15 smukke lejligheds kjole designs til mænd og kvinder

Hver enkelt ønsker at se speciel ud til enhver lejlighed. Generelt holdes lejlighedskjoler til side og bliver passet godt på. Kommer til at vælge lejlighedskjoler – denne opgave er ofte en lang og kedelig proces. At gå i butikken, sidde der i timevis og beslutte, hvad man skal vælge, bliver også svært og tidskrævende. Dette er blevet gjort let af internettet. Du kan nu vælge, vælge og få den ønskede kjole derhjemme.

Nyeste og attraktive lejlighedskjoler til herrer og damer inden for mode:

Her er et par eksempler på lejlighedskjoler.

1. Velvet ujævn kjole:

Velvet ujævn kjole

Gør din datter klar til at bære det perfekte outfit, som er enkelt, men elegant. Denne kjole er lavet i fløjl, som er af meget høj kvalitet. Den har en poloshals -stil og 3/4 ærmer. Kjolen er kort foran og lang bagpå. Den har en to-lags dikkedarer-den midterste er lidt skinnende. Denne kjole kan bruges til fødselsdagsfester, bryllupper og nadver.

2. Aftenkjole:

Aftenkjole

Denne kjole er spændende at have på. Denne kjole er lavet i mat satin materiale. Den har en kappe og søjle silhuet. Den har lange ærmer og en tæt rund hals. Kjolen er gulvlængde med knapper bagpå. Den har flotte knapper og blonder til dekoration. Kjolens højdepunkt er det dejlige tog. Så gør dig klar til at træde i stil til din aftenfest med denne kjole til særlige lejligheder.

3. Pink Lace dåbskjole:

Lyserød dåbskjole med blonde

Din datters dåb og ved ikke, hvad hun skal have på ?? Vær ikke bange – her er en dejlig kjole af blandet bomuldspolyester. Bodyen har en broderet blomsterblonder og nederdelen er et flerlags tutu-nederdel. Det materiale, der bruges til nederdelen, er tyl. Den har en skjult lynlås bagpå. Denne kjole er meget elegant og ædel. Det er langærmet, men alligevel behageligt.

4. Lilla rosetkjole:

Lilla roset kjole

Her er en dejlig lejlighed til at bære en kjole til piger. Denne sarte kjole er en smuk kjole med et ombre design. Den har en roset bodice og en lilla og hvid nederdel. Den er ærmeløs med en enkel rund hals. Kjolen har et dejligt langt lilla bælte af satin besat med en temmelig skinnende hjerteformet broche. Dette er en perfekt kjole til bryllupper, fester, forlovelser.

5. Gul gallakjole:

Gul gallakjole

Gør dig klar til at sætte gulvet i brand med denne dejlige gule blondekjole. Det er en gulvlang kjole med en havfruesilhuet. Kjolen er i Off Shoulder -stil med skjult lynlås i siden. Hele kjolen har et gult satinfor undtagen bagpå. Bær en tynd sart halskæde med et enkelt vedhæng og øreringe, der matcher dem og til fodtøj, kan du vælge at bære høje blyanthæle.

6. Vintage Rose kjole:

Vintage Rose kjole

Hvis du ser stilfuld og heldags event-kjole ud til enhver lejlighed, så vil denne altid være velegnet til dit fashion statement. I denne kjole får du ærmer helt albuelængde og til knælængde flatterende. Nylon og lidt spandex materiale har brugt, og du får også en blød stretchforingstype.

7. Sort og hvid klassisk kjole:

Sort og hvid klassisk kjole

Her er en elegant stylet maxi -kjole til kvinder til en særlig lejlighed, der er af anklelængde. Det er en kjole i bandage -stil med hvide og sorte chiffonstriber. Den har og en europæisk stil. Den er enskuldret og har en A-line silhuet. Brug matchende juveler og fodtøj for at komme i stil.

8. Boldkjole:

Balkjole

Dette er en vidunderlig boldkjole, som også kan bruges til festaftener. Den har en gulvlængde forneden og er uden skulder. Det øverste grå lag er gennemsigtigt af tyllemateriale, mens foringen er ferskenfarvet af satinmateriale. Den har dejlige blonderblomster under et fersken satinbælte. Den har en A-line silhuet med fuld flare.

9. Guld klar til at bære Saree:

Guld klar til at bære Saree

Saree er en af ​​de slidstykker, der foretrækkes til alle lejligheder. I dag får vi kjoler, der er syet i form af en saree og klar til at have på. Denne saree er lavet af lycramateriale og har applikationsarbejde på pallu. Blusen er af guldnet med meget stenværk. Sareen har en kant, der er paillet rundt omkring. Så gør dig klar til at glitre og skinne ved funktionen.

10. Churidar med en forhæng:

Churidar med en afdækning

Denne blændende sorte kjole er en variation af den traditionelle saree. Churidar har en forhæng, der får det til at ligne en saree fra en vinkel, men det er det faktisk ikke. Hele afdækningen er omkranset med en gylden lang, lang gardin. Blusen er net med spaghetti -stil grå for. Netbetrækket har et dejligt bladdesign broderet i gylden silketråd.

11. Hvid lejlighedskjole:

Hvid lejligheds kjole

Denne blonderhvide lejlighedskjole er lavet af blonder, der er foret med polyester og spandex -materiale. Det er en kjole i ankellængde uden ærmer med V-hals. Mønsteret er meget enkelt og enkelt, men du vil helt sikkert se enestående ud for funktionen. Denne kjole er også velegnet som en marineblå lejlighedskjole.

12. Little Men’s Tuxedo:

Lille mænds smoking

Lad din dreng ligne en mand. Dette dejlige outfit er en todelt jakkesæt. Den har en flot satinbue til halsen og skjorten er almindelig hvid. Du kan bruge materialer som satin, fløjl eller ruskindfløjl til dragten. Han vil helt sikkert føle sig som en mand i huset i denne udsøgte lejlighedskjole.

13. Dobbeltknust ferskendragt:

Dobbeltknust ferskendragt

Denne fantastiske dobbelt-breasted ferskenfarvede dragt er helt sikkert en af ​​de bedste til bryllupper. den er lavet af poly rayon materiale, der er superfint, hvilket giver et fyldigt look. Den har dejlige ferskenfarvede runde knapper og to sidelommer med flap.

14. Indo Western Jodhpuri kjole:

Indo Western Jodhpuri kjole

Her er en dejlig jodhpuri -dragt med et indo -vestligt præg. Denne rødbrun glitrende top har dejlige udsmykninger ledsaget af en brokadeplaster. Halsudskæringen er kinesisk krave, men stangen er buet i stedet for den sædvanlige lige. Lommerne har dejlige runde sorte knapper, der matcher kraven og de tynde rør i manchetterne på de lange ærmer. Brug bukser i ballonstil og læderspidsede sko til prikken over i’et. Forlovelser, bryllupper og receptioner har brug for sådanne outfits.

15. Pink jakkesæt:

Pink jakkesæt

Hvis du vil se anderledes ud end mængden, bør du prøve denne slikrosa jakkesæt. Selvom denne dragt er i chokerende lyserød farve, er det en stilfuld måde at sige, at du elsker mode. Pelsen har dejlige slanke lommer og en midterventil. Manchetknapperne er stofdækkede. Denne dragt er et glimrende valg til Valentinsdag og festlige festfester.

Man bør være meget forsigtig med at vælge en kjole til enhver lejlighed, så du ikke føler dig malplaceret på grund af tøjet. Du bør også passe på materialet, så du vil have det godt i det gennem funktionen. Lejlighedsvis kan du få kjoler i lejlighed i en bred samling af forskellige mønstre, så efter dit budget kan du også prøve meget komfortable kjoler.