25 bedste billeder af hele tiden af ​​Salman Khan (1965-2021)

Filmindustrien, især Bollywood, er blevet ganske ustabil med publikums stadigt skiftende smag. Selv på tidspunkter, hvor store stjerner står over for trusler om forældelse, har en skuespiller formået at forblive upåvirket af underholdningsvirksomhedens luner. Gæt hvem? Salman Khan! Denne skuespiller kaldes som “Sallu Bhai” af sine fans og har opnået et stort tilhængerskab ikke kun i Indien, men over hele verden!

Det oprindelige navn på B-byens Bhaijan er Abdul Rashid Salim Salman Khan. Han er den ældste søn af Salim Khan, et yesterys populære filmproducent og manuskriptforfatter. Hans mor, Salma Khan, er den første kone til Salim Khan, der konverterede hendes navn fra Sushila Charak, og Helen er hans stedmor og hans fars anden kone. Hans brødre Arbaaz Khan og Sohail Khan er kendte ansigter til sølvskærmen. Han har også to søstre – Alvira Khan Agnihotri og Arpita Khan, som han adopterede.

salman khan billeder

Vil du vide mere om Salman Khan? Rul ned for at få nogle interessante fakta om Salman Khan seneste nyheder, med aldrig før sete billeder.

Salman Khan Biodata:

1. Alder, fødselsdag, fødested, nuværende placering, religion:

Sallu Bhai blev født den 27. december 1965 i byen Indore, Madhya Pradesh. Hans rigtige alder er 53 år, og Salmans hus ligger i Bandra, Mumbai. Hans far er en sunnimuslim og mor, en Maharashtrian -hindu (senere konverteret til islam). Det er derfor, han følger begge religionerne og stolt kalder sig en “indianer”, i stedet for en muslim. Han har en blandet etnicitet og er hovedsagelig en Pathan. Hans stjernetegn er Stenbukken.

salman khan fødselsdagsfoto

2. Uddannelse:

Salman Khan lavede sin grundskole på The Scindia School i Gwalior og flyttede senere til St. Stanislaus High School i Bandra, Mumbai. Han fortsatte med at forfølge sin videregående uddannelse fra St.Xavier’s College i Mumbai, men droppede senere ud.

salman khan ki billede

3. Vigtig statistik:

Salman Khan ses ofte flaunting hans shirtless krop i en række film og endda off-screen. På trods af at han var i 50’erne, er hans kondition ikke faldet en smule. Ifølge kilder er skuespillerens højde cirka 17 fod (17 cm) høj og vejer omkring 75 kg. Hans bryst måler omkring 45 tommer, talje-35 tommer og Biceps-17 tommer. For bare dødelige som os er det endda en forbrydelse at tænke på en så stor fysik!

salman khan ka foto

4. Personlige interesser, yndlingsmad og hobbyer:

Salman er en total foodie og en hardcore ikke-vegetar. Han elsker indiske, kinesiske og Mughlai -retter. Han kan lide sin mad ekstra krydret og kan ikke modstå kyllingebiryani og fårekød. Hans personlige interesser er at male, skrive, svømme og træne i gymnastiksalen. Han er en suger til sorte, grå og hvide farver, som er hans vigtigste garderobe valg. Salman har også en stor samling luksusbiler, som omfatter Lexus, Mercedes GL Class, BMW X5 og endda nogle fantastiske cykler som Suzuki Hayabusa osv..,

5. Sociale medier -konti:

Vores elskede Chulbul Pandey er meget aktiv på sociale medieplatforme som twitter og Facebook. Selv på internettet har Salman en enorm fanbase, og millioner af mennesker venter spændt på en opdatering fra ham. Han er især populær på Twitter for sine vittige og humoristiske tweets, som retweetes i massivt antal. Hvis du vil følge denne B-by-legende, kan du søge efter disse konti:

salman khan ki foto

Salman Khan Filmografi:

Selvom Salman Khan ikke tror på nummerspillet, er hans position som nummer et næsten uovervindelig. Uanset hvordan hans film klarer sig i billetkontoret, er han altid foran i popularitetsløbet. Det er fordi, Salman tror på at lave film, som en gennemsnitlig indianer kan relatere til, i stedet for at være eksklusiv for klasse-A-publikum. Her er et indblik i hans imponerende rejse:

salman khan nyt foto

1. Første film, tidlig karriere:

Salman debuterede i 1988, da han spillede en birolle i “Biwi Ho To Aisi”. Det var i 1989, at han blev en sensation natten over med denne storfilm “Maine Pyar Kiya”. I 1990 spillede han i “Baaghi: A Rebel For Love”, som også smagte succes. Siden da var der ikke nogen, der ledte efter Sallu og leverede tilbage til ryggen storfilm, som omfatter Saajan, Andaaz Apna Apna, Hum Aapke Hai Koun, Karan Arjun, Judwaa, Pyaar Kiya To Darna Kya, Hum Dil De Chuke Sanam, Tere Naam, Dabaang, Ready, Bajrangi Bhaijaan osv.,

I de sidste 33 år af sin karriere spillede han i mere end 100 film, hvoraf et stort antal har vist sig at være den største brutto i landet. Ikke underligt, hvorfor han betragtes som Indiens mest bankable stjerne!

salman khan smil foto

2. Præmier og anerkendelser:

Sammen med at vinde millioner af menneskers hjerter over hele verden vandt Salman også flere priser for sine præstationer. Han tjente sin allerførste Film Fare -pris i 1990 for Maine Pyar Kiya, som bedste mandlige debutant. I 1999 vandt han prisen for bedste mandlige birolle for Kuch Kuch Hota Hai. Bortset fra Filmfare blev han også tildelt Rajiv Gandhi -prisen for fremragende præstation i underholdning i år 2008. I 2016 fik han Times Of India Film Award for bedste skuespiller for Bajrangi Bhaijaan.

Det er ikke alt! Bortset fra at være en vidunderlig performer, har Salman også en stor humanitær side. Han bliver regelmæssigt involveret i filantropisk arbejde, som han endda vandt flere anerkendelser og hæder. I 2013 blev han erklæret -Lions foretrukne filantropiske NGO i Indien for at være menneske!

salman khan ungt foto

3. Kommende film:

Vores yndlings Bhaijaan lader ikke sine fans vente så længe. Slutningen af ​​2019 og hele 2020 bliver en absolut godbid for Salmans beundrere, da han har en række kraftfulde forestillinger og store historier at levere! Her er den kommende Salman Khan filmliste:

  • Dabaang-3, med Sonakshi Sinha. Udgivelses dato
  • Radhe- Indiens mest eftersøgte betjent med Disha Patani
  • Spark 2, med Disha Patani
  • Inshallah, med Alia Bhatt

Der er en prognose for et par andre film som Remo D’Souza’s Dance Film, Wanted 2, Kick 2, No Entry Mein Entry, Partner 2, Sher 2.

Salman Khan Fotogalleri: Barndom, fødselsdag, film, forældre, medstjerner:

Nysgerrig efter at se, hvordan din yndlingsstjerne så ud i sin barndom? Vil du se nogle sjældne billeder af Salman med sin familie og veninder? Rul ned for at få et glimt af dette personlige liv:

1. Puny Little Boy:

salman khan barndomsbillede

Ja! Dine øjne bedrager dig ikke! Denne svage, lille dreng er vores helt egen Salman Khan, da han var en yndig måneds gammel baby! Kan du forestille dig denne dreng vokser til en B-byer Biggie?

2. Med mor, far og bro:

salman khan forældre fotos

Her er endnu et sort -hvidt billede af Salman Khans familiebillede med hans far, Salim Khan, mor, Salma Khan og lillebror, Arbaaz. Mens alle havde deres øjne fastgjort til kameraet, undrer vi os over, hvem Sallu ser på? Hans fremtid? måske!

3. Søskendebåndet:

salman khan barndomsbilleder

Disse små babyer er nu vokset til smukke børn. Salman, Arbaaz, Alvira og Sohail ser ud til at være klar til at erobre branchen med deres udseende! Vi ser, at Sallu allerede har taget rollen “Bade Bhai” ganske godt!

4. Skolepige:

salman khan gamle billeder skoletid

Dette kundegruppebillede er fra hans skoletid. Salman ligner en vred ung mand her. Er han irriteret over denne lærer eller bare et tilfældigt udtryk? Vi er ikke sikre! Men det giver nogle gode minder.

5. Den unge kropsbygger:

salman khan kropsbillede

Knap i slutningen af ​​teenageårene havde Salman allerede en flauntværdig krop. Tjek nedskæringerne på hans biceps, det tonede bryst og hans flade abs. For os er det hans øjne og den skarpe kæbe, der fanger os mere!

6. Happy Times:

salman khan familie billeder

Her ses Khan Kaandaan, der deler nogle sjovt gode øjeblikke. Det er så opmuntrende at se, hvordan den unge Salman binder sig til sin familie, især sin mor og far. Det ser ud til at joken er fra Arbaaz Khan!

7. Old Is Gold:

unge salman khan fotos

Her er et flashback -billede af Salman, Neelam Kothari og Aamir Khan, da de var meget unge. Neelam spillede Salmans kærlighedsinteresse i Ek Ladka Ek Ladki. Tre skål til gamle venskaber!

8. Med Bhagyashree:

salman khan stilfuldt foto

I 1989 fik Salman Khan og Bhagyashree bogstaveligt talt hele nationen til at gå gaga om dem. Dette billede er fra en ikke-fungerende, ærlig pose af duoen, der tager os tilbage til den gode gamle tid!

9. Med Arpita Khan:

salman khan ansigtsfoto

Her er et tidligt billede af Arpita Khan med sin nyfundne familie. Arpita blev adopteret af Salman, efter at han fandt hende på gaden og græd sammen. Hun lever nu et saligt liv og er gift med Aayush Sharma, en skuespiller i Bollywood.

10. En sjælden ramme:

salman khan hrithik roshan aiswarya rai sharukh khan

Ja! Dine øjne bedrager dig ikke! Det er dine yndlingsstjerner, alt sammen i en enkelt ramme. Hrithik Roshan, Shahrukh har travlt med at posere til kameraet, mens Salman Khan har hele sit øje rettet mod Aishwarya Rai!

11. Den fjollede side:

salman khan mest smukke billede

Sjældent får du set Salman fremvise sin sjove side! Dette billede viser, hvor fjollet han kan blive, når han er fuld. Vi er helt vilde med den måde, han deler et lettere øjeblik eller to med sine nære venner!

12. Damemanden:

salman khan med skuespillerinder

Sallu måske branchens Bhaijaan helt sikkert, men ikke for disse flok damer. Salman nyder al opmærksomheden fra glitterbyens stjerner som Kareena Kapoor, Sushmita Sen, Rani Mukherjee, Preity Zinta, Katrina Kaif og Karishma Kapoor. Nu er dette et rigtigt tapetbillede!

13. Mor, far og stedmor:

salman khan rigtig mor pic

Salman deler et meget specielt bånd med sine forældre, herunder Helen, hans stedmor. Det får os til at føle glæde over, hvordan de alle har det godt med hinanden uden had eller negative følelser.

14. Paw-Man:

salman khan hunde

Salman har en kærlighed til kæledyr, især disse to store hunde. På trods af hans travle skemaer tager han tid til sin lodne familie derhjemme. Her ses Myson (St.Bernard) og Mylove (Napolitansk Mastiff). Begge er stærke, kraftfulde og uafhængige, ligesom hans egen personlighed.

15. Behovet for hastighed:

salman khan biler

Salman elsker maskiner med høj gas, der altid kan holde ham oppe i løbet. Han ejer en misundelig samling af luksusbiler, som omfatter Audi, Mercedes, Range Rover, Lexus og andre dyre mærker.

16. Rystelse af et ben:

salman khan dans

Dette billede er fra en af ​​sceneforestillingerne af Salman og Katrina. Eks-parret synes at nyde at ryste et ben med hinanden. Med sine skøre bevægelser og en himmelsk skønhed ved siden af ​​er det en festival for alle hans fans.

17. Ex-Girlfriend Party:

salman khan i fest

Salman har en måde med kvinder! Han datede omkring seks piger, som han forsøgte at bringe sammen i en nylig fest. Denne er med sine to for længst forsvundne kærester – Sangeetha Bijlani og Lulia Vantur, der rygtes at være hans nuværende kæreste.

18. Nevø Kærlighed:

salman khan med babyunge

Salman kan være en hård nød for omverdenen, men for sin nevø Ahil Sharma er han den bedste onkel nogensinde. Set hende er en lillebitte lille Ahil, Arpitas søn, pakket hyggeligt ind i den kære Sallu -mors enorme arme.

19. Modtagelse af en pris:

salman khan vinder priser

Hvis du er vanvittig Salman Khan-fan, skal du vide det! Sallu blev tildelt Global Diversity Award af det britiske parlament i 2017. Han er blandt blot fire andre indiske stjerner, der modtog denne prestigefyldte pris.

20. Machomanden:

salman khan six pack billede

Kan du overhovedet tro, at denne fyr er i 50’erne? Han gør os alle til skamme med den form for fysik og udseende, han har! Dette er det seneste billede af Salman til hans nye film, der satte hele internettet i brand! Vi kan simpelthen ikke vente på hans film!

Det er nogle af de sjældneste af de sjældne billeder af din yndlingsstjerne! Med en række scripts, der venter på udgivelse i 2020, kan fans som os planlægge en årelang fest. Vi ønsker denne skuespiller mere succes, lykke og omvendt ældning med årene, der går. Hvis du vil have regelmæssige opdateringer om denne Dabaang -stjerne, skal du følge ham på hans sociale mediekonti.