, käytä pystysuoraa tilaa älykkäästi!

ideoita pieniin keittiöhyllyihin

  • Säästä tilaa ja luo riittävästi säilytystilaa pienissä keittiöissä

Minikeittiössä tilan säästäminen on aina ensisijainen tavoite. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa, yritä perustaa keittiö yksinkertaisesti ja tarkoituksenmukaisesti säilytystilan turvaamiseksi. Nykyään sinulla on monia älykkäitä suunnitteluvaihtoehtoja tässä suhteessa. Nykyaikaiset sisäänrakennetut laitteet ja sisäänrakennetut liesituulettimet ovat nykyaikaisten keittiölaitteiden ABC. Jos haluat hyödyntää nurkan tilaa, voit sijoittaa siihen nurkkakaapin. Moderneissa keittiön kulmakaapissa on tyylikkäät ulosvedettävät pyöröovet ja integroitu valaistus. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi häiritä ruoanlaittoa ollenkaan, vaan voit vain nauttia työskentelystä keittiössä.

Säilytystila on avainsana, kun asennat minikeittiön

pieni keittiön säilytystilaa

Säilytystila on erittäin tärkeä käsite jokaisessa keittiössä, mutta se on erityisen tärkeä minikeittiöissä. Siellä, missä tilaa on todella vähän, pyrit täydelliseen järjestykseen ja yrität välttää sekaannusta. Tätä varten tarvitset tarpeeksi tallennustilaa. Käytännöllisten keittiökaappien lisäksi korikorista, avohyllyistä ja laatikoista voi olla tässä suurta apua. Jos yhdistät ja käytät näitä oikein, saat minikeittiössä lisää järjestystä. Koska tämä on erityisen tärkeää pienissä keittiöissä. Mikään ei saa estää tielläsi tai estää koko keittiön suoraa näkymää. Tämä tekee pienestä keittiöstä visuaalisesti suuremman ja kaikilla on hauskaa työskennellä siellä.

Toivotamme sinulle onnea pienen keittiön suunnittelussa ja paljon mukavia tunteja työskennellessäsi siellä!

Kontrastien luominen ja aksenttien asettaminen – näin saat vauhtia pieneen keittiötilaan

sisustusvinkkejä pien-keittiö-ideoita

Älykkäät modernit huonekalut ovat aina monikäyttöisiä, esimerkiksi tämä tarjoaa säilytystilaa, istuimia ja työtasoa yhdessä

pienet keittiöt monitoimikalusteet

Ajattele luovasti ja suunnittele pieni keittiösi tarmokkaasti

suunnittele pieniä keittiöitä voimakkaasti

Valkoinen ja puu voidaan yhdistää hyvin

pienen keittiön kalusteet

Pieni valkoinen keittiö on maustettu sopivalla valaistuksella ja huoneen sisustuksella

Pieni keittiön valaistus kukkakoriste

Sisäänrakennetut keittiökoneet ovat sisään!

Ideoita keittiön asumiseen pieniin tiloihin

Eikö täydellinen pieni keittiö näytä samalta?

pieni keittiö valkoinen puu

Luo erittäin kodikas tunnelma pieneen keittiöön!

pieni keittiö perustettu keittiösaari

U-muotoinen keittiö voidaan suunnitella erittäin houkuttelevasti

ideoita pienen keittiön U -muotoon