9 smukke luksus køkken designs med billeder

Renovering af dit nye hus! Køkkener har været yndlingsstedet for kvinderne, som også skal være godt organiseret, så de kan nyde den tid, de tilbragte der. Køkkenernes traditionelle design er nu erstattet med det nyeste teknologiske tilbehør, der giver et moderniseret præg. De luksuriøse køkkendesigner kommer med fantastiske mønstre til enhver størrelse i køkkenet for at give det dit drømmedesign med den ledige plads.

Bedste luksus køkken designs i Indien:

Her er et par iørefaldende ideer til luksus køkkendesign med fotos. Vælg din elskede og gør dit køkkendesign til luksus.

1. Brun og hvid luksus køkken design:

Brun og hvid luksus køkken design

At have et godt område til at bygge dit luksus køkken op! Her er et brunt og hvidt tema, du kan gå med til at designe stedet. Køkkenvæggene og skabene får en råhvid farve med muret vægdesign på. I midten af ​​køkkenet får du et bord i brunt med en marmorplade.

2. Halvcirkelformet luksus køkkendesign:

Halvcirkulært luksus køkkendesign

Vil du give dit køkken et unikt look! Halvcirkelformet køkken er øverst på listen over luksusdesignerkøkkener. Køkkenet er lavet af træ, fiber og marmor og er lavet i et halvrundet design med et lignende bord i midten.

3. Snehvide luksus køkken design:

Snehvide luksus køkken design

At have et medium sted til at lave køkkenet til to eller fire! Her er et luksuriøst moderne køkkendesign, der passer til dit valg. Hele køkkenet får en snehvid farve med sort marmor på toppen. Køkkenet får også et spisebord i midten med forskellige elektroniske apparater i deres eget hjørne.

4. Tilpasset luksus køkken design:

Tilpasset luksus køkken design

Vil du give dit køkken et forenklet udseende! Det luksuriøse hjemmekøkken får en cremet farve med flere skabe til opbevaring af dit køkkentilbehør sammen med alle de nyeste apparater for at gøre dit liv hurtigt og nemt. Gassen placeres i midten med en ovn med to døre og et bredt håndvask lavet af marmor.

5. Lille luksus køkken design:

Lille luksus køkken design

Har du et lille hjørne til at bygge dit køkken op! Et forbløffende køkkendesign her giver dig et lignende mønster. Køkkenet er udført med en enkelt lille platform med en håndvask. For at få mere plads er spisebordet også fastgjort til det med et indvendigt køleskabsdesign.

6. Island Luxury Kitchen Design:

Island Luxury Kitchen Design

Elsker at have luksus køkkendesign til at pryde dit sted! Køkkenet er lavet af komplet marmor og har et halvrundet bord med et centralt bord. Køkkenet får også en platform med lignende materiale. Alle de elektroniske varer er også godt placeret med skabe omkring køkkenet.

7. Granit luksus køkken design:

Granit luksus køkken design

Et beskedent design til at have et friturekøkken til dit hus fuldender, når hvid granit bruges til at pynte det. Køkkenet får en platform i rustfrit stål med få skabe og en mini-mikrobølgeovn. Granitplatformen i midten får en mini håndvask og charme på toppen for et flottere look.

8. U-Shape luksus køkken design:

U-Shape luksus køkkendesign

Det luksuriøse køkkendesign giver et omgivende udtryk med en U-Shape-tekstur. Køkkenet får en marmor omkringliggende platform med et vindue mod gas- og håndvaskområde for at fjerne røgen. Køkkenet får også lige store skabe og alle de nødvendige elektroniske gadgets til at fuldføre køkkenets udseende.

9. 3D luksus køkken design:

3D luksus køkken design

De luksuriøse køkkendesigner får et nyt udseende, når de er dekoreret med 3D -fiber og metallisk materiale med forskellige farver. L-formet køkken får to små platforme med samme materiale med en regnbue på sort baggrund. Gaspladen får også en skorsten på toppen for at holde dit køkken rent.

De luksuriøse køkkendesigner bæres generelt skjulte åbne-lukke skabe, alle de elektroniske gadgets for at holde dit liv let og smukke charme til at forskønne dit interiør. De er generelt lavet af granit, marmor, rustfrit stål, fiber osv., Som giver dit køkken et komplet finish.