Ottaa musta kissa ja pitää itseäsi onnekas

Valitettavasti mustilla eläimillä, erityisesti mustalla kissalla, on ollut erittäin huono maine Keski -Euroopassa keskiajalta lähtien. Monet pelkäävät edelleen yhteyttä noitien ja demonien kanssa, minkä vuoksi on vaikeaa tai mahdotonta ottaa mustia lemmikkejä eläinsuojista.

Englannissa, Skotlannissa, Japanissa, Venäjällä ja erityisesti Egyptissä ne ovat kuitenkin onnea. “Mustan kissan päivää” vietetään kansainvälisesti joka vuosi, joko 17. elokuuta tai 27. lokakuuta, muutama päivä ennen Halloweenia. Tämä rohkaisee monia ottamaan mustan kissan lähimmästä eläinsuojasta. Etsitkö myös pörröistä kämppäkaveria? Annamme sinulle viisi hauskaa syytä tuoda musta helmi kotiin.

Bast on hedelmällisyyden ja rakkauden jumalatar

Musta kissa se on

Et tarvitse Halloween -koristeita mustan kissan kanssa

Mustat kissat ovat luonnollisia koristeita halloweenina. Älä silti unohda veistää pari kurpitsaa. Jos lemmikki sietää vaatteita, voit varustaa talon pantterin pienillä siipillä ja muuttaa sen hampaattomaksi kappaleesta How to Train Your Dragon.

Lohikäärme perustuu loppujen lopuksi kissanpentuun ja pentuun, jotka on kääritty yhteen.

Tietenkin, kuten kaikilla eläimillä, löydät karvoja tummista vaatteista ja huonekaluista. Mutta niitä tuskin tullaan näkemään. Loppujen lopuksi musta ei mene koskaan muodista ja sopii hyvin minkä tahansa kodin sisustukseen. Myös mustat kissat näyttävät erityisen tyylikkäiltä valokuvissa. Älä kuitenkaan koskaan ota eläintä ylpeillä tai käyttää koriste -esineenä. Tämä päätös on tehtävä huolella.

Mustat kissat vilkkaana Halloween -koristeena

Pelottava musta kissa

Älä unohda veistää kurpitsia

Musta kissa halloween

Tai puvussa

Musta kissan puku

Musta kissa on paras metsästäjä kotikissien joukossa

Kissat, kuten useimmat jyrsijät ja muut tuholaiset, ovat yöeläimiä. Niiden musta turkki auttaa heitä sulautumaan pimeään ympäristöön ja tekemään itsestään lähes näkymätön. Pienet ninjat otettiin laivoille metsästämään aluksella hiiriä ja rottia. Trim, laivan kissa, on jopa useita patsaita Englannissa ja Australiassa. Britannian valtiovarain- ja kauppaministeriö Lontoossa on edelleen rakastetun Gladstonen (kabinetin päähiirenmetsästäjän) koti.

Mustat kissat ovat erinomaisia ​​metsästäjiä

Mustan kissan metsästäjä

Uskollinen trimmaus

Musta kissan koriste

Korkein hiirimetsästäjä Gladstone

Musta gladstone -kissa

Jos asut maatilalla tai talossa, sinulla on myös oltava huonoja kokemuksia tuholaisista ennemmin tai myöhemmin. Älä valitse sitten ansoja tai myrkkyä, jotka ovat myös vaarallisia sinulle ja rakkaillesi, vaan pikemminkin musta kissa.

Leikkisä metsästäjä

Peli musta kissa

Vapaa juokseva musta kissa järvellä

Musta kissa järvellä

Kissat ovat hyvin uteliaita ja haluavat tutustua maailmaan

Musta kissan niitty

Bombay on yksinomaan musta kissarotu

Alkuperäisen Kentuckyn Bombay -kissarodun standardi on silkkinen musta turkki, nenä, korvat, suu, tassut ja ilmeikkäät keltaiset tai vihreät silmät. Tavoitteena oli saada heidät näyttämään villiltä panttereilta. Olet aktiivinen ja kiintynyt perheeseesi. He tarvitsevat huomiota, ja siksi he tulevat hyvin toimeen lasten kanssa, jotka antavat sen heille.

Bombay -kissat näyttävät pieniltä panttereilta

Musta kissa bombay -standardi

Tyypilliset suuret vihreät silmät

Musta kissa bombay

Suloisia mustia pentuja

Musta kissanpentu

Mustat kissat kestävät paremmin tiettyjä sairauksia

Tutkijat ovat havainneet, että mustat eläimet ovat yleensä terveempiä kuin ne, joilla on eri turkin värit. Niiden suuri osuus eu-melaniinista luo tumman turkin, mutta myös korkean vastustuskyvyn AIDS / HIV-virukselle. Heille myönnetään myös parempi näkö ja kuulo – päinvastoin on albiinot, joilla on ongelmia sen kanssa, koska heiltä puuttuu melaniini.

Rakastavat silmät

Musta kissan sänky

Musta kissa hauska

Musta kissa voi “ruostua”

Tämän saman melaniinin takia kaikki mustat eläimet alkavat “ruostua” istuessaan auringossa pitkään. Ja koska kissat rakastavat aurinkoa niin paljon, musta kissa muuttuu nopeasti punertavaksi, varsinkin jos he viettävät pitkään ulkona. Seuraavan kerran, kun se vaihtaa turkista, se on kuitenkin nopeasti jälleen musta. Vanhuudessa kaikkien eläinten turkki haalistuu ja musta kissasi saa harmaita raitoja, aivan kuten meidänkin.

Mustat kissat ruostuvat auringossa

Musta kissa pari

Taas musta, kun takki vaihtuu seuraavan kerran

Musta kissa krapula

Johtopäätös: Musta kissa ei ole huono tuuri. Mutta päinvastoin. Jos etsit upeaa kumppania elämään, mene vain turvakotiin ja valitse toinen. Molempien elämä muuttuu täysin.

Pitkä ja lyhytkarvainen

Musta kissan turkki pitkä lyhyt

Nuori eläin katsoo suoraan kameraan

Musta kissa nuori

Musta kissan kori

Tällainen kello estää kissaa metsästämästä onnistuneesti villijyrsijöitä ja lintuja

Musta kissan rusetti

Et näe mustia eläimiä varjossa tai pimeässä

Musta kissa yhdistyy

Musta kissa kaunis

Musta kissan pitkä turkki