55 hotteste og smukkeste afrikanske kvinder/piger

Afrika er et land kendt for sin naturlige skønhed, og hvad mange ikke er klar over, er afrikanske kvinders skønhed fra de forskellige dele af dette fantastiske kontinent. I dag har modeverden oplevet flere lovende afrikanske modeller, der er lykkedes trods racisme.

I denne artikel bringer vi nogle af de smukke afrikanske kvinder til dig, der stolt har gået på rampen og viser deres rige kulturarv. De har fremvist deres tradition i form af dyreprint, og levende, farverige motiver og disse modeller har brudt de negative stereotyper og skubbet modeverdenen til det næste niveau.

Smukke afrikanske kvinder

Smukkeste afrikanske kvinder (2010-2021):

Her bringer vi dig en liste over de smukkeste kvinder på det afrikanske kontinent, der har skabt bølger i den globale modeverden.

1. Smukke kvinder i Somalia:

Blandt de andre regioner i Afrika siges Somalia at have nogle af de smukkeste kvinder med deres mandelformede øjne, høje kindben og ovale ansigter. Somaliske piger har en smuk ansigt med naturlig hud og langt hår. Deres skønhed forstærkes yderligere med frisk udseende, da deres kost indeholder masser af grøntsager. Dette hjælper ved at nære deres krop og får dem til at se yngre og smukkere ud. Disse gutsy sorte afrikanske kvinder har medført en massiv ændring på deres respektive områder.

Iman Abdulmajid (Fashion Model):

afrikansk skønhed

Yasmin Warsame (Model):

afrikanske piger fotos

Saba Anglana (skuespillerinde):

smukke afrikanske kvinder

Samira Hashi (model/aktivist):

sorte afrikanske kvinder

2. Smukke egyptiske kvinder:

Egypten er ikke kun kendt for sine monumenter, men er også kendt for sine skønhedsikoner i form af Nefertiti, den egyptiske dronning og Cleopatra (1). Egyptiske kvinder er kendt for deres mørke hår og øjne og fejlfri hud. Skønheden i egyptiske kvinder kan siges at være relateret til deres sarte knoglestruktur. De har ofte en kombination af høje kindben, store øjne, runde ansigter og fulde læber. Det siges også, at egyptiske kvinder ligner latinske kvinder i form af hudfarve og også krop. Nogle af de berømte smukke afrikanske pigebilleder er:

Tara Emad (skuespillerinde/model):

Tara Emad

Nelly Karim (skuespiller, model og Ballerina):

Nelly Karim

Meriam George (Beauty Pageant Titleholder):

Meriam George

Fawzia Mohamed (skønhedsdronning/model):

Fawzia Mohamed

Donia Hamed (Model):

DoniaHamed

3. Smukkeste pige i Etiopien:

Etiopiske kvinder er blevet kategoriseret som nogle af de smukke kvinder i Afrika med deres store øjne og lyse smil. De siges at have perfekte ansigtstræk knoglestruktur og hudfarve. De fleste etiopiske kvinder har mørk hud med høje kindben. De storslåede afrikanske pigebilledrepræsentationer er:

Liya Kebede (etiopisk-født model, designer og skuespiller):

Liya Kebede

Amleset Muchie (etiopisk model, skuespillerinde og filmskaber):

Amleset Muchie

Senait Ashenafi (etiopisk-født skuespillerinde):

Senait Ashenafi

Semra Kebede (Ethiopian Beauty Pageant Titleholder, Model, and Actress):

Semra Kebede

Fryat Yemane kronet (Miss Ethiopia USA 2006, skuespillerinde, tv -vært og model):

Fryat Yemane kronet

4. Smukke marokkanske damer:

Skønheden i marokkanske piger kommer fra en kombination af mange racer og etniciteter i landet. De er en blanding af korte og høje piger, og piger er mørkhårede og har smukke kroppe. Marokkanske kvinder er kendt for deres mørke øjne og olivenfarve. Et par af de berømte afrikanske kvindebilleder er repræsenteret af personligheder som:

El Bekri (radio/tv -præsentant og skuespiller):

El Bekri

Zineid Obeid (skuespillerinde):

Zineid Obeid

Amina Allam (modeindustrien):

AminaAllam

Fadoua Lahlou (Fashion Model):

Fadoua Lahlou

Hind Benyahia (tv -vært og supermodel):

Hind Benyahia

5. Smukke kvinder fra Sudan:

Sudanesiske kvinder er generelt mørke og slanke. Nogle kvinder har lysere hudfarver og ser mere arabiske ud. Sudans kvinder har naturligvis meget mørk hud og har lært at omfavne deres hudfarve med stolthed. De er af en slank bygning, og nogle af de sydsudanesiske kvinder er meget høje. Midt i de varme afrikanske piger er modemodeller som:

Nyakim Gatwech (sydsudanesisk-amerikansk model):

Nyakim Gatwech

Adau Mornyang (Model/Beauty Pageant Finalist):

Adau Mornyang

Ataui-Deng Hopkins (sudanesisk amerikansk model):

Ataui-Deng Hopkins

Immaculate Aheu Deng (Beauty Queen/Fashion Model):

Ubesmittet Aheu Deng

 Manuela Mogga Matong (Miss World Sydsudan 2013):

Manuela Mogga Matong

6. Smukke algeriske damer:

Algeriske kvinder er normalt garvede og har olivenhud. De har mørkt hår og brede øjne med lange vipper. Og de ser meget feminine ud. De har tynde taljer, og langt hår er for det meste krøllet eller glat. Kvinder i Algeriet er kendt for at have smukke fødder og hænder. Generelt siges det, at algeriske kvinder er storslåede eksotiske med velformede hofter. Her er nogle fantastiske dejlige kvinder, der har bragt berømmelse og succes til den afrikanske dame image med deres skønhed og præstationer:

Isabelle Adjani (skuespiller/sanger):

Smukke algeriske damer

Edwige Fenech (algerisk-født italiensk skuespiller/filmproducent):

Smukke algeriske kvinder

Chahinèze Zerrouki (algerisk model):

Smukke algeriske piger

Amina Kaddur (algerisk model):

Smukkeste algeriske damer

Myriam Benzerga (algerisk model/første runner-up Arab Arab World Top Model):

Myriam Benzerga

7. Congo smukke damer:

I Congo siges det, at kvinderne ser mere stammeformede ud med en tykbenet fysik. De er mere attraktive og besidder naturlige og jordiske træk. Congolesiske kvinder kan lide at klæde sig på en flamboyant måde stilfuldt. De understreger stor betydning for egenomsorg. Kvinderne i Congo betragtes som en af ​​de smukkeste kvinder i Afrika med høje kindben. De er høje og meget feminine. Her er nogle af de smukkeste kvinder i Afrika:

Joëlle Kayembe (skuespiller):

Smukke Congo damer

Rachel Mwanza (skuespiller):

Smukke Congo -kvinder

Kim Marcelle (sanger, skuespiller, sangskriver):

Smukke Congo piger

Françoise Dehaipe (skuespiller):

Congo damer billeder

Cécile Bayiha (skuespillerinde):

Congo Kvinder Billeder

8. Smukke kvinder fra Nigeria:

Omkring 20 procent af smukke piger i Nigeria siges at være fra befolkningerne i Hausa-Fulani, Igbo og Yoruba. Det siges, at Igbo -kvinder er langt mere smukke og ofte ville være ansigtet med nigeriansk skønhed. Adesua er ofte navngivet som en af ​​de smukkeste kvinder ikke kun i Nigeria, men i Afrika med sine udsøgte ansigtstræk og usædvanlige skønhed. Nigeria er et land, der siges at være velsignet med smukke kvinder på tværs af mange stammer. De er kendt for deres yndefulde hals og hvide tænder. Se et par af disse smukke sorte afrikanske piger i dette land:

Agbani Darego (model):

Smukke kvinder fra Nigeria

Genevieve Nnaji (skuespiller og sanger):

Smukke Nigeria piger

Oluchi Onweagba (Model):

Smukke piger i Nigeria

Adaora Akubilo (Model):

Sylvia Nduka (kronet som en smukkeste pige, Nigeria):

9. Smukkeste kvinder i Sydafrika:

Sydafrika siges at være et hjem for nogle af de mest fantastiske kvinder på planeten. Kvinderne her har en enestående form for skønhed, der skiller sig ud, og unge, tynde kvinder med en homogen hudtone betragtes som mere attraktive. Skønhed i Sydafrika er baseret på eurocentriske skønhedsstandarder. Dette land er kendt for sine charmerende kvinder, der er høje, med god fejlfri hud, et ovalt ansigt og lyse øjne. Sydafrikas pigeimage er forbedret med kvinder, der udmærker sig inden for forskellige områder:

Candice Susan Swanepoel (Model):

Sydafrika pige billede

ThandoHopa (Model/Aktivist/Advokat):

foto fra Sydafrika

Tanit Phoenix (modemodel/skuespillerinde/makeupartist):

sydafrikansk skønhed

Charlize Theron (skuespiller og producent):

hot sydafrikanske piger

Candice Boucher (Model):

sorte afrikanske piger

10. Smukke angolanske kvinder:

Angolanske kvinder er generelt attraktive med ovale ansigter og doeformede øjne. Kvinderne her har dejlig mørk hud med tykt naturligt hår. De er meget kreative og innovative i deres pulserende frisurer og er lavet af smør, okker og komøg. Kvinderne er smukke med en uvirkelig slags skønhed. Blandt det fantastiske afrikanske dame foto er modeller fra Angola som:

Leila Lopes (angolanske skønhedsdronning):

Leila Lopes

Micaela Reis (skuespiller/tv -præsentant/angolansk model):

Micaela Reis

Sharam Diniz (Supermodel):

Sharam Diniz

Michaela Pinto (Model):

Michaela Pinto

Lesliana Pereira (Beauty Queen):

Lesliana Pereira

11. Smukke kvinder i Namibia:

Blandt de forbløffende smukke kvinder i Angola er de ikoniske røde kvinder fra Himba -stammen. Det, der er iøjnefaldende ved disse kvinder, er påføring af smør, fedt og rød okker på deres hud og hår. Dette giver en rød nuance til deres udseende, hvilket ikke kun får dem til at se unikke ud, men også beskytter deres hud. Kvinderne er slanke og høje i bygningen og har indviklet indrettede frisurer. Kvinderne i Mbalantu -stammen er kendt for deres lange flettede frisurer. Et par blandt hot afrikanske kvindemodeller er:

Behati Prinsloo (Model):

Behati Prinsloo

Paulina Malulu (Model/Miss Namibia):

Paulina Malulu

Yana Haenisch (Model):

Yana Haenisch

Philippa Muller (filmindustrien):

Philippa Muller

Susan Van Zyl (High-profile Model):

Susan Van Zyl billeder

Alle disse smukke og selvsikre kvinder i Afrika med forskellige kulturelle baggrunde er lykkedes med deres mission om aktiv rollemodellering for de unge afrikanske piger, der ser op til dem. Disse ærefrygtindgydende kvinder giver dem håb om, at også de kan bryde de ældgamle bobler i samfundet, som er udbredt overalt i Afrika. Disse kvinders succeshistorier ville inspirere disse unge piger til at forfølge deres drømme frygtløst og til at bryde stereotypen og efterlade varige fodaftryk i deres forfølgelsesområder.