Top 40 indiske berømtheder mandlige skuespillere med Six Pack Abs 2021

Seks pack abs! 6 -pack -trenden er til stede i modeverdenen i meget lang tid, og den stod stadig tidstesten. Vi har ofte observeret vores yndlingsberømtheder, der flankerer six pack abs uden besvær, og vi fans følger disse hot looks dag og nat. Og gæt hvad – vi kan stadig ikke komme over dem! Disse varme mandlige udseende er faktisk snakken om modebyen fra det foregående årti og fremover, og i dag ser vi ikke kun vores mandlige skuespillere, men også andre sports- og forretningskendisser, der flager og forsøger at få abs.

Indian Celebrities Male Six Pack Body

Ligesom dig, elsker vi også 6 -pack abs -trenden. Så vi har besluttet hvorfor ikke behandle vores øjne med disse varme og sydende blikke?

Top 40 indiske berømthedsmænd med 6 -pack kropsbilleder 2021:

Vi har samlet vores favoritter, og alle tiders trendende 6-pack abs body-looks, som du ikke kan gå glip af! Selvom vi alle er klar over den berømte six pack abs -trend og personligheder omkring os, kommer dette look aldrig af mode eller trend. Her er hvorfor!

Vores foretrukne Six Pack Abs i Bollywood:

Nå, seks -pack eller 6 -pack body abs synes det ultimative mål eller destination for hver skuespiller derude. Hver mandlig berømthed har en tendens til at omfavne denne trend og ser fra de ældgamle favoritter til de nye stjerner. Som et resultat heraf har de fleste af vores skuespillere disse mavemuskler med sig.

De ser også super-varme og sydende ud, uden tvivl. Den shirtløse trend blev uden tvivl så berømt, nu forstår du også hvorfor! Her er et par af de mest berømte six pack mænd -berømtheder i Bollywood med abs. Det varme udseende er virkelig en godbid for fanens øjne som altid!

Disse Bollywood-skuespillere har ganske godt slået seks-pack-trenden til.

1. Shah Rukh Khan Six Pack Abs-

Shah Rukh Khan Six Pack Abs

2. Hrithik Roshan Six Pack Abs-

Hrithik Roshan six Pack Abs

3. Salman Khan Six Pack Abs-

Salman Khan Six Pack Abs

4. Ranveer Singh Six Pack Abs-

Ranveer Singh six Pack Abs

5. Shahid Kapoor Six Pack Abs-

Shahid Kapoor six pack abs

6. Ayushmann Khurana Six Pack Abs-

Ayushmann Khurana six Pack Abs

7. Tiger Shroff Six Pack Abs-

Tiger Shroff six Pack Abs

Tollywood Six Pack Body og Abs Special:

Hvad med den populære Tollywood -trend i disse dage? Vi ser selv Telugu filmindustrien flaunting ud af de rige abs udseende og krop i disse dage. Den mandlige six pack abs af vores Tollywood -skuespillere og mandlige berømtheder er virkelig varme og populære. Selvom listen over seks pakke -berømtheder aldrig har en tendens til at slutte, har vi også nye poster på listen.

Her er vores foretrukne udseende i skuespillere i filmindustrien i Telugu. Det bedste af udseendet og den tonede krop prales af alle, og det ser ud til, at den internationale trend har nået Tollywood. Hvad synes du om disse Telugu hero six pack -stil?

1. Sudheer Babu Six Pack-

Sudheer Babu Six Pack

2. Ram Charan Six Pack-

Ram Charan Six Pack

3. Jr NTR Six Pack-

Jr Ntr Six Pack

4. Sundeep Kishan Six Pack-

Sundeep Kishan Six Pack

5. Kartikeya Six Pack-

Kartikeya Six Pack

6. Naga Shaurya Six Pack-

Naga Shaurya Six Pack

Kollywood Actors Six Pack:

Vær nu ikke chokeret. Ligesom de indiske skuespillere og Tollywood -skuespillere har vi endda de populære Kollywood -skuespillere med hot six pack -udseende. De fleste kommercielle filmskuespillere ser ud til at omfavne tendensen og også bære dem meget godt. Lige fra de erfarne skuespillere som Suriya og Ajith til de nye poster og de yngre, ser den tamilske helt og skuespiller seks pack ud og er varme og perfekte.

Her er nogle af de populære menings yndlingslooks fra tamilske skuespillere 6 pack.

1. Suriya 6 Pack-

Suriya 6 Pack

2. Soori Muthuchamy 6 Pakke-

Soori Muthuchamy 6 stk

3. Vikram 6 Pakke-Vikram 6 Pack

4. Vishnu Vishal 6 Pack-

Vishnu Vishal 6 Pack

5. Dhanush 6 Pack-

Dhanush 6 Pack

6. Arun Vijay 6 Pack-

Arun Vijay 6 Pack

Sandal Wood Six Pack Abs udseende og krop:

Nu har vi Kannada regionale filmindustri. Sandeltræs- eller Kannadiga -filmene, som de kalder, har også det nyeste og bedste af seks pack abs -udseende og stilarter fra skuespillerne. Vi har endda den mest populære og berømte Arjun Sarja i 6 -pack -ligaen. Kan du tro det! Udover ham er der også kommet nogle yngre skuespillere ind på dette område.

Vi kan ikke vente med at vise dig deres nyeste varme og sydende fashionable looks. Du vil blive begejstret!

1.Arjun Sarja-

Arjun Sarja 6 Pack

2. Puneeth Rajkumar-

Puneeth Rajkumar 6 Pack Abs

3. Duniya Vijay-

Duniya Vijay 6 Pack Abs

4. Chetan Chandra-

Chetan Chandra 6 Pack Abs

Mollywood Actors i Six Pack Abs:

Filmene fra delstaten Kerala bliver ofte værdsat som en af ​​de mest fornuftige og meningsfulde med en blanding af kunst og samfundsmæssige bekymringer. Men du vil ikke tro på de kommercielle elementstilarter også i dem! Vi har også Mollywood-skuespillerne i six-pack body. Disse helte bærer perfekt tonen og kroppen, og vi er begejstrede ligesom dig.

Lige fra den populære Dulquer Salman og Prithviraj til massehelte og tilflyttere har vi et andet udseende end dem. Tjek dem også!

1. Prithviraj Six Pack Body-

Prithviraj Six Pack Body

2. Riyaz Khan Six Pack Body-

Riyaz Khan Abs

3. Unni Mukundan Six Pack Body-

Unni Mukundan Six Pack Body

4. Rajeev Pillai Six Pack Body-

Rajeev Pillai Six Pack Body

Sportsberømtheder og personligheder i Six Pack Abs:

Hvis du tror, ​​at six-pack-styles og mode-look er begrænset til filmindustriens skuespillere og berømtheder selv, tager du fejl! Ved du, at selv sportspersonlighederne i Indien er begyndt at prøve denne trend? Og også de negler dem fuldstændigt i den rigtige tone.

Lige fra kaptajnen Virat Kohli til de andre populære mænd Hardik og Rahul, alle vores berømtheder på dette område har også prøvet 6 -pack krop. Du kan selv se billederne og afgøre, hvem der har spikret det rigtigt.

1. Jasprit Bumrah-

Jasprit Bumrah 6 Pack

2. Hardik-

Hardik Pandya med 6 stk

3. Virat Kohli-

Virat Kohli 6 Pack

4. Deepak Chahar-

Deepak Chahar 6 Pack

5. Navdeep Saini-

Navdeep Saini 6 Pack

Tv -berømtheder i Six Pack:

Sølvskærmens helte og skuespillere er også begyndt at følge six pack -trenden. Modeverdenen er selvfølgelig bare den samme overalt; en trend når alle steder uanset feltet, og vi har den lille skærm berømtheder og mandlige skuespillere stil det helt varmt.

De populære tv -favoritter Gautham Rode og Jay Bhanushali, samt de nyankomne og spirende kunstnere, alle trådte ind i trenden.

1. Eijaz khan-

Eijaz Khan Hot Six Pack

2. Gautham Rode-

Gautham Rode Hot Six Pack

3. Karan Wahi-

Karan Wahi Hot Six Pack

4. Mohit Raina-

Mohit Raina Hot Six Pack

5. Mrunal Jain-

Mrunal Jain Hot Six Pack

6. Terrence Lewis-

Terrence Lewis Hot Six Pack

7. Ruslan Mumtaz-

Ruslan Mumtaz Hot Six Pack

Seks-pack abs og berømtheds look! 6 -pack -kroppen er ikke begrænset til skuespillere eller berømtheder på kun ét felt, men spredes nu som ild i alle regioner og riger. Selvfølgelig, hvorfor ikke! Six-pack-kroppen er virkelig blevet et ultimativt drøm- og destinationsmål for mange. Vi håber, at du nød at udforske og se på de nyeste tendenser i abs -kroppen fra vores foretrukne berømtheder og skuespillere. Hvis abs krop er din mest foretrukne? Fortæl os dine tanker; vi elsker at høre fra dig!