30 nyeste køkkendesignideer med billeder i 2021

Hjertet i huset, som helt sikkert er køkkenet, som har brug for en god mængde design med unikke designervarer matchet med nogle smukke malerier eller vægindretning. Grunden til at køkkenet kaldes husets hjerte er selvforklarende, da det hjælper med at lave lækker mad, som vi nyder med en god stemning. Den gode stemning skabes ved at kombinere den perfekte mængde indretning og farvekombination. Her hentede vi 30 enkle og moderne køkkendesignideer med billeder.

Bedste ideer til køkkendesign i Indien:

For at få en kort idé om, hvordan du designer dit nye køkken eller køkken, som har brug for en ombygning, vil denne artikel Top 30 Køkkendesignideer hjælpe med at finde ud af med mindre besvær og spændinger.

1. Enkelt miniaturekøkken med design:

Enkelt miniaturekøkken med design

En enkel studiolejlighed kan moderniseres med simpelt køkkendesign, der inkluderer en gasplade med en ovn vedhæftet et indbygget skab, sidevæggen kan gøres mere farverig ved at male væggen eller sømme nogle moderne kunstmalerier. Et lille køkkendesign passer godt til en studiolejlighed, hvor et åbent køkken kan være den eneste mulighed for at skabe et køkken.

2. hollandsk stil køkken design idé:

Hollandsk køkken

Hollandske Deco -genstande er ret berømte over hele verden, det grundlæggende køkkenudstyr til hjemmet bruges, som inkluderer gaskomfur eller elektrisk keramisk topkomfur med ovnfæste, sideskabet er lavet parallelt med hinanden, hvilket hjælper med at opbevare alt i et lille lukket rum. Hollænderne er kendt for at vise deres gamle traditionelle indretningsgenstande, som omfatter lysekroner, designertøj i træ.

3. Vedhængt tændt køkkenbord:

Vedhæng tændt bordplade

Dette nye køkkendesign til at afsløre led -pærer gennem gennemsigtigt låg i glasdæksel er blevet berømt, og det er også let at gøre det selv. LED-pærerne kan have forskellig form og størrelse, som kan vælges efter ét valg, i stedet for at bruge de gammeldags loftsmonterede lamper, er denne type vedhængende belysningssystem fastgjort til bordpladen.

4. Trekantet køkken:

Trekantet køkken

Trekantet køkkendesign er det nyeste køkkendesign i design af enhver form for moderne køkken, dette trekantede køkken er designet til let at tage ting fra køleskabet fra et punkt i trekanten til at hakke dem på en anden side af trekanten, som derefter fører til vaskeområde som er forbindelsespunktet for at danne trekantsformen. Denne type køkken passer godt til modulært køkkendesign.

5. Landskab Interiør Designet Køkken:

Landskab interiør designet køkken

Landskabets køkkendesign bringer et roligt og naturligt design ind i køkkenet, der er lavet af originale bambuspinde og træflis. Interiøret er enkelt og elegant, som har tjekket gardiner, der dækker de nederste skabe og køkkenets vægge er dekoreret med trækurv eller bambuskurve, skåle eller hatdesign.

6. Luksus Designer Køkken:

Luksus designer køkken

Design af et luksuriøst køkken kræver en god mængde forskning i at placere den rigtige slags møbler og indretningsartikler. De vigtigste møbler ville være stolene og belysningssystemet. To elegante og fyldige lys fastgjort på siderne med en skærm, der dækker den nederste del af bordpladen og sideskabene, hvilket giver en teatralsk fornemmelse

7. Vintage inspireret køkkendesign:

Vintage inspireret køkkendesign

Vintage design er et af de mest populære designs i opbygningen af ​​et trendy køkken i de seneste år, yngre generation mener, at dette vintage design har sin egen skønhed, som ikke kan matches med noget nyt modulært køkkendesign. De almindelige vintagedesigner er spisebordet i træ, der er placeret i køkkenet, og som har hjul fastgjort til et bord. Køkkenets vægge er lavet af røde mursten og efterladt uden maleri over det.

8. farverige køkken design ideer:

Farverige ideer til køkkendesign

I modsætning til træ- og hvidmalede vægdesigner gør denne type farverige køkkendesigner det mere interessant ikke kun for den person, der laver mad, men også for børn, der hjælper deres forældre med at rengøre og arrangere opvasken. Den farverige temakite kan opnås ved at bruge farverigt tæppegulv med lyse skabe.

9. Britisk stil køkken design ide:

Britisk stil Køkken Design

Britisk hus er kendt for sine unikke og stilfulde designerværelser, der også indeholder køkkenet. Køkkenskabene er fremstillet af genbrugstræ malet med hvid maling med metalhåndtag. Bordpladen er også lavet af træ med åbne hyldedesign på hver side af bordet.

10. Hvidt tema klassisk designkøkken:

Hvidt tema klassisk designkøkken

Hvid er en kongelig farve, som er en kendt kendsgerning, denne rige farve bruges til at designe køkkeninteriør med en fantastisk hylde og bordplade design. Komfuret er også malet i hvidt. Den lille ø til spisning er forsynet med høj skammel, der er i kontrastfarve.

11. Zen Design Køkken:

Zen Design Køkken

Zen design er et typisk japansk designerkøkken, der består af marmorbænke og håndlavede skydeskabe i træ med stålvask og træskærebræt, der glider over vasken set omkring disken. Den vigtigste del af træbordene er sommerfugleleddene i træ. Denne type design ses typisk kun i japansk design.

12. Udendørs køkken design:

Udendørs køkken design

For folk, der ejer en badeby eller folk, der har en stor sammensat væg, kan overveje at lave en nyskabende idé ved at installere et køkken omkring balkonen med minimale gadgets. Bordpladerne kan laves af beton- eller murstensvæg med indbygget komfur, opvaskemaskine og en vask.

13. Rustik Look Køkken Design Ideer:

Rustikt look Køkken Design

Rustikt look-køkkendesign lavet af rent træ, som kræver præcist arbejde for at konvertere et lyst træ til det rustikke gamle look. Denne type design falder ind under luksuriøst køkkendesign. Skabene, bordpladen, skorstenen og spisebordet er lavet af ren teak eller palisander.

14. Flytbar bordplade Køkken Design:

Bevægeligt køkkenbord design

Denne type design passer ind i et køkken, der trænger til renovering med minimale ændringer af de eksisterende møbler og design. Denne type provisorisk design kan være fra træ eller træben med stålpladen. Den nederste del af bordet er forsynet med stativer til opbevaring af krydderier og andre letfordærvelige genstande. For et bord, der ikke har hylder, kan aftagelige kurve placeres på den nederste del af bordet.

15. Halvcirkulært modulært køkkendesign:

Halvcirkulært modulært køkkendesign

Dette let at bygge design kaldet det modulære køkken har fået sin betydning mere end et årti, og stadig har denne type køkken bevaret sin værdi med sine opgraderede designs og finish. Dette halvcirkulære køkkendesign har kontrastfarvede skabe med en cirkulær bordplade og et forlængeligt sidebord med høje stole.

16. Blank interiør modulært køkken:

Blankt interiør Modulært køkken

Det modulære køkken kan være ikke-blankt såvel som blankt, det er helt sikkert et blankt færdigt køkkendesign har fået betydning. Skabernes farve kan være lyse farver som gul, rød eller subtil farve som himmelblå. Dette blanke køkken er lavet i en L -form med et bredt arbejdsområde. Blanke skabe har brug for en god mængde vedligeholdelse, hvilket gøres ved regelmæssig rengøring med flydende glasrenser.

17. Marokkansk åbent skab Køkken Design:

Marokkansk design med åbent kabinet

Marokkansk køkkendesign er kendt for sit åbne rummelige designerkøkken, der giver et mere rummeligt udsyn. Jobbet med at åbne og lukke skabsdørene bliver mindre. Det åbne skabdesign er lavet af træ- eller stålhylder. Væggene under skabene gøres mere farverige ved at klæbe tapeter eller designerfliser.

18. Blue Beach Theme Køkken Design:

Blue Beach Theme Køkken Design

Strandtemaet giver et lyst udsyn til køkkenet gennem bittesmå små kunstværker og blå titler fastgjort til siderne af væggen, der støder op til skabene. Bordpladen er lavet af hvidmalet top med blåmalede ben. Vinduesgardinerne er også lavet af blå farve med et håndlavet design tegnet på det. Fliserne, der bruges til at dekorere væggene, er ret skinnende og ledsaget af fliseskaller på den nederste del af kabinetterne.

19. Apotek designet køkkenskabe:

Apoteker Designede køkkenskabe

Apoteksdesignede skabe er små søde hylder med dørbeslag. Denne type skabe ses lige under bordpladen. Disse små skabe hjælper med at opbevare små kar eller krydderier. Disse nogle skuffer replikerer ligesom skufferne designet til opbevaring af tabletter på apoteket.

20. Vintage Sink and Tap Designed Kitchen:

Vintage vask og vandhane Designet køkken

Begrebet vintage indretning i køkkenet er blevet en af ​​de mest berømte udvalgte ideer til indretning af køkkenet. Vintage vasken er lavet af en træfod med kobber- eller stålhane med et unikt design.

21. Køkken i loftsdesign:

Træloft designet køkken

Træloftet var et standarddesign, der ses i alle europæiske husstande, der har vundet opmærksomhed i Indien i disse dage. Loftet lavet af træstænger er ret stabilt og stift. Disse træstænger er fremhævet med LED -lys.

22. Idéer til fransk vindueskøkken design:

Fransk vindueskøkken design

Det franske vinduesbegreb er et ganske berømt vinduesdesign, der bruges til at designe hall. Dette lange vindue er ganske behageligt at åbne og lukke, hvilket hjælper med god luftcirkulation og reducerer røg i køkkenet.

23. Jet Black Designet Køkken:

Jet sort køkkendesign er den ideelle farve til det indiske køkken, da indisk mad indeholder mange farverige krydderier, det er bedst at gå efter den sorte farve bordplade og komfur vedhæftet bord med sideskabe. Dette sorte køkken passer godt med et halvcirkelformet morgenbord i træ.

24. Yacht Style Designet Køkken:

Yacht -stil designet køkken

Beholder et yachtdesign som hovedkonceptet i design af køkkenet, hvilket giver et andet arkitektonisk niveau ved at bringe et unikt køkkenkoncept frem med træloft og et buet udseende med blå gulve.

25. Fransk stil designer køkken:

Designerkøkken i fransk stil

Dette er et moderne designer fransk køkken med granit bordplade. Køkkenet i fransk stil er kendt for sit rolige og enkle køkkendesign. Franskmænd foretrækker creme som deres hovedfarve i dekoration af køkkenvægge og skabe.

26. Køkkendesign i nordisk stil:

Køkkenudvikling i nordisk stil

Den nordiske del af verden er kendt for at holde tingene meget rene og præcise. Det inkluderer at designe køkkenet og vedligeholde det godt. Da vedligeholdelse ikke er et problem, er skabene designet i hvid farve med en enorm slagter bordplade lavet af træ.

27. Miljøvenlig køkkendesignidé:

Miljøvenligt køkkendesign

Grøn er fredens farve samt et symbol på at lade folk vide, at vi elsker at være miljøvenlige. Dette koncept om at dyrke små planter tilskyndes ved at oprette den rigtige stemning, der opnås ved at male den grønne væg og kombinere hvidmalet spisebord med grønmalede stålstole.

28. Højglans bordplade:

Højglans bordplade

Dette moderniserede køkkendesign kan bruges i et åbent eller lukket køkkenkoncept. Glasset kan enten være en enkel bordplade i almindeligt glas eller designerglasplade, der giver køkkenet et rigt udseende. Denne glasplade giver et andet look end andre stendesignede bordplader.

29. Barstol designet køkken:

Barstol designet køkken

Køkkenet er i dag designet med et morgenbord til siden, som har brug for gode stole, der ledsager det vedhæftede bord. Da morgenmaden er knyttet til det L-formede eller trekantede køkken, er bordets højde mere end den sædvanlige, så der bruges højstol, der er navngivet som barstolen.

30. Idé med skjult køkkendesign:

Skjult køkkendesign

Skjult køkkendesign er det bedst egnede køkkendesign til en enkeltværelses lejlighed, der har en kæmpe entré og et soveværelse. Denne type køkken hører under åbent køkken. Dette køkken kan bruges ved at skubbe trærammen opad skydedør, og derefter kan denne ramme lukkes tilbage og dannes som karmen eller en falsk væg.

Design af et køkken kræver god forskning og viden om produkterne og dets holdbarhed. Ikke alle ovennævnte typer kan bruges til at designe et køkken. Hvert design har sin egen unikke identitet, men et almindeligt anvendt design til dekoration af køkkenet vil dyrke små planter i køkkenet, som også kan bruges til madlavning. Dette er de bedste ideer til køkkendesign. Vælg klogt og implementer dem i dit køkken!