Etuoven alueen lisävarusteet ja valaistus

 etuovien lisävarusteita ja sisustusideoita

Etuoven alue tarvitsee kauniita lisävarusteita

Tänään aiomme olla aiheessa etuovi – Puhu alueesta. Tarkemmin sanottuna harkitsemme erilaisia ​​etuovien sisustusta ja valaistusta. Tämän saavuttamiseksi olemme myös laatineet lyhyen katsauksen muutamilla valokuvilla, jotka ovat inspiroineet meitä.

Suuntaa kohdevalot lavalle

etuoven koriste -ideoita lyhtypatio

sinä etuovi Alue voi aina tarjota suuren visuaalisen vaikutelman päivän aikana. Mutta sen ei pitäisi loppua iltaan. Tee kodistasi naapuruston yötähti muutamalla mielenkiintoisella kosketuksella sisäänkäynnin alueella, maisemavalot ja lamput räystään alla.

Houkutteleva ulkonäkö

etuovien sisustusideoita valaistustarvikkeita

Tällainen mökkityyppinen lamppu voi löytää sopivan paikan mistä tahansa kodista. Kiillotettu metalli ja houkutteleva muoto sopivat hienosti tällaisen muodollisen arkkitehtuurin kanssa.

Lisää aitoja yksityiskohtia

etuoven sisustusideoita tarvikkeet seppele kukat

Raikkaat värit ja kauniit yksityiskohdat nauhoissa vetävät katseen julkisivuun tinkimättä sen historiallisesta viehätyksestä. Muut kutsuvat yksityiskohdat, kuten käsintehty talonumero ja kukkien keltainen seppele, ovat antaneet julkisivulle persoonallisuuden.

Hitsaa kaikki yhteen

etuovien sisustusideoita tarvikkeet kaunis valaistus

Kaareva etuovi ja hieman sävytetyt tiilet tarjoavat täydellisen taustan laatikkomaisille, ylisuurille valoille. Niiden pyöristetyt pinnat jäljittelevät sisäänkäynnin muotoa ja niiden suorakulmainen perusmuoto vastaa ikkunoiden, X-kuvioiden ja laitteiston muotoa.

Kuinka suuri talon numero voi olla??

sisustusideoita etuovien tarvikkeisiin kukkaruukkuihin

Periaatteessa numeron tulisi olla 10-15 senttimetriä korkea, jotta näet sen selvästi. Asenna se myös paikkaan, jossa se on helposti nähtävissä. Se voi olla etuovi tai postilaatikko. Toinen suosittu paikka on portin yläpuolella.

Vinkki: Vältä numeroita, jotka ruostuvat helposti ja joita on vaikea puhdistaa. Talon numeroiden tulee olla helppoja ylläpitää.

Luo upea ilme

deco -ideoita etuovitarvikkeisiin istuttaa ruukkuja kukkia nurmikko

Mausta sisäänkäynti -alue ainutlaatuisella osoitenumerolla. Päätä oikea messinkimuotoilu saavuttaaksesi klassisen ilmeen. Moderni viehätys voidaan saavuttaa neonlukujen avulla.

Haluatko ulkonäön, joka on rohkea ja halpa samaan aikaan? Piirrä ylisuuret numerot kaltevalle betonipinnalle. Ruskeat ja mustat vivahteet antavat numeroille marmorisen ilmeen.

Päivitä kuluneet pinnat

sisustusideoita etuovetarvikkeisiin keltainen ovi pieni matto

Älä anna vanhojen kalusteiden saada julkisivusi näyttämään litteältä ja kuluneelta. Väri virkistää ulkoaluetta ja se maksaa hyvin vähän. Päivitä kirpputorilta ostamasi metalli. Käytä tähän erityistä maalia. Valaisimet tulee tehdä vaalealla sävyllä, jotta keltainen ja vihreä hitsaavat yhdessä muiden laitteiden kanssa.

Vanhenee kauniisti

etuoven sisustusideoita tarvikkeet kiipeilykasveja

Vanhoille taloille on erittäin helppo antaa “Been-here-forever” -hahmo. Peitä etuovi vanhojen esineiden inspiroimilla yksityiskohdilla, kuten kestävällä seinävalaisimella. Täällä antiikkilaitteistoon ja laattoihin mahtuu monia hieman vanhentuneita uusia ovia ja käytäviä.

Piristä yötä

sisustusideoita etuovien lisävarusteisiin kiipeilykasveihin

Sisäänkäynnin yläpuolella olevat dramaattiset valot antavat sinun kokea talon kokonaan uudessa valossa. Sisäänkäynnin vieressä olevat tilat parantavat näkymiä yöllä ja vetävät kävijöitä sisäänkäyntiä kohti.

Majakan lyhdyt

sisustusideoita etuovien lisävarusteisiin kasvien sängyn valaistus

Tässä näemme marmoroidusta lasista valmistetun etuoven, joka on kiinnitetty yhteen metallikierteeseen. Tämä sopii täydellisesti merenrannalle. Lamppu voi toimia loistavasti energiaa säästävän loistelampun kanssa. Kirkas lasi peittää valonlähteen muodon. Joten sinulla on varaa myös vähemmän kauniisiin tiloihin.

Erikois lähetys

etuovien sisustusideoita tarvikkeet symmetriset ruukut

Jos tämä on toimittajalle kätevää, kirjelaatikko voidaan kiinnittää myös sisäänkäynnin oven vieressä olevaan seinään. Ne näyttävät samanaikaisesti tyylikkäiltä ja moderneilta. Ne antavat viehättävän mökin koko varustukselle houkuttelevamman luonteen.

Vihje: Ennen kuin asennat tällaisen postilaatikon, tarkista, onko siihen liittyviä erityisvaatimuksia. Tällä tavalla voit välttää näiden työlästä siirtämistä.

joka koputtaa ovelle?

koriste -ideoita etuovitarvikkeisiin vihreä ovi

Anna ovirenkaalle hieman lepoa asentamalla uusi ovikoppi. Kaikki vieraat nauttivat tästä tyylikkäästä ja hauskasta tavasta ilmoittaa läsnäolostaan.

Lisävarusteet katolla

sisustusideoita etuovetarvikkeisiin talon kattoon

Tuuliviiri ja kupoli ovat peräisin aikaisemmalta aikakaudelta Amerikan historiassa. Mutta sinun on myönnettävä, että nämä viehättävät lisäykset näyttävät edelleen hyviltä. Niitä voi ostaa erikokoisina ja näin saavuttaa himoitun ulkoasun etuovessa.