9 Stilfulde farvekjoler at bære til Mehndi -funktion

Ægteskab er ufuldstændigt uden en storslået fejring af Mehendi -funktionen. Normalt vil indiske bryllupper have meget dyre planer og deres bryllup i næsten 3 til 4 dage i det, kun en dag vil kun være til Mehendi -ceremonien. Det er blevet en vital del af alle bryllupper. Det betragtes som ceremonien før vielsen. Mens du vælger outfits, er det vigtigste at overveje outfitsens farve.

Fremragende indiske Mehndi -kjoler med billeder:

1. Gul med pink Mehndi -kjole til bruden:

Gul med pink Mehndi -kjole til bruden

Gul er den mest lovende farve til alle lejligheder. Farven på Mehandi vil blive forstærket mere ved at bære en gul og pink farvekombination af kjole med en tung dupatta vil give et yndigt look til bruden. Til denne særlige ceremoni er det en meget dominerende farve. Farven er for ædru og giver et smukt udseende til bruden.

2. Pakistanske mehndi -kjoler i grøn farve:

Pakistanske mehndi -kjoler i grøn farve

Dette er en af ​​de berømte farvenuancer, der giver et fantastisk look til bruden i Mehandi. Den mørkegrønne farve tilføjer en særlig attraktion til brudemehndi -kjoler. Bruden vil se kongelig ud i grøn Anarkali -kjole med dette elegante outfit, Mehandi tilføjer mere glæde for bruden.

3. Smuk pink farvekjole til Mehendi:

Smuk pink kjole til Mehendi

Den lyserøde farve vil altid være på favoritlisten for alle pigerne. Det er en af ​​de smukkeste og mest almindelige farver, som enhver pige fortjener at have på til særlige lejligheder. Især denne farve på kjolen til Mehandi vil få bruden til at se mere charmerende ud. Farven er ikke lys, så den har et sobert og anstændigt udseende.

4. Lilla Mehandi kjole design:

Lilla Mehandi kjole design

Den lilla farve får bruden til at se mere smuk ud og søger attraktion for alle. Selve farven vil være lys, og den afspejler sig med et kongeligt look. Der kræves ikke tilbehør til denne type tunge Mehandi -kjoler. Hvis en brud ønsker at klæde sig ud med et simpelt syn, kan den vælge en anden farve.

5. Sennepsfarvekjole til Mehandi -ceremoni:

Sennepsfarvekjole til Mehandi -ceremoni

Sennepsfarve har sit unikke sted i sammenligning med alle de andre farver. Mehendi -ceremonien giver dig mulighed for at intensivere et nyt modespil og teste farvande med modevalg, inden de større begivenheder begynder. Vælg denne sennepsfarve, der ville bære aftenen som en stjerne.

6. Rød farve kjole til Mehendi designs:

Rød farve kjole til Mehendi designs

Rød er den mest fremherskende farve på Mehandi -ceremonien. Sammenlign med alle de andre farver dette vil være den mest foretrukne nuance af bruden. Uden tvivl er farven meget blændende for Mehendi -funktionen. Brudens Mehandi -hænder ser mere smukke ud med denne kjolefarve.

7. Gylden farve som kjole til Mehendi:

Gylden farve som kjole til Mehendi

Gylden farve lehenga choli kjole giver et elegant look til bruden i Mehandi ceremoni. Denne farve vil blive udbredt i de fleste lejligheder. Guldfarve giver en refleksion for brudens ansigt og får dem til at se smukkere ud. Denne farve kræver noget seriøst bling og glamour til outfitsne.

8. Blå Den mest betagende farve i Mehndi -festlighederne:

Blå Den mest betagende farve i Mehndi -festlighederne

Blå er den helt særlige farve, den giver et dronningeligt look til bruden i Mehandi-ceremonien. Det fantastiske Mehandi -design med et blåt outfit vil se elegant ud, det vil være et perfekt mehndi -kjole -design til brude. Dette kan nemt bæres på din Mehendi uden andet tilbehør.

9. Flerfarvet kjole til Mehndi:

Flerfarvet kjole til Mehndi

Mehendi er en ceremoni før brylluppet, som ofte er en afslappet begivenhed. Den flerfarvede kjole er den nye trend, der følger i Mehendi -funktionerne. De fleste brude foretrækker at være unikke, og at prøve disse flerfarvede outfits giver en særlig og unik samling til Mehendi.

Imidlertid vil de sjældne nuancer af farver og kjoler mønstre til Mehandi ceremoni fylde miljøet med masser af lykke. Eksperimenter mere fashionable kjoler for at se mere elegant ud sammen med mehndi i hænderne og gøre den særlige dag i livet mere spændt og mindeværdig.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80