Asiatiske skønheder: 55 Pretty Asian Hot Actress Pics 2021

Hvem er de mest attraktive kvinder i verden, du nogensinde er stødt på? De fleste af os tænker kun på Hollywood -berømthedsskuespillerinder, der stammer fra Vesten. Men vidste du, at asiatiske kvinder også havde samme skønhedskvotient som vestlige kvinder? Asiatiske piger, især indiske, sydkoreanske og iranske kvinder, er spektakulære skønheder, og de skiller sig ud med deres unikke sans for mode. De er elegante og yndefulde med smukke øjne, bleg og babylig blød hud og tykt sort glat eller bølget hår. De har strålende, ungdommelige træk. De smukke asiatiske kvinder sætter forskellige modetrends, der repræsenterer forskellige kulturer. Vi vil nu bryde stereotype overbevisninger, og du vil blive overrasket, når du kigger igennem denne liste på nogle af de mest populære varme asiatiske piger.

55 smukkeste skuespillerinde i Asien-

– Fra Indien:

Indien er rig på kultur og arv, og kvinder her er super-talentfulde i at pleje sig selv i takt med de nyeste modetrends. Kvinder fra forskellige indiske stater har en tydelig sans for styling. Med forskellige funktioner har de vundet flere skønhedspriser og konkurrencer over hele verden. Skønhedsstandarderne i Indien er den ultimative fangst. Skarpe træk, fed stylingsmag og en holdning fyldt med ynde og værdighed definerer indiske kvinder. Indiske kvinder står øverst på listen over asiatiske skønheder. Tag et kig på nogle af dem,

1. Aishwarya Rai (skuespillerinde og tidligere Miss. World):

asiatisk skønhed dame Aishwarya rai

2. Priyanka Chopra (skuespillerinde, indisk og Hollywood):

hotteste asiatiske kvinder nogensinde Priyanka Chopra

3. Sushmita Sen (tidligere Miss Universe og skuespillerinde):

smuk asiatisk kvinde ansigt Sushmita sen

4. Deepika Padukone (skuespillerinde):

mest attraktive asiatiske piger Deepika Padukone

5. Shreya Ghoshal (sanger):

Shreya Ghoshal

– Fra Sydkorea:

Sydkorea er et underholdningsland, især film. Koreansk film er meget værdsat for deres romantik, periodestykker og actionfilm, der inspirerer unge over hele verden. Når underholdningsindustrien skinner lyst, skal kvinder, der er en stor del af branchen, også skinne! Sydkorea er et hjem for smukke kvinder med en enestående følelse af skønhed. Deres hudpleje og livsstilsregimer er virkelig fantastiske. Deres glødende hud og deres livsstilsvedligeholdelse satte skønhedsstandarder for kvinder over hele kloden. Hemmeligheden er det regelmæssige indtag af afbalanceret ernæring og en sund kost og hudplejeprodukter med naturlige ingredienser. Godt! Her er en liste over smukke asiatiske piger fra Sydkorea – disse fejlfri skønheder!

6. Han Ga In (skuespillerinde):

Asiatiske skønheder

7. Sang Hye-Kyo (skuespiller og model):

Asiatisk skuespillerinde

8. Kim So-Eun (tv-skuespiller og model):

Smukke asiatiske piger

9. Moon Chae-won (skuespillerinde):

Asiatiske berømtheder

10. Yoon Eun Hye (sanger, skuespillerinde og model):

smukke asiatiske damer Yoon EunHye

– Fra Vietnam:

Vietnam, et sted populært for sine historiske steder og eksotiske strande, huser også varme asiatiske piger og attraktive kvinder med veldefinerede ansigtstræk. Åh ja! Vietnamesiske kvinder er også sensuelle i deres udseende! Selvom deres øjne er relativt små, er deres hjerteformede ansigter bare super søde. Kvinder fra Vietnam er ganske skønhedsbevidste. De følger en enkel, men sund livsstil, hvilket fremgår af deres naturlige skønhed. Se de fantastiske billeder af smukke kvinder fra Vietnam, og du kan bestemt ikke stoppe med at blive betaget!

11. Kym Purling (sanger):

Kym Purling

12. Elizabeth Thuy Tien (Model):

Smuk asiatisk dame Elizabeth Thuy Tien

13. Diem My (model og skuespillerinde):

Asiatiske berømtheder Kvinde

14. Maggie Q (skuespiller og model):

asiatiske modeller

– Fra Japan:

Japanske kvinder er en legemliggørelse af nåde og naturlig skønhed. Asiatiske kvinder har en æstetisk sans for påklædning, der passer godt sammen med personlig stil. Med dybe øjne er de smukke og kan bestemt skille sig ud fra resten af ​​verden. Selvom de måske ikke passende passer ind i kategorien ser hot ud, er disse piger bestemt stilfulde på en bemærkelsesværdig måde!

15. Honda Tsubasa (skuespiller):

Ung asiatisk skuespillerinde

16. Nozomi Sasaki (Model):

Asiatisk varm skuespillerinde

17. Mikie Hara (skuespillerinde):

smukke asiatiske dame Mikie Hara

18. Kyoko Fukada (skuespiller og sanger):

smukke unge asiatiske kvinder Kyoko Fukada

19. Ayumi Hamasaki (sanger):

Asiatiske heltinder

– Fra Malaysia:

Malaysiske kvinder har helt sikkert udvalgt et sted for sig selv på vores liste over varme asiatiske kvinder. Selvom de fleste af os kender dette land som et turistmål, kender vi måske ikke deres mangfoldige identitet med blandede etniske racer. Disse fladskårne skønheder søger stolthed over deres traditioner. Kvinder viser deres virkelige følelse af etnisk stil i påklædning. Med medfødt elegance og den rigtige indstilling ser malaysiske piger virkelig livlige ud.

20. Juliana Evans (skuespiller):

Juliana Evans

21. Carmen Soo (Model):

Carmen Soo

22. Nur Fazura (tv -berømthed):

Asian Celebs Kvinde

23. Julie Woon (skuespiller):

Julie Woon

24. Lisa Surihani (Model):

Asiatisk heltinde ser ud

– Fra Filippinerne:

Landet med de smukkeste asiatiske kvinder har markeret sit territorium ved at placere sig øverst blandt flere vindere af skønhedskonkurrencer verden over. Filippinske kvinder har den rigtige sans for krop og højdeproportion med skarpt udseende og storslåede træk. Deres skønhed, nåde og elegance får dem til at skille sig ud fra andre. De populære kvinder fra dette land, der har markeret deres skønhed og talent, er,

25. Liza Soberano (Model):

Asiatiske filmstjerner

26. Marian Rivera (model og skuespiller):

Smukkeste asiater

27. Anne Curtis (skuespiller):

Anne Curtis

28. Maja Salvador (danser):

Maja Salvador

29. Kathryn Bernardo (model og skuespiller):

Sydasiatisk skuespillerinde

– Fra Iran:

Digte har ofte beskrevet iranske og persiske kvinder som indbegrebet af nåde og skønhed. I modsætning til andre asiatiske lande er disse asiatiske damer fra Iran ikke varme eller stilfulde, men de er charmerende i deres sans for mode og er fyldt med ynde. Deres intense udseende taler tusind ord! De mest berømte persiske og iranske piger inkluderer,

30. Mahtab Keramati (skuespiller og nu ambassadør i Iran):

31. Elahe Hesari (skuespiller):

ElaheHesari

32. Elnaz Habibi (skuespiller):

Asiatisk smuk skuespillerinde

33. Nasanin Nuri (Miss Earth top deltager og model):

Varm asiatisk celeb

34. Bahareh Kian Afshar (skuespiller):

Asiatisk sexet skuespillerinde

– Fra Kina:

Med deres tydelige udseende er kinesiske kvinder mindre kendte i skønhedsindustrien. Kvinder fra Kina er for nylig kommet ind i rampelyset og etablerer sig som de smukkeste. Deres fejlfrie hud, ungdommelige ansigt og varige skønhed adskiller dem fra resten af ​​det asiatiske pige -billede.

35. Zhang Ziyi (skuespillerinde):

Zhang Ziyi

36. Xu Jinglei (skuespiller og forfatter):

Asiens rigeste skuespillerinde

37. Zhao Wei (skuespiller):

Asiatisk topskuespillerinde

38. Zhang Jingchu (skuespillerinde):

Asiatisk filmskuespillerinde

39. Chi Ling Lin (model):

asiatiske skønhedskvinder Chi Ling Lin

– Fra Singapore:

Med deres dristige, selvsikre og selvsikre udseende har kvinder fra Singapore bevist, at skønhed er meget mere end at se fair ud. Med deres unikke sans for styling ser de ungdommeligt strålende ud trods deres alder. Selvom de ikke kan være på niveau med de hotteste asiatiske kvinder fra andre regioner, lærer de os at være stilfulde uden facade. Deres holdning er det, der gør en kæmpe forskel! Vores yndlingskvinder fra Singapore inkluderer,

40. Kym Ng (skuespiller):

hotteste asiatiske kvinder Kym Ng

41. Fann Wong (model og skuespiller):

Asiatiske kvindelige filmstjerner

42. Stefanie Sun (sanger):

De smukkeste piger i Asien

43. Joanna Dong (skuespiller):

Joanna Dong

44. Tanya Chua (skuespiller og sanger):

Asiatisk heltinde -romantik

– Fra Bhutan:

Bhutan har overgået andre og er placeret oven på det globale lykkeindeks. Analogien kan godt tegnes; Bhutanske kvinder er smukke med et bredt smil og et glødende ansigt. Skønhed for dem taler med lykke! De smukke asiatiske ansigter uden eller minimal makeup, smukt udseende og hemmeligheden bag deres skønhed er deres lykkelige liv! Disse fantastiske naturlige skønheder kan ganske konkurrere med kvinder fra andre lande!

45. Tandin Bidha (skuespillerinde):

Asiatiske tv -skuespillerinder

46. ​​Tsheeing Zam (skuespiller):

Højest betalte skuespillerinde i Asien

47. Lhaki Dolma (model og skuespiller):

Lhaki Dolma

48. Sherab Lhamo (skuespiller):

Top 10 smukke skuespillerinde i Asien

49. Kezang D Wangmo (skuespiller):

Kezang D Wangmo

– Fra Taiwan:

Sidst, men ikke mindst, på listen over lande med de smukkeste kvinder i Asien er Taiwan. Disse tidløse skønheder ser ganske ungdommelige ud og er populære for deres strålende ansigter med en evig glans. Fede og intense øjne, definerende ansigtstræk og glat, silkeagtigt hår er det, der gør dem kæbefaldende skønheder.

50. Lun Mei Kwei (skuespillerinde):

Asiens smukkeste skuespillerinde

51. Brigitte Lin (skuespiller):

Brigitte Lin

52. Annie Chen (skuespiller):

Annie Chen

53. Hannah Quinlivan (model og skuespillerinde):

Liste over asiatiske skuespillere

54. Camille Chen (skuespiller):

asiatiske skønhedskvinder Camille Chen

Vi håber, at denne liste over smukke asiatiske damer har overbevist dig om at tro, at alle hotte kvinder ikke er fra Vesten! Kvinderne fra Asien er ikke bare smukke; de er søde, elegante og intense. Blandingen af ​​forskellige kulturer kan illustreres med deres særpræg og forskellige hudtoner.