9 legújabb eperfazsák különböző méretben és modellben

A Mulberry világszerte híres kiváló minőségű táskák és lábbelik gyártásáról. A Mulberry Company -t egy anya és fia alapította Angliában 1971 -ben, Joan és Roger Saul, és a vállalat 2007 -ben nemzetközi szinten indult útjára. A Mulberry táskák különösen népszerűek a hírességek körében, és sok híres embert látnak Mulberry táskákat hordani. A formatervezése és a táska mintája félelmetes, és a kollekcióban lévő Mulberry táska lélegzetelállító és tekintélyes lenne.

legjobb eperfa táskák

Különböző típusú eperfa táskák Indiában:

Lássuk hát a 9 legjobb Mulberry táska dizájnt képekkel:

1. Új Mulberry válltáska:

Új Mulberry válltáska

Az eperfa válltáskák nagyon népszerűek, mivel mindennapi táskának használhatók, és több elemet is hordhatnak. A táska gond nélkül, gyorsan hozzáférhető. A válltáska közepes és nagy méretben kapható, és nagyon divatosnak és okosnak tűnik hordozáskor. A táska elegáns lánccal rendelkezik a táska vállon való hordozásához. A táska különböző színekben és mintákban kapható, és beszerezhet egy öltözéknek megfelelőt, és kinézhet a Mulberry kézitáskákkal..

2. Hobo stílusú fekete eperfa kézitáska:

Hobo stílusú fekete eperfa kézitáska

A Hobo stílusú Mulberry táskákra nagyon nagy a kereslet, mivel kicsi méretűek és félhold alakjuk miatt nagyon kényelmesen hordozhatók. A táska kiváló minőségű fekete bőrből készült, és nagyon csinos és divatosnak tűnik. A táska sima felületű, és intelligens, stílusos pántot hordoz.

3. Teljes bőr eperfa táskák:

Teljes bőr eperfa táskák

A Mulberry táskák fantasztikusak. A táskák általában a válltáska és az aktatáska keresztjei, de heveder van a táska hordozására. Ez a Mulberry táska elölről nyílik, és arany reteszeléssel záródik, hogy megvédje táskáját. A Mulberry Satchels táskák különböző mintákban kaphatók, és közülük választhat divatosnak.

4. Dupla cipzáras eperfazsákok:

Dupla cipzáras eperfazsákok

Ennek a táskának két szekrénye van a tárgyak tárolására, és erős ezüst korty a záráshoz. A táska elegáns megjelenésű, és a Mulberry ezüst logó további megjelenést kölcsönöz. A táska nagyon lenyűgözőnek tűnik, ha irodákba viszik, sőt vásárláshoz vagy társalgáshoz is.

5. Fehér színű eperfa kuplungok:

Fehér színű eperfa kuplungok

A tengelykapcsok azok a kis kézitáskák, amelyeket a kar hajlatában szorítanak vagy tartanak. A Mulberry tengelykapcsolói kiválóan néznek ki, ha kiváló minőségű bőrből készülnek. Ez a fehér táska tökéletes és ideális partikra, és jó esti táska nőknek.

6. Mulberry Messenger Bag férfiaknak:

Eperfa táska férfiaknak

A táska általában aktatáska stílusú táska, hosszú pántokkal, így viselheti a kereszt testét, így szabadon hagyhatja a kezét. Ezek a táskák nagyon elegánsnak és divatosnak tűnnek, és ez a tökéletes városi mindennapi táska férfiaknak.

7. Fekete eperfa táskák nőknek:

Fekete eperfa táskák nőknek

A fekete Mulberry táska nőket és rendkívüli megjelenést kölcsönöz hordozáskor. A táska elülső kis zsebbel rendelkezik, cipzárral zárható, és elegáns fogantyúval hordja a táskát. A táska bármilyen ruhához illeszthető, és tökéletes és szexi megjelenést kölcsönöz.

8. Kis eperfa táskák lányoknak:

Kis eperfa táskák lányoknak

Néhány lány értékeli a kisebb méretű táskát. Így ez a kis Mulberry táska tökéletes számukra. A táskák elölről nyílnak, és egy kis fülkével rendelkeznek a tároláshoz. Ezek a táskák aranyosnak tűnnek, ha tizenéves lányok viszik.

9. Legújabb Mulberry táskák hírességeknek:

Legújabb Mulberry táskák hírességeknek

Ez a táska az egyik legújabb táska, amelyet Mulberry tervezett. A táska színe és mintája bárkit megőrjíthet. A táska minimalista megjelenést kölcsönöz, és tökéletes táska egy különleges napra.

Az eperfazsákok finom és egzotikus kiváló minőségű bőrből, természetes bőrből és borjúszőrből, sőt nyomtatott és texturált bőrből is készülnek. A táskák általában elegánsak, tiszta, ívelt női vonalakkal, anélkül, hogy a táskát túlzottan részleteznék. Csak néhány Mulberry táska dekoratív és mutatós. A táskát úgy tervezték, hogy szem előtt tartsa a funkcionalitását, és a zárak tartósak és erősek, megakadályozva a lopást és elvesztést. A belső rész velúrral van bélelve, és a táska finom kivitelezése sok évig kitart.