15 berømte berømtheder Vægttab -billeder 2021 (før og efter)

Vil du blive fit fra fed som en berømthed? Kender du dem? Der er flere bollywood -stjerner lige for at bevare deres perfekte kropsbillede gennem hele deres karriere; andre modsætter sig og fejler, for derefter at blive udsat for yderligere reklame af denne årsag. Vi udsættes hver dag for billeder af berømtheder, som vi ikke kan lade være med at grådighed for de tilsyneladende ubesværede slanke kroppe, som gør vores svage forsøg på slankekure til skamme. Således i denne artikel vil vi give dig en liste over 15 berømthed vægttab billeder, der gik til at passe fra fedt.

Kendte vægttabsbilleder 2021:

Her er de utrolige billeder af berømtheder vægttab transformationer før og efter.

1. Kate Winslet:

Kat Winslet før og efter vægttab

Denne Oscar -prisvindende skuespillerinde praler ofte af at være stolt over sine kurver plus løfte på ingen måde også være et “pindinsekt”. Dette er grunden til, at det overraskede mange fans, da hun tabte alarmerende skræmmende og senere tilstod om at være ivrig efter at tabe sig. Virker som et temmelig varieret budskab, synes du ikke? I hvile med vægten ellers ikke, er dette en enkelt kurvet skuespillerinde, vi elsker.

2. Mariah Carey:

Mariah Carey før og efter vægttab

Divaen har for evigt været berømt for sin kurvede krop, stadig efter at have født tvillingen Mariah lægger sig til rette med at skille sig af med en del af vægten. Hun sluttede med at reducere utrolige 70 lbs på bare et par måneder. Derfor, for at tabe vægten, begrænsede Mariah sit daglige indtag af kalorier plus startede et program med sædvanlig kardio sammen med akvatiske træninger. Hun føler sig nu glad, sikker og mest bemærkelsesværdig, fit.

3. Snooki:

kendis vægtomdannelser

Hun er bedre identificeret som Snooki, overrasket alle ved at tabe meget vægt (1) ekstremt hurtigt ved siden af ​​hendes graviditet. Hendes slående vægttab har været på grund af at undgå alkohol, motionere regelmæssigt, variere hendes indtagelsesvaner og næsten alle hendes rutiner, der før hovedsagelig besatte fest. Efter at have smigret en ansvarlig mor, håndterer Snooki at slippe næsten hele sin graviditetsvægt på bare to måneder.

4. Christina Aguilera:

Christina Aguilera Fedt til at passe

Hun har tidligere været til vurdering for sin tyngde, viser i øjeblikket en betydeligt slankere krop. Sangeren på forhånd kommenterer, at hun var glad i kroppen plus ikke var bekymret over den analyse, hun modtog. Selvom Xtina ved en stoppet kurve har set meget mere tonet og slank ud, og etableret megen ære for sit friske look efter optræden på The Voice.

5. Britney Spears:

Britney Spears vægttab før og efter

Hun overraskede hurtigt tidligere mere ved påvirkning af en ekstremt tonet plus, mere stærkt, sund krop. Hun undgår ekstrem slankekure og arbejder endvidere på hendes figur med fitness plus konditionstræning. Det tager Britney 6 måneder at opnå sin perfekte kropsvægt plus hun ser nu bedre ud end nogensinde takket være kun varierende indtagelsesvaner, undgå junkfood og motion 5 dage om ugen.

Bollywood -skuespillerinder taber sig:

1. Kareena Kapoor:

Kareena Kapoor før og efter vægttab

Det afbildede ansigt for størrelse-nul, Kareena, blev berømt af kritikere for sin figur, når hun udførte Yeh Mera Dil Pyaar ka Deewana. Kareena gjorde dog et hårdt comeback i Tashan. Hun satte skærmen i brand ved at prale af hendes super sexede sammen med en meget slank krop i sin første bikiniscene. Hendes utrolige formindskende figur bliver en national besættelse omtrent i løbet af natten.

2. Sonam Kapoor:

bollywood -skuespillerinde taber sig

På ciffer 2 har vi vores kære ‘Miss Style Icon’ af Bollywood Sonam Kapoor. Hun er kendt for sit tøj noget end sin skuespilsevne til at veje 86 kilo, før hun underskrev sin første film Saawariya. Sonam faldt 30 kilo for at opnå det sexede udseende i sin film. Se desuden, hvordan Sonam Kapoor kommer i form til Khoobsurat.

3. Zarine Khan:

Zarine Khan vægttab

Zarine kæmpede intens medieundersøgelse ved siden af ​​sin debutfilm- Veer. Hun var nogenlunde uigenkaldelig af en kritiker for sit skærmfirma med større rammer. Skuespilleren arbejder hårdt på sit helbred og har nu endelig tabt alle de ekstra kilo. Zarine tager på fra 100 kg plus er nu 55 kg. Du vil måske også undersøge, hvordan Bollywood -berømtheder forbruger pasform (2).

4. Katrina Kaif:

bollywood skuespillerinde vægttab

Vores vidunderlige smukke Sheela havde også sine dage med babyfedt. Okay, Katrina var på ingen måde tyk, men var heller ikke i form. Når du ser hendes første film “Boom” (på egen risiko!) Vil du observere forskelligheden flankeret af dengang og nu. Den skarpe plus symmetriske kæbe mangler i hendes første dage i Bollywood.

5. Sonakshi Sinha:

sonakshi sinha før og efter vægttab

I ved alle, hvordan Sonakshi Sinha opdaterer sit udseende! Hun er datter af Shatrughan Sinha. Denne mastemast Nain fra Sonakshi havde tidligere masser af fedt under sig. For at blive Salmans “Rajjo” faldt Sonakshi imidlertid 30 kilo for at få sin slanke figur for Dabangg.

Skuespillere Ekstremt vægttab for roller:

1. Arjun Kapoor:

skuespillere vægttab til film

Vores Bollywood -damer er ikke de eneste, der er stressede med vægtproblemer. Han er søn af producenten Boney Kapoor; han forberedte sit indtog i branchen med Ishaqzaade. Arjun viser sin six-pack abs i Chokra Jawan sang, vejer 130 kg tidligere end at blive signeret af Aditya Chopra i sin film.

2. Adnan Sami:

adnan sami Fedt til at passe

Singer, der bruges til at turnere med en skræddersyet kørestol, nu i forhold til sin vægt, bedøvede faktisk verden ved sit alvorlige vægttab i 2007. Adnan, der vejer 206 kg, falder kun over 130 kilo på et år.

3. Russell Crowe:

Russell Crowe vægttab

Hans stærke træningsregel har givet pote, mens han er blevet fotograferet og viser sit stærkt ændrede udseende. Superstjernen satte sit dramatiske vægttab ned til gåture, træning i gymnastiksalen, yoga plus at undgå junkfood, fantastisk han mest havde nydt i den tidligere periode.

4. Jackky Bhagnani:

skuespillere ekstremt vægttab

Nyligt set set Boom-Boom på skærmen, virker han præcist den forskellige i sine tidlige dage. Tidligere end sin afsløringsfilm Kal Kisne Dekha vejer han 130 kg. Jackky, der i øjeblikket selvsikkert poserer for de skjorteløse billeder; nødt til at gå under en vanskelig træningsrutine og svær kostplan i over to år for at tabe 60 kg.

5. Robbie Williams:

Robbie Williams før og efter vægttab

Frisk har Robbie lagt fotos af hans imponerende six-pack også biceps, der beviser, at det hårde arbejde har givet pote. Derudover tager Angel’s songster til sin typiske vægttræning også Bikram yoga, der ser ud til at være den nyeste berømthedstendens. Det indebærer at arbejde med en serie på 26 stillinger i et varmt rum, der afgifter din krop og gør det muligt for din krop at strække sig ekstra dybt end ved stuetemperatur. Selvom det er smertefuldt for nogle, ser det sikkert ud til at have ekstra varme til Robbies krop!