50 nyeste og forskellige typer kjoler til kvinder i 2021

Mens mange lande har deres form for etnisk beklædning til kvinder; globaliseringen har gjort smukke kjoler med mange variationer til en fast funktion i kvinders skabe over hele verden. Per definition er en kjole et synonym for enhver beklædningsgenstand, der kan bæres af både mænd og kvinder, men i et stykke tid nu; udtrykket kjole er blevet forbundet med dametøj af en bestemt art. Kjolen er en enkelt beklædningsgenstand, der dækker hele eller næsten hele kroppen. Selvom det er en selvstændig beklædningsgenstand; det er også lagdelt med andre beklædningsgenstande.

Der er mange variationer af kvinders kjoler, og det vil helt sikkert kræve en vis indsats for at undersøge hele dette emnes indhold. Denne blog har til formål at gøre netop det og give læseren et indgående indblik i kjoler af alle mulige variationer. Målet her er at liste alle kjoler og indsætte dem i passende kategorier efter sommerkjoler, brudekjoler, vintermode, festkjoler og røde løberkjoler. Læs mere for at vide mere og få øje på smukke kjoler til kvinder med billeder af forskellig art.

Stilfulde og smukke kjoler til damer inden for mode:

Som nævnt før; denne artikel har til formål at kategorisere kjoler efter brug og sæsonbestemt mode. Alt i alt; målet her er at præsentere læseren for de 50 bedste kjoler i alle variationer.

Sommertøj:

Kjolen er en af ​​de mest populære dametøjsartikler i løbet af somrene; næsten over hele verden. Lavet med stoffer som bomuld og linned; Sommerkjolen er beregnet til at give komfort sammen med stil i de varmere måneder. Stoffet og designet af disse kjoler lægger vægt på at slå sommervarmen og give kvinder tøjmuligheder for at holde sig komfortable. Nedenfor er vist 10 fantastiske kjoler til sommer, som enhver kvinde skal have i sit skab. Rul ned for at se mere.

1. Trykt kjole:

Trykt kjole

Sommeren er tid på året for udskrifter af forskellig art, og disse udskrifter finder vej til kjoler ligesom alle andre beklædningsgenstande. Billedet ovenfor er et strålende eksempel på karakteren af ​​trykte kjoler. Det er let at se, hvordan denne særlige trykte kjole er ideel til sommeren med sin ærmeløse form og en lav halsudskæring, der lader luften komme ind og gør det muligt for bæreren at forblive kølig på en varm dag. Sammen med at være en sommerkjole; dette er det perfekte eksempel på en afslappet kjole, der kan bruges på en dag ude med venner eller en tur til stormagasinet.

2. Sommer Work Outfit:

Sommer Workoutfit

Hvis du ønsker at tage din præference for kjoler til arbejdspladsen; det ville være godt at vide, at der er flere kjoledesign, der er passende til kontorbeklædning. Dette er et strålende eksempel. Denne kjole er formsiddende, men alligevel beskeden, dækker det meste af kroppen og er syet i linnedstoffer, der er ideelle til de varmere måneder. Silhuetten og formen på denne kjole gør den ideel til kontorbeklædning.

3. Sundress:

Sundress

I de varmere måneder; det er bydende nødvendigt at have et par sundresses i dit skab, der er ideelle til din tid ude i sommersolen. Disse kjoler har generelt lange flydende silhuetter eller ender lige over knæene og er lavet af sommervenlige stoffer. Vægten her er på design og silhuet, der giver mulighed for nok luft og fritflydende former, der ikke tillader stof at klæbe til huden. Solkjolen på billedet ovenfor er et godt eksempel af mere end én grund; stoffet, silhuetten og slidsen helt op til lårene giver den ideelle solkjole.

4. Maxi kjole:

Maxi kjole

Den søde maxikjole er et populært valg om somrene, og her er et fantastisk eksempel på den populære maxikjole. Notér det anvendte sommervenlige stof og de slips- og farvestofprint, der er meget populære i sommermånederne. Denne kjole lover komfort på en varm sommerdag sammen med masser af appel. Denne kjole vil helt sikkert være en grund til stolthed for bæreren og beundring og endda misundelse fra tilskuere. En maxikjole er et vigtigt sommerskab, og dette er et af de bedste eksempler på sommervenlige maxikjoler.

5. Off-Shoulder kjoler:

Off-Shoulder kjoler

Sommermånederne er også en populær tid på året for at flagre off-shoulder kjoler, og her er et fantastisk eksempel. Denne off-shoulder kjole har alt, hvad der kræves for at skabe den ideelle dametøj i de varmere måneder. Designet uden for skulderen, slidsen, der starter ved låret, blomsterprintene, det lette stof og den fritflydende silhuet gør dette til det ideelle sommertøj. Tilføjelse af lignende kjoler som denne til dit skab; er et smart sommer mode valg.

6. Sommer afslappet aftenbeklædning:

Sommer afslappet aftenbeklædning

Mange steder rundt om i verden; temperaturerne falder næsten ikke om sommeraftenerne, hvilket gør det obligatorisk at bære lette stoffer på alle tidspunkter af dagen. Mens billedet antyder, at dette er en aftenkjole; den kan bæres når som helst på dagen i de varmere måneder. Dette er et godt eksempel på søde kjoler til kvinder med en overvejende ungdommelig stemning. Denne kjole vil helt sikkert indtage en stolthed i dit skab og vil helt sikkert finde vej til spidsen for din garderobe i sommermånederne.

7. Broderet sommerkjole:

Broderet sommerkjole

Selvom overdreven broderi kan gøre en beklædningsgenstand tung og uegnet til varmere vejr; let broderi kan effektivt fremhæve en sommerkjole. Her er et glimrende eksempel på fantastiske kjoler til sommergade -mode. Den boho-chic stemning i denne sommerbeklædning er ubestridelig, og denne korte kjole vil helt sikkert finde mange unge takers i de varmere måneder.

8. Sommer Natkjole:

Sommer natkjole

Her er et eksempel på en fantastisk sommer natkjole, der har alt det, der er forbundet med resort -slid. Notér de livlige farver og udskrifter og den formformende silhuet af denne kjole til kvinder.

9. Marine stribet kjole:

Marine stribet kjole

Marinestriber finder ofte fordel i sommermånederne, og denne marine stribede kjole er et glimrende eksempel på denne sommertrend. Denne formsiddende kjole skiller sig ud med de kølige blå striber sammen med sit sommervenlige design og stof.

10. Strappy kjole:

Strappy kjole

I sommermånederne; man kan forvente at se masser af stroppekjoler i lyse levende farver. Her er et glimrende eksempel på smukke kjoler til kvinder i en lys ferskenfarve.

Vinterkjoler:

Mens vinteren ikke betragtes som en tid på året at bære kjoler; flere og flere kvinder vælger dog vinterkjoler i passende tekstiler. Hæklede kjoler, kashmir kjoler og plaidstoffer er meget populære i de koldere måneder. Nedenfor er vist nogle strålende eksempler på fantastiske kjoler, der er gode tilføjelser til garderoben i vintermånederne. Rul ned for at vide mere.

11. Den røde kjole:

Den røde kjole

Farven rød er tæt forbundet med vinter og jul, og denne fantastiske røde kjole er helt sikkert en sæsonbestemt favorit i de koldere måneder. Det er helt tydeligt, at denne kjole er designet af tykt varmt og luksuriøst stof. Den ideelle måde at style denne kjole på er at bære den med knæhøje støvler som vist på billedet ovenfor. Dette forhindrer dig i at blive kold, da kjolen ender ved lårene.

12. Sweaterkjole:

Sweater kjole

En stor oversized sweater eller pullover kan være en god vinterkjole, hvis du ved, hvordan du skal bære den rigtigt. Billedet ovenfor har masser af spor at gå efter. Knæhøje støvler holder dine ben varme samt tilføjer looket, og en stjål giver et godt tilbehør med denne sweaterkjole til piger i vintre.

13. Turtle Neck Dress:

Turtle Neck kjole

Hvis du leder efter en klassisk kjolesilhuet til vintermånederne; det er svært at gå galt med en klassisk sort skildpaddehalskjole med fuldærmer og en kantlinje, der ender lige over knæene. Du kan ikke gå galt med dette look, når du klæder dig på til en dyster lejlighed.

14. Sød strikket kjole:

Sød strikket kjole

Vintre er den eneste tid på året, hvor du kan nyde den hyggelige følelse af en udsøgt strikket kjole; så gå ikke glip af mulighedsvinduet. Den strikkede kjole på billedet ovenfor er et glimrende eksempel på smukke kjoler til vintermånederne. Denne kjole kan glimrende accentueres med en overfrakke, eller du kan kombinere dem med knæhøje støvler til elegant street fashion.

15. Hæklet kjole:

Hæklet kjole

Hækling er en fantastisk evne til at skabe blonderlignende stoffer og en hæklet kjole i vintermånederne er den ultimative feminine modeerklæring. Hæklede kjoler findes i forskellige silhuetter og designs, men den ovenstående er et eksempel, der skiller sig ud. Denne kjole er fantastisk til fest og aftenbeklædning og vil med sikkerhed sætte bæreren i søgelyset. Kjolen er sart på grund af det hæklede arbejde, men alligevel imponerende og imponerende på grund af den rige blågrønne nuance.

16. Plaid Uld Maxi Kjole:

Plaid Ulden Maxikjole

Mode udvikler sig konstant, og hvis du troede, at maxikjolen var begrænset til sommertøj; Tænk igen! Denne plaid uldne maxikjole er et godt eksempel på innovative måder at bære en kjole på i de koldere måneder. Dette ser meget ud til at låne fra cowgirl-billedet, derfor læderjakken og støvletter, men det er muligt at blande og matche tilbehør efter ens personlige præferencer.

17. Kashmir kjole:

Kashmir kjole

Ralph Lauren er en af ​​nutidens førende designere, og hans kreationer ses ofte på nogle af de mest prestigefyldte røde løber-arrangementer, men Ralph Lauren pret-serien har masser af high-fashion kjoler til hverdagskvinder. Denne fantastiske cashmere kjole med nakkehals er et glimrende eksempel på glamourøse kjoler til vintermånederne fra mærket Ralph Lauren. Det er svært at bestride, at denne kjole har både klasse og indhold og er den ideelle garderobe -tilføjelse til kvinder, der foretrækker finesse frem for høje tendenser. Denne kjole bæres bedst med fornuftige blyanthælssko som vist på billedet ovenfor, og andet tilbehør bør holdes på et minimum.

18. Tie Up Turtle Neck:

Tie Up Turtle Neck

Hvis du er på jagt efter unikke kjoler; det er svært at slå denne tie-up turtle neck kjole fra Ralph Lauren mærket. Denne kjole er feminin, sofistikeret og perfekt til vintermånederne på grund af kashmir -stoffet. Denne kjole bæres ideelt i en mere formel ramme som en kvindes arbejdsplads, hvor beskedne, men skarpe sartoriske valg er normen. Denne kjole bæres igen bedst med fornuftige sko, og tilbehør bør holdes på et minimum.

19. A-Line broderet kjole:

A-Line kjole med broderi

Vinteren er en fantastisk tid på året for at prale af et udsøgt broderi, og denne A-Line kjole er den helt rigtige måde at gøre det på. Bemærk, at denne kjole er designet af varmt strikket stof, og broderiet er begrænset til kantlinjen og halsudskæringen; efter den ofte gentagne regel, at for meget broderi er et komplet nej-nej. Den rige vinfarve er et godt sæsonbestemt farvevalg til vintermånederne, og A-Line silhuetten giver et formtilpasset outfit, der blusser ud de rigtige steder.

20. Velour Wine Dress:

Velour Wine Dress

Fløjl er et virkelig luksuriøst stof, der desværre er uegnet til varmere vejr. Dog vintermånederne; er et godt tidspunkt at prale af en rig og formsiddende fløjlskjole som den på billedet ovenfor. Denne kjole har alt, hvad der kræves for at invitere misundelse og beundring og vil helt sikkert sætte dig i søgelyset. Bemærk, at fløjl er et skinnende stof, der klarer sig godt med minimalt tilbehør.

Brudekjoler:

Brudekjolen bæres en gang i livet, men skiller sig sikkert ud som det tøj, som kvinder er mest begejstrede og ængstelige for. At vælge den rigtige brudekjole er en beslutning, der kræver eller kræver tid og opmærksomhed på detaljer, og de fleste kvinder går igennem flere brudekjoler, før de ankommer til den brudekjole, de vælger. Selvom valg af den rigtige brudekjole synes at være af primær betydning for enhver brud, drejer sko, tilbehør og styling sig om brudekjolen, hvilket yderligere hæver betydningen af ​​denne beklædningsgenstand. Brudekjoler er af varierende silhuetter og designs og nogle af de øverste bryllupskjoler områder er angivet nedenfor. Rul ned for at gennemgå et fint udvalg af 10 smukke kjoler til brude på deres bryllupsdag.

21. Bryllupskjole med bådhals:

Bryllupskjole med bådhals

Hvis du leder efter en brudekjole, der er sofistikeret endnu større end livet; vælg fulde ærmer, en beskeden udskæring som en bådhals og gå efter et langt flydende tog. Brudekjolen på billedet ovenfor er et utroligt eksempel på, at pointeret bliver fremført. Det almindelige, usminkede elfenbensstof giver et look, der efterlader din brudgom og dine gæster målløse af beundring. Mindste tilbehør, der kredser om et udsagnstykke som lysekronens øreringe, er vejen at gå, når du styler sådan en kjole. Hår og makeup holdes også minimalt i overensstemmelse med den skarpe bådudskæring.

22. Off-shoulder brudekjole:

Off-Shoulder Brudekjole

Brudekjolen uden skulder er også et glimrende valg at tage med den dag, du knytter knuden. Brudekjolen, der er vist ovenfor, er et glimrende eksempel på, at pointeret fremhæves. Notér den smarte silhuet af dette bryllupsensemble; pænt parret med en beskeden frisure, minimal accessorising, frisk og subtil makeup og meget lidt andet. Når din brudekjole er denne ærefrygtindgydende; du skal lade dit brudeensemble tale volumener og ikke blive overskygget af håret, makeup og tilbehør.

23. Brudekjole med blondekeder:

Brudekjole med blonder

Hvis du har en lang, slank ramme og foretrækker en formsiddende brudekjole, er denne brudekjole med blondekjole måske bare det brudeensemble, du leder efter. På det seneste har brudebeklædningstendenser kredset om ærbødige og sexede brudekjoler, og denne kjole passer helt sikkert til regningen. Notér det udsøgte snøreværk, der dækker huden tilstrækkeligt, hvor det er vigtigst. Denne brudekjole er en endelig forløber for en lidenskabelig bryllupsrejse i en eller anden eksotisk destination. Bemærk, at ligesom resten af ​​brudekjoler vist ovenfor; dette brudeensemble taler mængder, og makeup og styling holdes på et minimum.

24. Strappy rygløs brudekjole:

Strappy rygløs brudekjole

Piger med en delikat slank ramme vil fremkalde beundring med denne stroppy rygløse brudekjole. Dette er endnu en blonder skabelse på denne liste; den er imidlertid lige så forskellig fra den første pick som kridt er fra ost. Denne kjole viser masser af bareback og skulder og kommer minus og overvældende langt tog, der er svært at styre. Dette er et passende og fantastisk ensemble valg til en forårs/sommer brud og er et glimrende eksempel på udsøgte kjoledesign til brudebeklædning.

25. The Sweetheart Neckline:

Sweetheart halsudskæringen

Den søde halsudskæring er ikke en halsudskæring, når man husker på, at den er afhængig af barmen for at støtte og udsætter hele halsen og skuldrene, men lidt ligger i et navn i betragtning af denne silhuets popularitet. Denne brudekjole er et glimrende eksempel på den æstetiske tiltrækning af den søde halsudskæring fremhævet med lacy stof, der er formpasset talje opad for en bustier som appel og fritflydende talje nedad. Dette er endnu et eksempel på moderne brudekjoler med masser af sexappeal.

26. Dyb halsudskæring:

Dyb dyb halsudskæring

I betragtning af at formen for de fleste brudekjoler er den samme som i traditionen; det er halsudskæringen, der adskiller hver beklædningsgenstand fra hinanden. Tag for eksempel denne udsøgte blondekjole med blonde og dyb halsudskæring, der æstetisk viser masser af spaltninger. Denne brudekjole har en iøjnefaldende A-line symmetri, og dens appel ligger i halsudskæringen, skarp silhuet og udsøgt blonder og skinnende stof. Denne kjole kan prale af den perfekte kombination af sølvbling på hvidt stof og giver et meget glamourøst valg til brudeslitage.

27. Fishtail Bridal Wear Dress:

Fishtail brudekjole

Fishtail -silhuetten er et populært designkoncept til brudekjoler og røde løber. Den fantastiske brudekjole på billedet ovenfor er et glimrende eksempel på brudeslitage, der udmærker sig ved den fantastiske fiskehale silhuet. Denne kjole er især gratis til brude med et timeglasfigur og vil helt sikkert fremhæve og fremhæve kroppens kurver og konturer. Fishtail-silhuetten er stærkt afhængig af en formtilpasset silhuet, der vifter ud i bunden for at kontrastere med timeglasfiguren til bæreren.

28. Plisseret brudekjole:

Plisseret brudekjole

Når man leder efter en unik brudekjole; denne plisserede brudekjole vil helt sikkert adskille dig fra alle de nyere brude, du kender. Denne kjole har alt, hvad der skal til for at lave den perfekte brudekjole; det plisserede look, den subtile, men alligevel fantastiske perle i taljen, den søde halsudskæring og de perleremme. Det er svært at slå denne kjole, når du har blikket rettet mod en kombination af klasse, raffinement og tradition på din bryllupsdag.

29. Cutout og en Cape:

Cutout og A Cape

Både udskæringer og kapper trender i stor stil lige nu, og dette glimrende eksempel på trendy kjoler til brude inkorporerer begge elementer med utvivlsom succes. Denne kjole er bedst egnet til en lang slank ramme. Bemærk, at denne kjole også har en fishtail-silhuet, og mens den er formpassende overalt; den blusser ud i bunden for dramatisk effekt.

30. Traditionel brudekjole:

Traditionel brudekjole

I betragtning af at dette udvalg har flere moderne brudekjole designs; en smuk og traditionel brudekjole med alle traditionelle elementer skulle medtages, og kjolen på billedet ovenfor var det bedste valg. Denne kjole er indbegrebet af brudebeklædning; med en traditionel stemning, der ikke kan bestrides. Sidst i dette udvalg af brudekjoler er dette bryllupsensemble ikke mindst.

Festkjoler:

Kjoler overgår bukser, toppe og nederdele som festdragt, og der er en klar præference for trendy kjoler til festtøj frem for enhver anden form for beklædningsgenstand. Hvor der er et krav; der er et robust udbud, hvilket betyder, at der ikke er mangel på high-fashion kjoler til festtøj at vælge imellem. Mens du udforsker hele spektret af muligheder for forskellige slags kjoler; Det er umuligt at ignorere festkjoler, og derfor er der ti fantastiske festkjoler, der vil fremkalde ærefrygt og beundring.

31. Cocktailkjole:

Cocktailkjole

Hver kvindes garderobe bør have mindst en fantastisk cocktailkjole til festlige fester, og denne røde pailletskjole vil helt sikkert tjene som inspiration. Der er ikke meget ved denne kjole med en rimelig kantlinje, beskeden halsudskæring og beskedne ærmer, men det er figuren, der passer til figuren og den livlige farve og pailletter, der får denne kjole til at skille sig ud. Denne kjole vil helt sikkert sætte dig i søgelyset på en aften -soiree eller natklubbegivenhed, du deltager i.

32. Festkjole med hvid blonde:

Hvid blondekjole

Hvide blonder behøver ikke være begrænset til brudekjoler, når dette stof kan give fantastiske festkjoler. Kjolen på billedet ovenfor er et primært eksempel. Denne rygløse hvide blonder festkjole med en høj ridning i kanten er sexet og stilfuld på samme tid og vil helt sikkert tiltrække ærefrygt og opmærksomhed fra tilskuere. Hvis du leder efter en festkjole, der kræver og får opmærksomhed ved den næste fest, du deltager i; dette er kjolen til dig.

33. Sort tyl kjole:

Sort kjole i tyll

Dette er et moderne udtryk for den lille sorte kjole, der indeholder tyllestof, der trender i stor stil lige nu. Dette er det ideelle ensemble til at trække ud for et elegant Goth -kig på den næste fest, du deltager i. Sorte stiletter minus tilbehør er den bedste måde at bære denne kjole på. Lad farven overvældende kvaliteter sort; tale for sig selv.

34. Rose guld paillet kjole:

Rose guldkjole med pailletter

Farven rosaguld, som er en skinnende nuance af lakserosa, er i høj grad trender, og hvis du ønsker at deltage i din næste fest i overensstemmelse med de aktuelle tendenser; dette er kjolen til dig. Paljetterne vil helt sikkert fange lyset i interiøret på en natklub og holde fokus på dig. Endnu engang; de skinnende pailletter i denne kjole passer ikke godt til andre smykker, så hold tilbehøret væk en anden dag.

35. Farveblokering:

Farveblokering

Farveblokering har været i trend i et stykke tid nu og giver et godt resorttøj, sportstøj, loungewear og festtøj. Denne festkjole er et glimrende eksempel på trendy kjoler, der effektivt inkorporerer den farveblokerende trend. Den pulserende farvedisplay i dette outfit vil helt sikkert fange tilskuernes blik og fremkalde ærefrygt og beundring.

36. Endnu flere pailletter:

Endnu flere pailletter

Bling er det overvældende tema for de fleste fester, og derfor er det umuligt at ignorere dette sidste eksempel på pailletter til kjoler til fest. Denne kjole er forskellig fra den sidste pailletskjole på denne liste, fordi den har en fritflydende form, der ligner den i en daglig t-shirt. Kjolen er kort, og der mangler ikke bling; helt sikkert tøjet til at trække ud af dit skab til en fest.

37. Endnu en lille sort kjole:

Endnu en lille sort kjole

Det er svært at ignorere appellen og populariteten af ​​den lille sorte kjole til festtøj, hvorfor denne ikoniske kjole genskabes og fortolkes på så mange forskellige måder. Den lille sorte kjole på billedet ovenfor er endnu en strålende nutidig fortolkning af den ikoniske LBD. Det afprøvede modemantra dikterer, at “når du er i tvivl, skal du bære sort” og med denne festkjole i din garderobe; du kunne aldrig gå galt.

38. Kvastkjole:

Kvastkjole

Den typiske kvastkjole til festtøj vil helt sikkert finde fordel blandt kvinder, der har et aktivt socialt liv. Dette billede viser modellen Kate Moss i en fantastisk aftenklædt kvastkjole designet af hende selv til Top Shop, men dette er bare et strålende eksempel på den altid populære kvasttrend, der effektivt fremhæver festkjoler og aftenkjoler.

39. Body Halter Clubbing Dress:

Body Halter klubkjole

Intet fremhæver en timeglasfigur som en bodyhalter -kjole. Billedet ovenfor gør dette faktum ret klart. Body -grime -festkjolen vist ovenfor er iøjnefaldende sexet og stilfuld på samme tid og giver et godt aftentøj. Vægten her er klart på kjolen, hvilket betyder begrænset tilbehør, minimal makeup og løst bølget hår for at fuldføre dette festlook.

40. Sort og skinnende festkjole:

Sort og skinnende festkjole

Sort går fantastisk godt med guld, roséguld eller sølv pailletter til festtøj. Denne geniale festdragt gør fremragende brug af denne mode grundlæggende, og det vi har er en strålende klubtøjskjole med ubestridelige feststemninger.

Røde tæpper kjoler:

Skuespillerinder, kvindelige musikere og andre celebs giver masser af modeinspiration til kvinder, der er på udkig efter de nyeste trends og stilarter. Nogle af deres udseende formår vi at opnå, og nogle beundrer vi simpelthen. Et aspekt af en skuespillerinde, celeb eller kvindelig musikers liv, som vi beundrer, er deres tilstedeværelse på de røde tæpper og de strålende røde løber -kjoler, de praler ved disse begivenheder. Det er vigtigt at bemærke, at det er svært at anskaffe sig en af ​​disse kjoler, da de er dyre eller tilpassede ensembler skabt af verdens førende designere, men det forhindrer os ikke i at beundre disse haute couture -kreationer.

Den røde løber er normalt domineret af røde løber kjoler og kjoler, og de fungerer ofte som øjen slik for den daglige pige, der ser disse glamourøse kjoler gennem fjernsynet eller på forsiden af ​​blade. I betragtning af relevansen og populariteten af ​​de modevalg, celebs træffer på den røde løber; det er kun rimeligt, at vi viser nogle af de mest fantastiske røde løber -ensembler i nyere tid. Rul ned for din rimelige andel øjen slik.

41. Chrissy Teigen i en Zuhair Murad -kjole:

Chrissy Teigen i en Zuhair Murad -kjole

Chrissy Teigen, der er hustru til John Legend og supermodel og tv -programvært, er et navn at regne med og betragtes ofte som et modeikon for hendes sartoriske valg. Det er ikke underligt, at Chrissy Teigen valgte denne Zuhair Murad -kjole til Oscars. Lav udskæring og langt tog; denne kjole har alt det særlige ved en rød løber -succes.

42. Sort livlig i en Marsala -kjole:

Sort livlig i en Marsala -kjole

Blake Lively er en tidligere supermodel og populær skuespillerinde gift med Ryan Reynolds og det er kun indlysende, at hun ville blive set på de mest prestigefyldte røde tæpper rundt om i verden i de mest glamourøse røde løberkjoler. Her er Blake Lively i en fantastisk Marsala -kjole, der helt sikkert vil fremkalde en alvorlig misundelse. Noter denne kjoles unikke halsudskæring, slidsen, der starter ved låret og den rige vinfarve, der simpelthen er perfekt til den røde løber.

43. Selena Gomez i en Givenchy kjole:

Selena Gomez i en Givenchy kjole

Selena Gomez er en af ​​Twitter og Instagrams mest fulgte berømtheder, og meget af det skyldes hendes talent og hendes status som ung fashionista. Her er Selena Gomez i en fantastisk Givenchy kjole ved 2015 AMA’erne. Denne kjole er velegnet til en lejlighed som American Music Awards, hvor flere musikalske forestillinger gør begivenheden til en stor fest, og Selena Gomez ved godt, om hun skal klæde sig i ren bling. Givenchy er et af de førende modehuse i verden, og det er kreationer som denne kjole, der sætter dette navn deroppe.

44. Kate Hudson i en Versace -kjole:

Kate Hudson i en Versace -kjole

Versace er et af de førende modehuse i verden, og det er normalt førende skuespillerinder som Kate Hudson, der praler Versace på den røde løber. Billedet ovenfor viser Kate Hudson i en Versace -kjole, der effektivt komplimenterer hendes smidige figur. Udskæringer de rigtige steder viser hendes konturer, og minimal bling bringer farven frem på denne bløde lyserøde røde løberkjole. Denne kjole er både sexet og sofistikeret; alt på samme tid, og det er outfits som dette, der gør Kate Hudson til et af de mest eftertragtede ansigter på den røde løber.

45. Jennifer Lopez i en Ralph og Russo kjole:

Jennifer Lopez i en Ralph og Russo kjole

Jennifer Lopez er en af ​​de mest kendte popstjerner i verden, og hun bliver ofte rost af kritikere for sine modevalg. Hun er også kendt for sine røde løber-ensembler, og nogle af dem er legender. Dette er en rød løber kjole af Ralph og Russo til Jennifer Lopez ved Grammy’erne 2018. Det er let at se, at denne kjole har en ultra-feminin stemning med den interessante accentuering på halsudskæringen.

46. ​​Fan Bingbing i en Elie Saab -kjole:

Fan Bingbing i en Elie Saab -kjole

Fan Bingbing er en af ​​Kinas største skuespillerinder med både populær og kritisk anerkendelse. Dette er Fan Bingbing i en Elie Saab -kjole på den røde løber i Cannes i 2018. Denne kjole har en endelig gammeldags charme, der fanger fantasien. Den geniale brug af læg og den beskedne silhuet adskiller denne kjole fra det, vi normalt ser på den røde løber.

47. Jessica Alba i en Oscar de la Renta kjole:

Jessica Alba i en Oscar de la Renta kjole

Jessica Alba er måske ikke den største Hollywood -stjerne længere, men hendes valg af røde løber gør hende altid til en favorit at se efter i løbet af præmiesæsonen. Her er Jessica Alba i en strålende Oscar de la Renta -kjole ved Golden Globe Awards. Med sin strålende orange nuance, kæresteudskæring og finish i fiskehale; denne kjole er, hvad røde løber fantasier er lavet af.

48. Salma Hayek i en Alexander McQueen -kjole:

Salma Hayek i en Alexander McQueen -kjole

Salma Hayek er en talentfuld og anmelderrost skuespillerinde med en Oscar under bæltet, og som bedre klæder hende på den røde løber end den berømte Alexander McQueen. Denne Alexander McQueen -kjole til Salma Hayek passer perfekt til en kurvet kvinde og viser effektivt sine kurver og konturer.

49. Priyanka Chopra i en Ralph og Russo kjole:

Priyanka Chopra i en Ralph og Russo kjole

Ifølge populær mening; Priyanka Chopra er Indiens mest fashionable import til Hollywood, og hun beviser det med denne fantastiske Ralph og Russo kjole. Priyanka fejres i stor stil for hendes mange succeser i Hollywood i øjeblikket, og denne strålende kjole får hende til at skille sig ud fra stjernen, som hun er på den røde løber.

50. Lily Collins i en Zuhair Murad -kjole:

Lily Collins i en Zuhair Murad -kjole

Lily Collins blev nomineret til sin første Golden Globe -pris i 2018, og denne talentfulde unge skuespillerinde gjorde hendes tilstedeværelse kendt med denne strålende Zuhair Murad palisanderrosa kjole. Kjolen var dækket af blomsterperler og var et vidnesbyrd om Zuhair Murads talent og kunstfærdighed. Denne talentfulde designer har klædt mange skuespillerinder på den røde løber, men vi er overbeviste om, at dette bliver en af ​​hans mest populære røde løber.

Kjoler er de mest alsidige beklædningsgenstande til kvinder. Kjoler dominerer gaderne og den røde løber og giver luksus, stil og endda komfort for kvinder. Til en særlig lejlighed; kvinder er mest tilbøjelige til at gå med en kjole som det foretrukne outfit i forhold til ethvert andet beklædningsgenstand, og kjoleens femininitet og glamour gør den fortjent til denne forskel. Den brede vifte af kjoler, der præsenteres her, er en klar indikator for kjoleres popularitet og alsidighed. Det er værd at nævne, at kvinder var begrænset til at bære kjoler i overensstemmelse med stereotype kønsnormer tidligere, men med større valgmuligheder for kvinder; vi har set kjolen udvikle sig og trives, i modsætning til andre tendenser, der kommer og går. Forhåbentlig; denne blog giver inspiration nok til at tilføje endnu smukkere kjoler af forskellig art til din garderobe