5 arkitektoniske kirker i Himachal Pradesh, du ikke har råd til at savne

Kirker er af forskellig interesse for os mange. For nogle af dem kunne det udelukkende være en religiøs årsag, mens det for de andre blot er observation af arkitekturen, og endnu andre betragter det som en dag ude. Men med de mange berømte kirker i Himachal Pradesh bliver hverdagen en grund til at bede. De smukke store strukturer står højt midt i den smukke og betagende udsigt over bjergene, de evigt flydende floder herunder og den ro, du får ud af atmosfæren, tilfredsstiller dig fra kernen. Himachal Pradesh har nogle af de komplekse kapeller i Indien, hvad angår deres arkitektur.

Kirker i Himachal Pradesh: Hvad du ikke bør gå glip af

Oplev, hvordan det føles at være på nogle af den populære liste over kirker i Himachal Pradesh.

1. Kristus Kirke:

Christ Church ligger i Shimla og står højt på en højderyg. Det er også den næstældste kirke i Nordindien. Lokale biler eller taxaer kan tage dig til kirken eller gå ned fra Shimla amerikanske klub. Den majestætiske kirke er berømt for sin oldtid. De farvede glas på kirkens vinduer repræsenterer tro, menneskelighed og tålmodighed. Ingen tur til Shimla er nogensinde komplet uden at besøge kirken og er åben fra kl. 8 til 18. Arkitekturen er inspireret af den neo-gotiske stil, og uret på strukturen er en gave.

2. Christ Church Kasauli:

Christ Church i Kasauli er stadig kendt for at have bevaret de elementer, der blev efterladt af britiske år siden. De gotiske buer er proportioneret rigtigt, og de er indrammet mod deodar -skoven. Kirken er åben fra kl. 7 om morgenen til kl. om natten. Den smukke struktur og den naturskønne skønhed omkring kirken er en godbid at se og beundre. Skønheden i det observeres tydeligvis, når dagernes første solskin kommer ind i bygningen gennem kirkens malede spejle. Det farvede, der er i kirken, importeres fra England på konstruktionstidspunktet. Hvis du leder efter noget spænding, er her noget, der vil interessere dig. Der er en kirkegård med grave omkring kirken og dateres tilbage til 1850. Tænk alvorligt over denne kirke!

3. St. John’s Church, Dharamshala:

St. John’s ligger cirka 8 km fra byen og ligger i skoven mellem Mcleod Ganj og Forsyth Ganj. Kirken har et monument, der er dedikeret til den daværende vicekonge i Indien, Lord Elgin. Han blev begravet her i 1863. Den største attraktion her er det belgiske glasmaleri, doneret af Lady Elgin. Gaggal lufthavn og Pathankot banegård er de nærmeste ruter for at nå kirken. Det er åbent fra kl. 7 til kl. Fordyb dig i roen i omgivelserne og deodartræerne.

4. St. John’s Church Dalhousie:

denne kirke er især berømt for sin historiske betydning. Konstrueret under det britiske styre, blev det oprettet af protestanternes missionærer. Den britiske stil af træ og mursten er tydelig i arkitekturen, og de smukke omgivelser har en rolle at tilføje til skønheden. Søndagens gudstjenester i kirken tiltrækker et stort antal turister og er ældst i regionen. Kirken ligger cirka 2 km fra busstationen i Dalhousie. Selv kirkens forurenede glas tilføjer Kirken en særlig charme. Kirken er åben for offentligheden fra kl. 7 til 19. hver dag.

5. Skt. Patriks Kirke:

St. Patriks kirke ligger i Baloon i Dalhousie cantt og er kun ca. 2 km fra hovedbusstationen. En gratis søndagsgudstjeneste udføres hver uge, og kirkens smukke beliggenhed tilføjer strukturens charme. Kirken blev bygget ud af bidragene doneret af officererne og den britiske hær. Kirken er stor og kan rumme cirka 300 personer i stedets hovedsal. Du skal bare miste dig selv i bønner og omgivelserne i nærheden.

Hvad skal du vide, før du besøger kirkerne?

Her er nogle usagte regler, mens du besøger kirkerne her.

  • Følg altid den påklædningskode, der er fastsat af den lokale kirke. De har en tendens til at tage påklædningskoder og andre kulturspecifikke ting seriøst. Således vil du bidrage til stedets hellighed.
  • Strengt nej til affald. At beholde lokalerne er en anden usagt regel.
  • Nogle kirker tillader ikke fotografering, og det er i bedste fald faktisk at overholde dem. Nogle af dem bevarer også stilhed i salen og forventer, at du også gør det samme.

Vær trods alt en romer, når du er i Rom!

Vi elsker alle en tur ud. Men den ægte glæde kommer, når du vælger det rigtige sted. Hvis du har tænkt dig en hel pilgrimsrejse, skal du vælge bakkerne over byen og opleve en sjæl, der ændrer forandring. Bed blandt bakkerne og tag energi, positivitet og godhed med hjem. Intervallerne har helt sikkert meget at tilbyde og ud af de mange, fred er den første!