20 moderne køkkenskabdesign med billeder i Indien

Køkken betragtes som det vigtigste rum i huset. Det er det, der gør huset til et hjem. Køkkenet skal bygges på en måde, der gør madlavning og underholdning let. Køkkenskabets designs er den perfekte måde at opnå dette på.

Køkkenskabene kunne være få, brede og rummelige, eller de kan være mange og små. Dette kan bedømmes og laves afhængigt af den type genstande, der er til stede i dit spisekammer og køkken. De apparater, du bruger, kan indarbejdes i skabene for at give dig et problemfrit køkken uden stødende genstande, der kan skade dig.

Seneste køkkenskabdesign i Indien:

Her er vores 20 enkle og bedste køkkenskabsdesign med billeder. Lad os tage et kig på det.

1. Smarte køkkenskabe:

Smarte køkkenskabe

Disse smarte køkkenskabsdesigner inkorporerer personens behov i et lille rum og skaber slanke skjulte rum. Disse skabe er af forskellige størrelser og hjælper med at holde mange af de utallige køkkenredskaber i et hjem. Skabene er bygget på en sådan måde, at det gør brug af det lille rum og stadig kan holde alle dine nødvendige ting inden for rækkevidde.

2. Moderne køkkenskabdesign:

Moderne køkkenskab

Dette moderne køkkenskabdesign er det bedste, du kan få. Inkluderingen af ​​træ og stål tilsammen giver et meget slankt design. Træskabene er udført med stålhåndtag. Nogle af skabene huser de andre væsentlige ting som ovn osv. Denne stil giver dig et trendy look, der er let at vedligeholde. Den vil vare længe, ​​da stilen er moderne og smart.

3. Modulære køkkenskabe:

Modulære køkkenskabe

Modulære køkkenskabe er den bedste type skabe til små rum samt rum, der skal få mest muligt ud af det givne område. Disse modulære stykker kan sættes sammen for at give dig rigelig plads til at gemme ting. Skabene er monteret på gelænder, der glider let og frit.

4. Slanke køkkenskabe:

Elegante køkkenskabe

Blandt de mest almindelige køkkenskabsfarver er farven rød. Denne farve frembringer glans i køkkenet og gør rummet ganske attraktivt. Den røde og stålfarve er også en fantastisk kombination, som du kan vælge.

5. Traditionelle køkkenskabdesign:

Traditionelle køkkenskabe

Du kan vælge mellem disse køkkenskabe billeder for at få det traditionelle look til dine køkkener. Skabene har en blanding af lukkede og gennemsigtige skabe. Disse bruges til at huse ting, som du gerne vil vise. De lukkede skabe holder de nødvendige og klodsede ting ude af syne. De transparente skabe kan have et klart glas eller tonet glas. Dette giver dig enten et klart overblik over emnerne indeni eller bare en vision.

6. Køkkenskabe i sommerhusstil:

Køkkenskab i sommerhusstil

Dette helt hvide køkkenskab er også noget, du kan lide at vælge til din næste køkkenmakeover. Skabene er alle hvide med sort farvefarve med hensyn til håndtag. Du kan tilføje et strejf af farve ved at placere genstande i lyse farver som blågrøn eller rød. Hvide køkkener har brug for ekstra vedligeholdelse, så det skal du huske på, hvis du vælger denne stil. Dette er bedst til steder, hvor støv og fedt ikke er et dagligt problem. Den ideelle måde at vedligeholde dette køkken på er daglig rengøring.

7. Hjørnekøkkener:

Hjørnekøkkenskab

Dette er en mest foretrukken hjørne køkkenskab idé, der gør brug af det døde rum i hjørnerne af køkkenet. Skabets forreste del ligner to separate døre, men indeni er det et stort rum, der rummer mange forskellige genstande. Skabene her kan bruges til enkeltopbevaringsartikler som store blandere eller til flere genstande i flere skuffer. Dette hjørnepladsbrug er rent geni og giver dig den ekstra plads, der ellers ville have været spildt.

8. Træ køkkenskabe:

Køkkenskabe i træ

Få dette køkkenskabdesign i træ for at få dit køkken til at se rustikt og smart ud. Træets finish på disse skabe er blank, og tilføjelsen af ​​stålhåndtag tilføjer et strejf af charme. Hold bordpladen fri for ting for at give køkkenet et fritflydende udtryk.

9. Færdiglavede køkkenskabsdesign:

Færdiglavede køkkenskabe

Hvis du er i et lille rum og er stram til tidsplanen for at bygge dit køkken, kan du vælge det futuristiske design. De færdige køkkenskabe er perfekte til små rum, og de passer til alle nødvendige ting i køkkenet. Skabene er bygget til at holde og leveres med de fleste beslag.

10. Køkkenskabsskuffer:

Køkkenskabe skuffer

En af de vigtigste ting, der skal tages i betragtning, når du bygger dit køkken, er skufferne i skabene. Disse skuffer skal være i stand til at rumme alle de genstande, der er til stede i dit køkken, uden at den øverste plads bliver rodet. Skuffer er bygget separat til varer i henhold til deres størrelse og antal.

11. Små køkkenskabe:

Små køkkener kræver små køkkenskabe, der kan rumme alle de nødvendige forsyninger og det væsentlige. Skabene er bygget til at rumme en mikrobølgeovn og har plads til komfur og vask. Disse er specielt bygget til små rum. De små køkkener i nogle af de nyeste små rumhuse er ideelle og får dig til at sætte pris på brugen af ​​selv en kvadratfod. Du skal huske på, at nedskæringer af emner vil være altafgørende for at fungere i et lille køkken.

12. Køkkenskabe i stål:

Køkkenskabe i stål

Få det industrielle look i dit køkken med disse køkkenskabe i stål. Udseendet er meget slankt og let at vedligeholde. Køkkenskabe i rustfrit stål er robuste og ser skinnende og smarte ud. De blander sig godt med alle de stålmaskiner, der er nødvendige i køkkenet.

13. Laminerede køkkenskabe:

Laminerede køkkenskabe

Laminerede køkkenskabe giver dig det slanke look uden at skulle bruge for meget. Disse laminater findes i forskellige farver og teksturer. Du kan vælge en, der passer godt til temaet i dit køkken. Disse er langtidsholdbare og lette at vedligeholde.

14. Glas Køkkenskab Designs:

Køkkenskabe i glas

Hvis du kan lide at have et rent look på dit køkken, kan du vælge at have overskabene som køkkenskabe i glas. Disse giver dig mulighed for at fremvise dine småting og også få køkkenet til at se lysere ud. Skabets glasdøre har naturligvis brug for pleje.

15. Åbne køkkenskabe:

Åbne køkkenskabe

Gå ind til en anden slags køkkenopbevaringsskab til nogle stilændringer. Disse åbne køkkenskabe er dybest set kun rammen for skabene. Rummene lader dig opbevare dine redskaber og lader dig også fremvise dine specielle køkkenartikler.

16. Designer køkkenskabe:

Designer køkkenskabe

Tjek det brede udvalg af moderne designerkøkkenskabe, der blander stil med overkommelige priser. Disse designs gør god brug af billigt materiale i en stilfuld ramme og giver dig et perfekt køkken. Skabene er rummelige og designet til at opbevare de fleste af dine varer.

17. Shabby Chic Køkkenskabe:

Lidt chic køkkenskabe

Blandt køkkenskabets ideer er dette lurvet chic design, der blander rustikt med stil. Skabene har en gammeldags charme med dem med de buede håndtag. Ovnområdet kan dekoreres med filigranarbejde for at føje til den smarte stil.

18. Køkkenskabe med fladskærm:

Flade panel køkkenskabe

Disse flade panelskabe ser meget fantastiske ud i et køkken, da de giver dig et problemfrit udseende. Håndtagene på kabinetterne er brede og matcher fladskærmseffekten. Skabens farve gør også en god effekt til et større køkken.

19. Håndværker Køkkenskabe:

Håndværker køkkenskabe

Disse traditionelle håndværker køkkenskabe er perfekte til den landlige livsstil. Skabene er udført i træ. Der er normalt en ø, der huser spisestolene og lidt plads til knivsnacks. Træfinishen er skåret med stålapparater og gør det mere stilfuldt.

20. Galley Køkkenskabe:

Køkken køkkenskabe

Denne idé er perfekt til det lille trange køkken. Bygningskøkkenskabene fungerer på begge sider af køkkenet og er identiske. Arbejdsområdet er fordoblet, og du kan få skabe op til taget for ekstra opbevaringsplads.

Køkkenskabdesign kan gøre dit køkken til et perfekt sted at lave mad og underholde dine gæster. Skabene kan udføres i træ, laminat eller stål. Valget er bredt, og du kan vælge en farvefarve eller også blive helt hvid. Skabene får også mest ud af små rum og hjørner. Du kan få et lille køkken renoveret med disse skabe for at give dig mere ud af det lille rum.

Giv dig selv kanten mens du bygger og laver dit nye køkken med disse vidunderlige og fantastiske køkkenskabsideer, der er perfekte på alle måder. De bedste traditionelle, moderne, moderne, rustikke eller endda retro køkkenskabsmodeller er lige ved hånden nu. Vælg det bedste fra det bedste på denne liste, og foretag en livstidsændring i dit liv.