Top 25 rigeste kvinde i verden

De rigeste kvinder! Ja, ved du, hvem der er på listen over top 25 rigeste kvinder i verden? I ved alle, at uden kvinder kan du ikke forestille dig verden. Som kvinder dækker vi autoriteten til at sanktionere os selv, såvel som resten af ​​den feminine befolkning, inkluderet. Netop en kvinde får samfundet til at blomstre og fortsætter med at vokse.

I denne artikel kan du se listen over de 25 rigeste kvinder i verden ud over, hvordan de indbringer deres formue. Læs derfor dette omhyggeligt og lær deres hårde arbejde med at samle dit eget kongerige, som muligvis snart vil være milliarder værd.

Verdens rigeste kvinde:

1. Christy Walton:

verdens rigeste kvinde

Christy Walton er på nr. 1 i kataloget over verdens rigeste kvinde samt den rigeste kvindemilliardær i USA. Hendes nettoværdi er omkring 7,2 mia. Hun er enke efter John Walton arvet hendes ejendele, efter at han døde i en flykatastrofe i 2005. Vis igen hendes 2010 -mærke som verdens rigeste dame, hun får et ekstra hit i hendes skæbne på grund af hendes afdøde mands tidlige venture i First Solar, der opdelte næsten 500%, mens 2006 tidlige offentlige bidrag. Hendes vigtigste del af nettoformuen skyldes lager i Wal-mart plus i First Solar Company.

2. Iris Fontbona:

Verdens rigeste kvinder 2

Iris fontbona er også den rigeste kvinde i Chile. Overtage rigdom fra hendes ægtefælle; hun rangerer først i staten Chile under forhold med en nettoværdi på omkring $ 15,9 milliarder. Hun kontrollerer sammen med sine slægtninge Antofagasta, en af ​​de store kobberminer på planeten Jorden samt aktivselskabet Quinenco, som er landets næststørste bank (Banco de Chile), største rederi i Latinamerika (CSAV) og førende brygger (CCU).

3. Anne Cox Chambers:

Verdens rigeste kvinder 3

Anne Cox er den ældste rigeste dame i verden på denne liste, da hun blev født den 1. december 1919, 97 år gammel. Hun er chefudlejer for Cox Enterprises. Hendes nettoværdi er $ 16,1 mia. Cox Enterprises blev oprettet af hendes far, James Middleton Cox senere end efterfølgende, en avis fornavn Dayton Evening News. Hun var også en gang en amerikansk repræsentant for Belgien under administrationen af ​​Jimmy Carter fra 1977 til 1981.

4. Laurene Powell Jobs:

Verdens rigeste kvinder 4

Laurene er ægtefælle til afdøde opfinder Steve Jobs. Hun overtager al sandsynligheden for job i Apple, Pixar, Disney og mange andre små virksomheder. Hun møder den meget berømte Apple-medstifter i en institution, og går derefter på middag med hende. Hendes nettoværdi findes på 14,1 milliarder dollars.

5. Alice Walton:

Verdens rigeste kvinder 5

Alice Walton er single af Wal-Mart-legaterne; individuelt besidder 410 millioner aktier i det, der stadig er single af klodens store organisationer. Hun er tidligere en aktiemarkedsanalytiker samt en optionshandler og fortsætter til forening og driver en investeringsbank, Llama Co. i løbet af 1988, der slutter ti år senere. Nu arbejder hun som næstformand samt fondschef i den Walton -familieejede bank, og formuen er 31,1 milliarder dollars. I 2011 donerer hun hundredvis af millioner af maleri til det nyligt åbnede Crystal Bridges Museum of American Art.

Hun er en svigerinde til Christy Walton sammen med den enlige datter af Wal-Mart-skaberen Sam Walton, og hendes formue er på 44,9 milliarder amerikanske dollars. Hun får sin velstand fra sin far afdøde Sam Walton. Hendes vigtigste indtægtskilde er i hele Wal-Mart. The Times Magazine anerkendte hende som en af ​​de mest førende mennesker i verden.

6. Georgina “Gina” Rinehart:

Verdens rigeste kvinder 6

Nettoværdien er $ 16,8 mia., Og hendes grundlag for rigdom er minedrift i Australien. Hun er en af ​​de rigeste kvinder i Australien såvel som i Asien. Hun er afkom til afdøde Lang Hancock, minedriftsindustri. Hun opnåede virksomheden fra sin far og nåede den til innovative højder. Gina positionerer sig også altid i rekorden for de mest indflydelsesrige kvinder i verden og anerkendes også som ‘Mining Billionaire’.

7. Miuccia Prada:

Verdens rigeste kvinder 7

Miuccia Prada er den 3. rigeste kvinde i Italien med en nettoværdi på 2,7 $. Hun er født i den næststørste by i Milano, Italien; hun overtager tøjlerne i stilfirmaet Prada som af sin mor. Hun er også på listen over mest indflydelsesrige kvinder. Hendes uddannelsesgrader plus uddannelse er uovertruffen blandt enhver anden dame i dette katalog. Hun har en doktorgrad i pædagogisk videnskab fra University of Milan.

8. Charlene de Carvalho-Heineken:

Verdens rigeste kvinder 8

Hun er øl -arving til Heineken -mærket. Senere end hendes far Freddy Heineken døde for mere end et årti siden, overtog hun en andel på 25 % i det hollandske bryggeriselskab plus det er forudsigeligt at indeholde en nettoværdi på $ 15,4 mia. Denne virksomhed har mere end 170 kvalitetsmærker under sit navn plus har tilstedeværelse i 65 lande verden over.

9. Johanna Quandt:

Verdens rigeste kvinder 9

Hun er mor til Susanne Klatten og enke efter den tyske iværksætter Herbert Quandt. Hun er også tidligere sekretær med 3. ægtefælle til afdøde Herbert Quandt, hendes partner bevarer bilproducenten BMW som konkurs i begyndelsen af ​​1960’erne. Hun ejer stadig 17% af bilproducenten fra BMW. Hendes børn, Stefan Quandt og Susanne Klatten har også en stor satsning ud over også milliardærer.

10. Antonia Johnson:

Verdens rigeste kvinder 10

Hun er single rigeste kvinder i Sverige med en nettoværdi på 6,2 milliarder dollars. Hun leder Axel Johnson Group, et diversificeret handelssvensk selskab, der beskæftiger sig med fødevarer, telekommunikation, energi, sikkerhed, industriprodukter og fast ejendom. Hendes far arbejder som formænd for dette firma i 1982 oprettet af hendes bedstefar i 1873.

11. Laurene Powell Job og familie:

Verdens rigeste kvinder 11

Hun er enke efter medstifter samt tidligere administrerende direktør for Apple Inc., Steve Jobs; hun får sin rigdom på 20 milliarder dollars senere, end han døde i oktober 2011. Nu er hun medstifter sammen med formanden for Board of College Track. Et held, der hovedsageligt var placeret i levende tillid tæt på den sidste del af hendes mands liv.

12. Jacqueline Mars:

Verdens rigeste kvinder 12

Jacqueline Mars, afkom fra Forrest Edwards Mars Sr., hun er fra Mars Family, der er en af ​​de rigeste familier i verden med en nettoværdi på $ 26,4 B. Hendes familieenhed er derefter til Walton Family plus Koch Family under velstandsforhold. Hendes firma er på fremstilling samt markedsføring af slik. Dette firma er den førende slikproducent. Også målt som single af den velkendte investor på planeten omfavner den meget berømte Warren Buffet uidentificeret besiddelse i sit selskab.

13. Birgit Rausing:

Verdens rigeste kvinder13

Hun besidder $ 13 B nettoværdi og også den 2. rigeste kvinde i Sverige. Hendes hjemby er en landsby i det sydlige Sverige, og hun tager rigdom fra sin ægtefælle efter hans død. Hun er ikke kun en dynamisk filantrop, men også indehaver af Tetra Laval, der er et privatejet selskab.

14. Sara Mota de Larrea:

Verdens rigeste kvinder14

Sara Mota de Larrea har en nettoværdi på $ 12,0 milliarder, da hun overtager et 36% venture i Grupo Mexico, mens hendes mand Jorge Larrea døde. Grupo Mexico indeholder verdens 7. store kobberproducent, olieboreforretning samt Mexicos største jernbanevirksomhed. Blandt hendes barn tysk og Sara ejer de 51% af virksomheden. Mineselskabet var rock via et fireårigt beat på single af deres mine indtil 2010.

15. Elaine Marshall:

Verdens rigeste kvinder15

Hun besidder 9,1 milliarder dollars i nettoformue, fordi hun er direktør for Koch Industries med 14,6 % ejerandel. Koch Industries er udvidet, internationalt sæt af virksomheder inden for kemi, fremstilling, olieraffinering og tildeling, finansiering og handel med råvarer og landbrug. Bloomberg forklarer deres årlige transaktion til 115 milliarder dollar hvert år. Hun er enke efter E. Pierce Marshall Elaine.

16. Dirce Camargo:

Verdens rigeste kvinder16

Hun er den 3. rigeste brasilianer med en nettoværdi på $ 14,0B. Dirce Camargo leder Camargo Correa, ensom af Brasiliens vigtigste virksomheder, da hendes ægtefælle Sebastiao Camarago udløber i 1994. Fabrikationsselskabet, en række offentligt og hemmeligt ejede virksomheder, har produktion inden for cement, byggeri, energi, veje, skibsbygning, olie og gas, lufthavne og fast ejendom. Mens Carmgo besidder størstedelen af ​​virksomheden, drives virksomheden af ​​specialiserede ledere.

17. Abigail Johnson:

Verdens rigeste kvinder17

Abigail Johnson er en amerikansk forretningskvinde samt præsident for Fidelity Investments og næstformand for FMR LLC med en nettoværdi på $ 17,2 B. Da hun ejer 24,5% af Fidelity Management plus Research LLC, der har det næststørste amerikanske investeringsforening selskab Fidelity Investments. Fidelity Financial Services blev dannet af hendes bedstefar. Hun har en kunsthistorisk grad fra Cambridge plus en MBA fra Harvard. Johnson arbejdede også som ledelseskonsulent i kort tid, inden hun begyndte med sin families forretning i 1988. Hun er desuden den mest dominerende kvinde i den verdensomspændende fondsforvaltningsvirksomhed.

18. Savitri Jindal:

Verdens rigeste kvinder18

Hun er fra Indien med en nettoværdi på $ 7,7 milliarder, og hendes kilde til rigdom er fremstilling af stål. Hun er formand for O.P. Jindal Group, der er et stål- og kraftselskab. Hun overtager dette, efter at hendes mand, Om Prakash Jindal, døde i et helikopterkollaps i 2005. Om Prakash Jindal etablerede forretningen i 1952. I øjeblikket driver Savitri Jindal sammen med sine 4 sønner Prithviraj, Ratan, Naveen og Sajjan industrien.

19. Liliane Bettencourt:

Verdens rigeste kvinder19

Hun er fra Frankrig med en nettoværdi på 44,9 dollar. Bettencourt er Europas rigeste kvinde og ejer 31% af kosmetikmegapower L’Oreal. Dette firma er startet af hendes far, der er single af verdens førende kosmetik plus Beauty Corporation. L’Oreal indeholder mærker som Garnier, Kiehls og Maybelline. Hun sluttede sig til virksomheden, da hun var 15 år, og byggede produkter med etiketteringsflasker. Da hun overtog virksomheden i 1957, har hun stadig travlt som en stor interessent frem for som præsident.

20. Susanne Klatten:

Verdens rigeste kvinder20

Susanne Klatten, der har en nettoværdi på 24,4 milliarder dollar, er den rigeste kvinde i Tyskland. Kletten får sin fars velstand sammen med sin bror Stefan Quandt. Hun besidder 12,6% indsats i bilproducenten BMW plus 50,1% indsatser i lægemiddelkoncernen Altana. Hun modtager en bachelorgrad i forretningsadministration fra University of Buckingham med sin MBA på IMD Business School i Schweiz.

21. Eva Gonda Rivera:

Verdens rigeste kvinder21

Eva Gonda Rivera besidder 6,4 milliarder dollars, og hun har ejerskab af sammen med sine døtre halvdelen af ​​B-aktierne i FEMSA, den store selvstyrende distributør af Coca-Cola i det latinamerikanske distrikt. De får aktierne senere hendes mand død i 2008.

22. Yang Huiyan:

Verdens rigeste kvinder22

Hendes rigdomskilde er fast ejendom med en nettoværdi på 21,3 mia. Hendes lavmælte far, Yeung kwok Keung, flyttede sin beholdning af familiens største formue, andele i familiekontrolleret ejendomsudvikler Country Garden Holdings, til hende foran selskabets børsnotering i Hong Kong i 2007.

23. Margarita Louis-Dreyfus:

Verdens rigeste kvinder23

Margarita Louis-Dreyfus, er en russisk og storaktionær, der arvede sin mands virksomhed, efter at han døde i 2009. Hun var i stand til at genetablere et landbrugs søgelys i sit selskab; stadig løfter 350 millioner dollars som en evig obligationsudstedelse i Singapore. Hun har en nettoværdi på 5 milliarder dollar.

24. Rosalia Mera:

Verdens rigeste kvinder24

Med en nettoværdi på 6,1 milliarder dollar bliver Rosalia Mera en rigeste kvinde i Spanien. Hun er medstifter af Inditex, som er moderselskab for Zara-detailbutikker med eksmanden Amanacio Ortega. Efter at være skilt med sin mand har hun stadig et 5,8% venture.

25. Wu Yajun:

Verdens rigeste kvinder25

Hendes nettoværdi er omkring $ 6,9 milliarder, og en kilde til rigdom er fast ejendom i Kina, som er selvfremstillet. Hun er indehaver af ejendomsudvikleren Longfor, der er børsnoteret i Hong Kong. Den rigeste selvfremstillede kvinde i verden er tidligere journalist og arbejder som journalist plus redaktør af China Shirong News Agency. Wu deler sin rigdom op med sin mand, der også har et venture i forretningen.