1 års baby pige kjole – 15 forskellige og søde designs

Et-årige babyer ser yndige ud i enhver kjole-det være sig en formel eller en speciel til lejligheder. Men mødre sørger altid for, at deres barn er bedst klædt på. Der findes også en række forskellige kjoler baseret på årstiderne – vinter, sommer og forår. De skal vælge materialet omhyggeligt, så deres barn ikke føler sig utilpas eller udvikler hudallergi. Kom og kig på et par mønstre, der nu også let er tilgængelige online.

Seneste og smukke 1 års baby pige kjole designs i hendes fødselsdage:

Lad os se på den top 15 1 -årige baby pige kjole til dine babyer.

1. Lavendel behagelig blomstret kjole:

Lavendel behagelig blomstret kjole

Du ville helt sikkert elske at se din elskede datter trave rundt i denne 1-årige baby pige kjole. Kjolens længde er lige under knæet, og materialet er meget behageligt at have på og blødt at røre ved. Den har et smukt lavendelblomstertryk på en hvid baggrund. Kjolens højdepunkt er et lyserødt skærm med en smuk blomst for at tilføre skønheden.

2. Prinsesse pink kjole:

Prinsesse pink kjole

Du kan nu få din baby pige til at ligne en prinsesse i denne dejlige lyserøde blomsterkjole. Bodice er af pink satin med dejlige hvide og lyserøde satinblomster applikeret. Blomsterne falder til nederdelen, der er lavet af netmateriale med mange lag. Nederdelen har et blødt satinfor. Den har en smuk hvid satinbue bagpå og en lynlås, der løber helt ned af overdelen. Dette er en dejlig fødselsdagskjole til en baby pige på 1 år. Det er også godt til lejligheder som bryllupper, fester og andre funktioner.

3. Hvid vintage kjole:

Hvid vintage kjole

Dette er en fantastisk 1. fødselsdagskjole til baby pige. Det er en kjole i vintage stil, der passer til din prinsesse. Kjolen er knælang og har en boldkjole silhuet. Den runde kravehals er ærmeløs og har en stor sløjfe foran. Skørtets øverste lag er fint net med dejlige netblomster spredt over det hele. Det anvendte materiale er blonder og polyester.

4. Minni Mouse Style Dress:

Minni Mouse Style Dress

Giv dit barn et Minni-mus-look med denne dejlige 1-års fødselsdagskjole til pige. Det er lyserødt og blåt og dejlige lyserøde prikker til håret. Bodice er lyserød polka-prikket med en lille sød lavendelbue på halsudskæringen. De små ærmer er med lavendelfarve og lavendelramme. Nederdelen er net med flere lag, der giver en fuld flare. Foret er blødt satin.

5. Gylden og creme dåbskjole:

Gylden og creme dåbskjole

Tjek denne mirakuløse kjole, som er ideel til dåb. Outfittet har mange dikkedarer og er i fuld længde. Den ærmeløse bodice er satin med gyldne udsmykninger overalt. En satinbue i mammutstørrelse bundet til et gyldent skærm giver kjolen et himmelsk look. Nederdelen er frilly med en prinsessesilhuet med for.

6. Lysegul Tutu -kjole:

Lysegul Tutu -kjole

Dette er en virkelig sød kjole til din 1-årige baby. Den har en dejlig hæklet bodice med blødt satinfor. Nederdelen er lavet af et flerlags netstof, der også er blødt. Denne kjole har en halterneck med spaghettistropper til tie-ups. Den har en storslået enorm gul blomst på rammen.

7. Cotton Bow kjole:

Kjole i bomuld

Her er en kjole at tilføje til kollektionen af ​​kjoler. Denne dejlige sløjfe kjole i bomuld er ideel til de varme somre, da den holder din baby kølig. Den har små puffærmer og en peter krave. Den har en dejlig sløjfe af samme farve og materiale på taljen. Den har knapper bagpå.

8. Rød & Hvid polka prik kjole:

Rød & amp; Hvid polka prik kjole

Lad os se på denne dejlige kjole til regelmæssig brug. Den er rød og hvid prikket med en enkel rund hals. Kjolen er A-foret og knælang. Ærmerne er små og frynsede. Halsen har rør af rødt stof og en enkelt knaplukning bagpå.

9. Faded Checks Dress:

Faded Checks Kjole

Denne kjole til baby pige 1-årig har et dejligt vintage touch. Det har falmet check design for at give det et mere autentisk vintage look. Den er lavet af bomuld og har en peter krave. Bodice er kort, og frontlåsen har knapper kun til visning. Ærmerne er små, søde og flagrende. Den har en knaplukning bagpå.

10. Ferskenkjole med jordbær:

Ferskenkjole med jordbær

Nu er her en dejlig sommerkjole til at holde dit barn køligt. Denne 1-årige babykjole er lavet af ren bomuld og er blød at røre ved og behagelig. Kjolen har rund hals og knapper bagpå. Kjolen er ærmeløs, men har en kort flagrende flæse, der får den til at ligne sommerfuglvinger.

11. Grey Summer Frock:

Grå Summer Frock

Hvis du selv vil lave en kjole, er her et dejligt mønster, der er let at sy. Halsen er bred bådformet og har et elastikbånd til at holde den på skuldrene. Ærmerne er korte og luftige. Det er en simpel A-kjole uden separat bodice. Kant den med en dejlig hvid farveblonder.

12. Baby Pink Crochet Frock:

Baby Pink Hæklet Frock

Lad din datter flagre rundt i denne babyrosa kjole. Bodice er hæklet med en bomuldsfor. Kjolen har ærmer i cap-stil, og nederdelen har to lag netmateriale i lyserød farve. Den har en funktionel sløjfe i satin bagpå sammen med en knap med 3 knapper. Den er let at vedligeholde og kan vaskes i maskine.

13. Mintgrøn flæset kjole:

Mintgrøn Flæset Dres

Vil du klæde din datter i en unik kjole? Her er et vidunderligt mønster til en 1 års baby pige kjole. Den kommer med en firkantet udskæring og er uden ærmer. Bodice er fuldt snøret af en høj kvalitet, der er skånsom mod dit barns hud. Materialet, der bruges til denne kjole, er bomuld, spandex og nylon. Den har smukke buer oven på den korte bodice.

14. Lilla & Hvid hæklet frakke:

Lilla & amp; Hvid hæklet frakke

Dette er en helt guddommelig kjole til dit barn. Det vil ikke kun holde hende varm og hyggelig, men også give dig baby et moderne look. Bodice er lilla, hvorimod nederdelen er en kombination af lilla og hvide bølgede linjer. Kjolen er meget iøjnefaldende.

15. Short Nautical Frock:

Kort Nautical Frock

Her er en kjole, der syede til at ligne 70’ernes vintagekjoler. Kjolen er lavet i akrylmateriale og har en sømand eller et nautisk mønster. Halsen er V-formet og ser ud som om et tørklæde er bundet omkring det for at give det sømandens ensartede look. Halsen har en pompon foran. De korte ærmer og kantlinjen er omkranset med en hvid strimmel. En hvid bred strimmel, der ligner et skærm, adskiller bodice fra nederdelen.

Mødre har nu en lang række valgmuligheder til deres 1-årige baby pige. Bomuld, spandex, polyester, netmaterialer bruges til fremstilling af kjoler, der er bløde og behagelige. Mønstre er også mange. Frakkerne i vintage-stil dukker stadig op med et par variationer hist og her.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80