Suosittuja koirarotuja – Top 10 nelijalkaisia ​​ystäviä 2017

On monia syitä, miksi koirarotu on suosittu ja rakastettu. Emme voi analysoida niitä kaikkia täällä, mutta voimme esitellä valikoiman monien saksalaisten suosituimpia koiria.

Rotuista riippumatta koira on ihmisen uskollisin ystävä, mutta silti tietyt suuntaukset ja mieltymykset erottuvat selvästi koiran valinnasta. Euroopan suurimman koirarekisterin, TASSOS e.V, mukaan seuraavat 10 koiralajia ovat suosittuja koirarotuja kaikkialla Saksassa. Listaus on luokiteltu suosion mukaan ja se on informatiivinen ja inspiroiva yhteenveto.

Mitkä 10 koiran rotua suosivat monet saksalaiset ja miksi?

suosittu koirarotu bernese mountain dog

suosittuja koirarotuja beagle

1. Chuhuahua

Näet hänet jatkuvasti ja ihmettelet, mitä rakastetaan tässä pienessä koirassa. Vastaus on yksinkertainen – Chihuahua -rotu tunnetaan vilkkaudesta ja innokkaasta huomiosta. Koiralla on vahva side ihmisten kanssa ja koostaan ​​huolimatta Chihuahua on yksi lajinsa rohkeimmista.

Chihuahua tuntuu usein suuremmalta kuin on ja kyllä, se vaatii paljon rohkeutta

suosittu koirarotu chihuahua

suosittu koirarotu chihuahua -pentu

suosittu koirarotu chihuahua

2. Ranskanbulldoggi

Jos haluat päättää koiran hyväksi, otat huomioon monet kriteerit, jotka eivät ole ensisijaisia ​​ja joilla on aina jotain tekemistä rodun kanssa. Yhdessä ensimmäisistä paikoista saksalaiset etsivät tyypillisiä perhekoiria, jotka näyttävät edelleen mukavilta ja leikkisiltä. Ranskanbulldoggi täyttää kaikki perhekoiran kriteerit, minkä vuoksi se päätyy oikeutetusti toiseksi listallamme.

Kaikkien aikojen trendi – ranskalainen bulldoggi, joka on upea perheen koira

suosittuja koirarotuja chihuahua frany; sish bulldoggi

suosittuja koirarotuja chihuahua frany; sish bulldog 2

suosittuja koirarotuja chihuahua frany; sish bulldog 3

3. Yorkshiren terrieri

Vaikka tämä koirarotu on tyypillisesti pienempi kuin kotikissa, sillä on monia todellisen terrierin ominaisuuksia. Koiran taskukoko on täydellinen mihin tahansa asuntoon tai taloon, mutta pidä mielessä, että Yorkshirenterrieri voi saada erittäin nopeaa. Pientä koiraa ei missään tapauksessa saa jättää yksin lapsen kanssa, se voi hyökätä sekä ihmisiä että muita koiria vastaan. Pitkät kävelylenkit ovat hänelle välttämättömiä.

Pieni mutta mukava – taskukokoinen terrieri on terrieri

suosittuja koirarotuja zorkshirenterrieri 2

suosittu koirarotu zorkshirenterrieri

suosittuja koirarotuja zorkshirenterrieri3

4. Kultainennoutaja

Täydellinen koira jokaisessa perhekuvassa! Ei, se ei ole klisee, se on selvä totuus. Tämän rodun koirat ovat todella tasapainoisia, helppoja ja innostuvat nopeasti monista aktiviteeteista. Koostaan ​​huolimatta koiran katsotaan olevan täysin vaaraton, mutta ei pidä unohtaa, että tämä koira on myös eläin.

Kaunein ja paras perhekoira on ja tulee aina olemaan kultainen noutaja

suosittu koirarotu kultainen noutaja

suosittuja koirarotuja kultaisen noutajan pentuja

suosittuja koirarotuja kultainennoutaja2

5. Berninpaimenkoira

Luettelomme suurin koira sekoitetaan joskus bernardiinikoiraan, joka on kuitenkin jopa suurempi kuin Bernin vuoristokoira ja jolla on myös hieman erilaisia ​​tehtäviä.

Berninpaimenkoira on hyväntahtoinen, ihmisiin liittyvä ja erittäin tasapainoinen koirarotu. Koiria kuvataan erittäin fiksuiksi, mutta myös itsepäisiksi, koska he haluaisivat ymmärtää käskyn merkityksen ennen kuin ne suorittavat sen.

Älykkyys ja uskollisuus – nämä ovat Berninpaimenkoiran pääpiirteitä

suosittuja koirarotuja Bernin vuoristokoira 3

suosittuja koirarotuja bernese mountain dog 2

6. Jack Russelin terrieri

Kuuluisan kaverin jälkeen viimeistään Ritchie-elokuvassa “Snatch” kuka tahansa voisi luokitella tämän houkuttelevan ja erittäin itsevarman koirarodun välittömästi. Pieni ja erittäin vilkas metsästyskoira tarvitsee paljon huomiota ja pitkiä peliaikoja, koska jos et tarjoa sitä hänelle, koet tämän energiapaketin “pimeän puolen”, joka ei ehkä ole vain hauska. 

Jos esimerkiksi elämäsi tuntuu tylsältä, sinun kannattaa ostaa Jack Russell Terrieri

suosittuja koirarotuja jack russelinterrieri 3

suosittuja koirarotuja jack russelinterrieri

suosittuja koirarotuja jack russelinterrieri 2

7. bordercollie

Bordercollie kuului alun perin metsästykseen. Tämän rodun koiria käytetään positiivisten luonteenpiirteidensä ja erittäin älykkyytensä vuoksi pyörätuolin käyttäjien apukoirina. Muista, että Collie on erittäin herkkä erilaisille ärsykkeille, kuten liialliselle äänenvoimakkuudelle. Varo tätä koiraa, jos haluat välttää mahdollisen ylireagoinnin hänen puoleltaan.

Metsästyksestä apuun – tasapainoinen ja älykäs – Border Collies seuraa monia pyörätuolin käyttäjiä

suosittuja koirarotuja bordercollie 2

suosittu koirarotu bordercollie

suosittuja koirarotuja bordercollie3

8.Beagle

Tämä upea koirarotu tarvitsee paljon liikuntaa. Koira voi olla seurallinen ja älykäs, mutta kuten kaikki elävät olennot, Beaglesi tarvitsee selkeitä rakenteita kasvatuksessaan. Jos et halua tuntea hänen epätavallista luonnettaan kovin usein, näytä hänelle omat rajasi ja pelisäännöt, kun hän on vielä pentu. Perhekoirana beagle voi olla paras kultaisen noutajan jälkeen.

Beagle on hieman villi ja itsepäinen, mutta se tekee itsestään suositun perheen koirana niin kauan kuin se saa tarpeeksi liikuntaa

suosittuja koirarotuja beagle2

suosittuja koirarotuja beagle3

9 dalmatialaista

Kaikki sulaa pois, kun he näkevät dalmatialaisen. Tämä söpö ja ihana koirarotu on alun perin kasvatettu tekemään kuninkaallisista vaunuista entistäkin upeampia ja upea.

Nykyään dalmatialaiset ovat suosittuja lemmikkejä, koska ne ovat ystävällisiä ja avoimia. Kuten monien älykkäiden koiranrotujen kohdalla, myös täällä voi nähdä voimakkaan itsetahdon. Dalmatialaiset ovat erittäin herkkiä koiria ja rakentavat läheisiä ja kestäviä suhteita omistajiinsa. Aggressiiviset tapaukset ovat harvinaisia, mutta eivät mahdottomia! Ole aina varovainen Dalmatian kanssa.

Dalmatialaiset ovat herkkiä ja tottuvat omistajiinsa pysyvästi

suosittuja koirarotuja dalmatialaisia

suosittuja koirarotuja dalmatialaisia ​​2

suosittuja koirarotuja dalmatialaisia ​​3

10. Saksanpaimenkoira

Vaikka valitsimme Saksanpaimenkoiran kymmenennen sijan, häntä pidetään kaikkien aikojen parhaana palvelukoirana. Näet koiran tullissa, poliisissa ja jopa armeijassa hyvästä syystä, ja se on ollut jo vuosia. Alun perin saksanpaimenkoira oli paimenkoira. Tämä koirarotu suojaa myös suosionsa perhe -elämässä.

Saksanpaimenkoira vaatii vaativia “älyllisiä” tehtäviä tunteakseen olonsa mukavaksi ja tasapainoiseksi

suosittuja koirarotuja saksanpaimenkoira

Jos kuitenkin haluat toivottaa saksanpaimenkoiran tervetulleeksi perheen uusimmaksi jäseneksi, sinun tulisi suunnitella hänelle paljon enemmän aikaa ja huomiota, koska pelkkä kävely ei riitä hänelle. Tämä koira tarvitsee monia vaativia tehtäviä, joita hän haluaa suorittaa. Kasvata häntä kärsivällisyydellä ja ymmärryksellä. Ole johdonmukainen äläkä aliarvioi sen mahdollisuuksia.

Saksanpaimenkoira on tottelevainen ja erittäin rauhallinen koira, mutta se on myös erittäin joustava ja vaatii pitkiä pelejä ja vaikeita tehtäviä!

suosittuja koirarotuja saksanpaimenkoira2

suosittuja koirarotuja saksanpaimenkoira3