9 legújabb 3D -s konyhai terv képekkel 2021 -ben

A konyhához hasonló tér kialakítása egyszerű, de bonyolult feladat. Itt a kényelmi tényező felülírja a tervezési tényezőt, így gyakran előfordulnak konfliktusok, amikor a különböző elérhető lehetőségek közül választanak. Azonban szem előtt kell tartani, hogy a 3D -s konyhai terveknek sok tárhelyre, funkcionális kényelemre, megfelelő világításra, tápellátásra és biztonsági intézkedésekre van szükségük. Ha figyelembe vesszük ezeket a tényezőket, a tervezés könnyű feladat lesz.

A legújabb 3D -s konyhai tervek

A legjobb 3D -s konyhai tervek Indiában:

Íme, nézze meg 9 egyszerű és modern 3D konyhai dizájnunkat képekkel. Válassza ki a legjobbat az alábbi 3D konyhai tervek közül, és tegye gyönyörűvé konyháját.

1. Modern 3D konyhai kialakítás:

Modern 3D konyhai tervezés

A legtöbb konyha ma ilyen megjelenésű. Jól szinkronizált dekoráció minimális díszítéssel, több szekrénnyel és fiókkal. Külön hely a mikrohullámú sütő és a hűtőszekrény számára, és további helyet biztosít a konyhapulton.

2. Fehér 3D konyhai kialakítás:

Fehér 3D konyhai tervezés

Ez a kialakítás nagyon elegáns és stílusos. Nevezheti tiszta térnek is, több falra akasztott szekrénnyel és nyitott polctérrel a nagy tárgyak számára. A pultok tágasak és étkezőként is használhatók.

3. Kis 3D konyhai kialakítás:

Kis 3D -s konyhai tervezés

Ha a hely korlátozó tényező, ezek a rögzített szekrények jól jönnek. Az üvegajtós szekrények ötlete kiváló módja a kémény körüli helykihasználásnak. Minden méretű fiók megkönnyíti a kis és nagy tárgyak külön tárolását.

4. 3D konyhai tervezés bútorokkal:

3D konyhai tervezés bútorokkal

Ha a konyhában a padló hossza nagyobb, mint a szélesség, ez nagyon kényelmes módja a tér kialakításának. Több falra akasztott, asztalhosszúságú és teljes hosszúságú szekrények vannak, amelyek sok helyet biztosítanak a konyhai dolgoknak.

5. 3D konyha barna és zöld színben:

3D konyha barna és zöld színben

A konyhában használt textúrák nagyon korlátozottak, mivel nehezen karbantarthatók. Ez azonban nem korlátozza bennünket abban, hogy egységes színeket használjunk a konyhában az élénk megjelenés érdekében. Itt van egy konyha, ahol élénkzöld szekrényeket és barna kombinációt használnak a hely megvilágítására.

6. Sárga és szürke 3D konyhai kialakítás:

Sárga és szürke 3D konyhai tervezés

Ez a konyha egyedi dizájnnal és kombinációval rendelkezik, és igazi példája a dobozon kívüli gondolkodásnak. Azok számára, akik szeretik az élénk színeket, ez a sárga és szürke kombináció biztosan lenyűgözi Önt. Valamennyi lámpatest lekerekített élekkel lett kialakítva, amelyek egyenletessé teszik a dekorációt.

7. Tágas 3D konyhai kialakítás:

Tágas 3D -s konyha kialakítás

Miért csoportosítja az egész helyet, ha egyetlen fal minden célra használható. Ez a konyha nagy, és egyedi tervezésével még tágasabbnak tűnik. Minden felszereléssel és bármilyen tárolóhellyel rendelkezik, amelyet egyetlen falra kell felszerelni. A színkombináció is nyugtató és felderíti a teret.

8. 3D -s konyha fában:

3D -s konyha fában

A fekete mindenkor elegáns szín, és mindenféle színhez és textúrához passzol. Itt a matt fekete színt kombinálták fából készült textúrával a lenyűgöző eredmény érdekében. Ez soha nem fog elöregedni a közeljövőben, és ez egy olyan hely, ahol szívesen töltene időt a főzéssel.

9. 3D konyhai kialakítás étkezéssel:

3D konyhai tervezés étkezéssel

Ez a konyha még minimális tervezés mellett is gyönyörűen kijött, és nagyon tágasnak tűnik. A pult alatti szekrények és a gyönyörűen kialakított polcok elegánsnak és szórakoztatónak tűnnek. Az étkezőt gyönyörűen faragták ki, anélkül, hogy sok helyet pazaroltak volna díszes székekkel.

A rendelkezésre álló helytől függően faragjon ki egy helyet, amely kényelmes és sok meleget tartalmaz. Az egész ötlet egy egyszerű helyről szól, amely felfrissíti az elmét és a testet. Töltse fel a teret pozitív energiával, és tegye szebbé otthonát ezekkel a 3D -s konyhai tervekkel.