Top 25 rigeste mand i verden

De rigeste mænd! Kan du oplyse, hvem der er på listen over de rigeste mænd i verden? Bare rolig! Der er et antal mænd i verden, der bygger enorm mængde sammen med i stand til at slutte deres navne til kataloget over de rigeste mænd i verden. Listen over de rigeste mennesker er derfor så lang; i denne artikel udforsker vi de 25 rigeste mænd i verden.

Salig for verden har flere på den givne liste underskrevet et løfte om virkelig at bidrage med størstedelen af ​​deres velstand til menneskeheden. Kataloget over milliardærer har aldrig været så langt, og lige nu er der 1.210 af dem spredt i kloden.

Verdens rigeste mand:

1) Bill gates:

verdens rigeste mand

At have en nettoværdi på 77,1 milliarder dollars i stykker, Bill Gates, får sin position i 2014 som verdens rigeste person. Gates er identificeret som en fremtrædende amerikansk aktionær, opfinder, programmør og filantrop. Han var med til at stifte Microsoft, plus pågreb også stillingen som administrerende direktør, formand samt chefsoftware designer hos virksomheden, før han gik på pension. Han er det mest kendte ikon for velstand plus filantropi i verden. Af sin velgørende organisation donerer han ekstra end 26 milliarder dollar til sundhedsformål.

2. Sheldon Adelson:

Verdens rigeste mand 2

Med en nettoværdi på $ 70,9 mia. Er han også en af ​​de rigeste personer i verden. Sheldon Adelson er ambassadør, faktisk leder af Las Vegas Sands Corporation. Hans ret præcise nettoværdi er $ 70 mia. Han er ejer af den israelske avis, kaldet Israel HaYom samt forskellige velgørende formål plus kærlighed til at bruge sin enorme mængde til velvære ud over menneskers velstand. Adelson Foundation har forberedt over 140 millioner dollars i donationer til Birthright Israel.

3. Warren Buffett:

Verdens rigeste mand 3

Warren Buffett’s nettoværdi er $ 63,3 milliarder og kommer derfor på listen over de rigeste mennesker i verden. Warren Buffett er tvivlsomt den hovedsagelig velkendte af verdens rigeste person plus tidligere beundrer for hans sunde økonomiske investeringer og forslag. Warren Buffett er formand, administrerende direktør og førende aktionær i Berkshire Hathaway, et amerikansk multinationalt selskabs aktivselskab, der står uden for Omaha, Nebraska, og har desuden lovet at donere 99 % af sin formue.

4. Jim Walton:

Verdens rigeste mand4

Han er også optaget på listen over de rigeste mænd i verden med en nettoværdi på 65,2 milliarder dollars. Jim Walton er skaberen af ​​Wal-Mart, en førende sælger af verden. Som administrerende direktør og formænd for Arvest Bank tilbyder han sine tjenester i strategisk planlægning plus finansudvalg. Han har næsten omkring 12,6% andel af Wal-Mart i sit ejerskab. Han er også indehaver af Benton Country Daily Record, som er en Bentonvilles lokalavis.

5. Carlos Slim Helu:

Verdens rigeste mand 5

Som Telecom -tycoon besidder han 53,5 milliarder dollar, der hjælper med at eksistere i kataloget over verdens rigeste person. Han er en, der bagholdsangreb privatisering af Mexicos nationale telefonselskab i 1990. Han har for nylig modtaget autoritær støtte til at kombinere sine fastnetteleje til amerikanske Movil, Latinamerikas førende mobiltelefonselskab.

6. David Koch:

Verdens rigeste mand 6

Han har 40,1 milliarder dollars ejendom, og hans kilde til rigdom er fra Koch Industries, fordi han er en af ​​de to amerikanske forretningsmænd, der har besiddelse af Koch Industries, det 2. største private selskab i USA. Han er en energisk mand, der sammen med at være administrativ vicepræsident for Koch Industries er impliceret i en række forretninger, politiske begivenheder og filantropiske sysler med desuden at være kemiingeniør. Han betragtes også som den rigeste person i New York, da han føler kærlighed til kunst plus ofte donerer til Lincoln Center samt American Museum of Natural History.

7. Amancio Ortega:

Verdens rigeste mand 7

Han er en anden rigeste person i verden med en nettoværdi på 63,8 milliarder dollar på grund af den spanske forretningsmand og hans præstation i detailhandlen. Han kommer fra et rigeste familiemiljø, og derfor er han den rigeste mand i Spanien, med sin ekskone, den rigeste dame i staten, der venter på, at hun dør. Han er skaberen af ​​det fremtrædende spanske tøjfirma, Inditex modekoncernen, der har hovedsæde i Arteixo, Spanien. Måske er hans top mærke serie Zara tøj plus tilbehør butikker.

8. Charles Koch:

Verdens rigeste mand 8

Den anden mand på hovedet af Koch Industries, Charles Koch knytter bånd til sin bror beregnet til den rigeste person i verden, i alt 40 milliarder dollars værd. Charles er også autoriseret administrerende direktør for Koch Industries plus glad for velvillige organisationer, f.eks. Institute for Humane Studies, Mercatus Center ved George Mason University, samt Cato Institute.

9. Larry Ellison:

Verdens rigeste mand 9

Han er også en på listen over de rigeste mænd i verden, da han har en nettoværdi på 80,3 milliarder dollar. Larry Ellison er glæden ved tech -forretning i Amerika. Han er administrerende direktør for Oracle, der er et velkendt amerikansk selskab. Dette firma skiller sig ud fra Californien, der fokuserer på computerhardwaresystemer. Ellison ejer også store aktier i virksomhederne som Salesforce, Quark Biotechnology, Astex Pharmaceuticals og NetSuite osv..

10. Stefan Persson:

Verdens rigeste mand 10

Stefen Persson kommer på listen over de rigeste mænd i verden med en nettoværdi på 90 milliarder dollar. Persson er en velkendt svensk iværksætter samt født i 1947. Stefan er en sejrrig plus sofistikeret investor i H&M, en vigtig modevirksomhed. Stefen har besiddelse af omkring 90 milliarder dollar.

11. Mukesh Ambani:

Verdens rigeste mand 11

Mukesh Ambani er fra Indien med en værdi af $ 29 milliarder også på listen over de rigeste mænd i verden. Hans kilde til rigdom er petrokemikalier, gas og olie. Globalt mål: Hans Reliance -industri, der tidligere var Indiens mest værdifulde virksomhed, tilbyder kun lige 2 milliarder dollars for 65% venture i bekymrede canadiske oliesand -outfits Value Creations. Sent Dhirubhai Ambani, hans far etablerede Reliance samt sammensatte det til et enormt selskab.

12. Eike Batista:

Verdens rigeste mand 12

Han er fra Brasilien, og ved Mining, olie som rigdomskilde, tjener han 27 milliarder dollars og viser sig at være verdens rigeste mand, foruden at han måske er på vej. Årets store vinder inkluderede 19,5 mia. Dollar i hans private balance. Barn af Brasiliens respekterede tidligere mineminister, der tager stolen over minegiganten Companhia Vale do Rio Doce, får sit begyndelse i guldaftale ud over minedrift.

13. Ingvar Kamprad:

Verdens rigeste mand13

Ingvar er arrangør af IKEA. Med en værdi på 49,1 milliarder dollar er han også til stede på listen over de rigeste personer i verden. Nu er hans alder 87 år gammel med statsborger i Sverige og også den eneste rigeste mand i Sverige. Ingvar er facet for første gang på listen over top 25 rigeste mænd i verden. Han forlod som formand for verdens førende møbelsælger, IKEA, i den foregående måned med det samme for at opgive sin plads til sit yngste barn. Han anslås at være den bedste vinder, da hans forening fik flere indtægter og også andre i nettooverskud fra side til side den varierede tillid plus fonde.

14. Lakshmi Mittal:

Verdens rigeste mand 14

Han er Londons rigeste besætter, der fører tilsyn med Arcelor Mittal, verdens førende stålproducent har en nettoværdi på 28,7 milliarder dollar, og han er dybest set fra Indien. Nettoindkomsten faldt med 75% i 2009. Han tager 12% i lønnedgang, men forbedret synspunkt pressede stigningen 1/3 i det sidste år. Han ønsker at udvikle sig i sit hjemland Indien og ønsker om at sammensætte stålværker i Jharkhand sammen med Orissa, men har ikke anerkendt regeringens tilladelse.

15. Bennett S. LeBow:

Verdens rigeste mand 15

I 2010 donerede han 49 millioner dollars til Drexel University, og det kommer ham på listen over de rigeste mænd i verden, selvom hans nettoværdi ikke er kendt. Bennett S. LeBow er administrerende direktør og formand for Borders og i Vector Group, et aktivforening for cigaretproducenter. Han afslutter sin eksamen fra Drexel og universitetets handelsskole stillede op med sit fornavn.

16. Lawrence Ellison:

Verdens rigeste mand 16

Med en nettoværdi på $ 28 milliarder er han også i kataloget over de rigeste mænd i verden. Oracle, amerikansk Oracle -grundlæggers held fortsætter med at flyve; Aktier steg 70% i de sidste 12 måneder. Databasemonster har købt 57 virksomheder i de foregående fem år. Overtagelse af 7,4 mia.Dollars overtagelse af Sun Microsystems, få fat i BEA Systems for 8,5 mia. Han er studeret fra University of Chicago i, men ikke afsluttet eksamen. Han startede Oracle i 1977 og offentliggør en dato, der var tidligere til Microsoft i 1986.

17. Bernard Arnault:

Verdens rigeste mand17

Han tilhører Frankrig med en nettoværdi på 27,5 milliarder dollars og andre rigeste mænd i verden. Hans indtægtskilde er luksusvarer, Frankrig. Bling er omvendt, betjener modesymbolet overtager overskriften på den rigeste europæer som andel af hans luksusvarer -outfit LVMH betyder skaberen af ​​Louis Vuitton, Moet & Chandon, der flyder 57%. LVMH stiger, da dyre Shanghai rentable ejendomme, L’Avenue Shanghai, ved hjælp af Macau -milliardær Stanley Ho.

18. T. Denny Sanford:

Verdens rigeste mand18

T. Denny Sanford er optaget blandt de 25 rigeste mænd i verden, fordi han donerer $ 162,5 millioner til, Sanford-Burnham Medical Research Institute, Sanford Health Foundation sammen med Florida Hospital for Children. Ifølge kilder er hans nettoværdi omkring $ 600 millioner (gennem The Daily). Han er den berømte humanitære og formand for United National Corporation, som ikke er andet end bankhandel i South Dakota. Sanfords nuværende gave til hans velgørende formål er at oprette et nationalt institut til undersøgelse ud over helbredelse af brystkræft.

19. Lee og Jane Seidman:

Lee og Jane Seidman

Hans nettoværdi kendes ikke, men han bidrager med 42 millioner dollars til universitetshospitaler i Cleveland. Lee og Jane Seidman er pensionist -ophavsmand samt præsident for Motorcars Group, som er baseret i bilforhandlere i Cleveland. Han lover at donere 90% af sin velstand inden årets udgang.

20. Mark Zuckerberg:

Verdens rigeste mand20

Mark Zuckerberg doneres $ 100 millioner til Startup. Han er en amerikansk teknologiindustrielle med en nettoværdi på 33,3 milliarder dollars. Lønningen til Mark Zuckerberg er $ 1 om året. Som du ved det, er Zuckerberg ophavsmanden til Facebook, der forberedte et enormt bidrag til sin personlige organisation, der understøtter læseplaner, der er gavnlige for skoleordningen i Newark, N.J. Og det samlede beløb vil blive belønnet mere end 5 år.

21. Thomas & Raymond Kwok & familie:

Verdens rigeste mand21

Deres formue er 20 milliarder dollars, og det får dem til at komme på listen over top 25 rigeste mænd i verden. Væk fra al den familiære bagvaskelse er Kwok -brødrene de 3. rigeste borgere i Greater China -sektionen. Senere end den ældste bror blev kidnappet i 1997 såvel som dermed fri, ødelagde han et trin, da ejendomsbranchen sendte Thomas og Raymond i spidsen for.

22. Vladimir Lisin:

Verdens rigeste mand 22

Han er anoter mænd, der er på listen over top 25 rigeste mænd i verden. Han besidder en nettoværdi på 24 milliarder dollars. Han fortsatte sit liv med at fungere i kulminerne, i øjeblikket er han den rigeste person i Rusland, der leder Novolipetsk Steel, et enormt industrikonglomerat.

23. Karl Albrecht:

Verdens rigeste mand23

Han er fra Tyskland med en nettoværdi på $ 23,5 milliarder dollars. Han er udlejer eller ejer af supermarkedsgiganten Aldi Sud, en enkelt af Tysklands såvel som Europas førende købmænd. Har 1.000 forsyninger i USA på tværs af 29 stater. Det forventede salg er omkring 37 mia. Han har en strategi om at starte butikken i New York i år.

24. Prins Alwaleed Bin Talal Alsaud:

Verdens rigeste mand24

Han har en nettoværdi på 19,6 milliarder dollars, og han er derfor på denne liste. På grund af den største personbesparelse i Citigroup har Alwaleed aldrig været single at tage tilbage. Stadig nu, da de politiske oprør på tværs af den arabiske verden har fået masser af ledere plus offentlige personer til at trække sig tilbage fra opmærksomheden, driver Alwaleed sine reserver og tæller verdens hurtigt til at være den højeste konstruktion.

25. Li Ka-shing:

Verdens rigeste mand25

Han dækker nettoværdien nær omkring $ 26 milliarder dollar. Han er gymnasial fiasko fra Hong Kong og er i dag den førende sundhed ud over skønhedshandleren i verden. På samme måde har mange andre i dette bibliotek lovet at overdrage en bemærkelsesværdig andel af sine ejendele til velgørende formål.