Houkutteleva illallinen posliinista – pöytäkoriste eri lautasilla

Houkutteleva posliini -illallinen värikkäässä yhdistelmässä

Sekoita lautaset ainutlaatuiseksi kattaukseksi

Houkutteleva posliini -illallinen aina 4, 8, 12 ja joskus jopa 24 kappaleen sarjoina. Se on tosiasia, se on aina ollut, eikä sen muuttumista ole odotettavissa.

Kuka sen sanoo?

Onko se edes hauskaa? Oletko koskaan löytänyt lautoja autotallimyynnistä tai kirpputorilta, joista todella pidit? Totuus on, että hienoimpia lautasarjoja, joita olen koskaan nähnyt, ei voi koskaan ostaa parillisina numeroina? Oliko tällä tosiasialla merkitystä päätöksessäsi??

Houkutteleva posliini -illallinen

seinälevy kiiltävä posliini koriste -esineitä

Kauneimmat pöytämallit, joita olen koskaan nähnyt, olivat sekoitus erilaisia ​​kuvioita ja malleja

seinälevy posliini kiilto tehokkaat koriste -esineet seinäkoriste

En tarkoita vain lautasia, vaan myös laseja ja ruokailuvälineitä.

Ohita pienet, kapea-alaiset äänet, jotka kuulet itsessäsi ja sano sinulle: “Et voi tehdä sitä!”. Etkö haluaisi lukea pikku vinkkejämme siitä, miten luoda ihana yhdistelmä eri malleja ja muotoja, jotka perheesi ja ystäväsi haluavat lumoaa?

Todellisuus on, että lautanen ja lasi rikkoutuvat ja myös ruokailuvälineet katoavat nopeasti rinnakkaiseen universumiin. Pitääkö meidän ostaa uusia vastaavia sarjoja joka kerta? Ehdottomasti ei! Pikemminkin meidän pitäisi etääntyä sarjojen ajatuksesta ja ajatella hienoja sekoituksia. Kokoelma erilaisia ​​tämän tyyppisiä levyjä vaatii asentamista pöydälle sähköisen ulkonäön sisällä.

Usein keksitään ajatus käyttää lautasia, jotka eivät sovi toisiinsa seinän koristeluun

Houkutteleva illallinen, joka on valmistettu posliiniseinälevystä eri lipastosta

Varmasti siinä ei ole mitään vikaa. Mutta voit myös luoda upean tähtikuvion pöydälle tästä. Väri, aikakausi tai teema voivat olla tärkein tekijä räätälöinnissä. Mutta itse asiassa kaikki, mikä yhdistää sinut, voi olla heidän mieltymyksensä.

Levyjen sekoittamisessa on noudatettava muutamia sääntöjä

Houkutteleva illallispalvelu posliinista maalaismaisia ​​puuhyllyjä

Se ei ole niin monimutkaista kuin esimerkiksi eri aineiden yhdistäminen. Siellä sinun on ajateltava lineaarisia, pieniä ja suuria kuvioita. On myös harkittava, ovatko matot geometrisia vai kiinteitä.

Joten miten aloitamme? Talossamme rakastamamme väri toimii suunnitteluoppaana

Houkutteleva illallispalvelu posliiniastioista

 Talossa, jonka muotoilu näkyy tämän päivän kuvissa, se ei näytä olevan kovin erilainen.

Toiselta tädiltä löytyy muutamia posliinilautasia postilaatikosta ja toiselta – joitain aasialaisia ​​hahmoja jää jäljelle. Siellä on myös täydellinen sarja antiikkisia lautoja kalakuvioilla, jotka ostit lomalta noin 30 vuotta sitten. Tyttömäiset vaaleanpunaiset lautaset ovat autotallimyynnistä. Mokkakupit tulevat käytettyjen tavaroiden kaupasta. Näet myös Fitz- ja Floyd -joulumukit, jotka olet koskaan ostanut sarjassa.

 Olet tekemisissä vihreän, vaaleanpunaisen, sinisen, punaisen ja muiden sävyjen kanssa. Ne kaikki näkyvät lautasseoksissamme.

Näetkö kuinka tasapainomme eri ulkonäköjen välillä?

Houkutteleva illallinen posliinista, joka on koristeltu pöytäliinalla

Havainnollistamista varten on osoitettu, miten siitä luodaan muodollinen malli. Aloitetaan pöytäliinalla. Kyllä, se on ostettu autotallimyynnistä. Riippumatta siitä, kuinka hyvin silit sen, aina on ryppyjä jäljellä. Se ei ole ongelma, koska kun olemme valmiit, kukaan ei huomaa.

Aion ottaa käyttöön joululautaset, jotka ovat melko suuria. Katsokaa vain, kuinka paljon tilaa latausteline vie

Houkutteleva illallinen, joka on valmistettu antiikkisesta posliinista

Isoäidin kiinalaiset ruuat ovat valintani illalliselle. Salaatissa käytän japanilaista salaattikulhoa. Perin tämän toiselta mummolta. Voisin itse asiassa sekoittaa minkä tahansa kuvion ja muodon ja se näyttäisi yhtä hyvältä, mutta tänä iltana haluan saada mustavalkoisen muodollisen tyylin.

Perimme myös hopeiset ruokailuvälineet vanhemmiltamme. Myös tässä tapauksessa kokoelmat eivät ole täydellisiä. Sen sijaan he keräsivät monia yksittäisiä kappaleita, jotka löysimme sattumalta. Tänä iltana sekoitan vanhempieni häistä tulevia hopeahaarukoita antiikkikaupan helmiäiskaiverretuihin veitsiin. Kristallisetti ei myöskään ole täydellinen. Tämä johtuu siitä, että monet yksiköt ovat rikki monien eri vuosien aikana.

Tuoreet kukat ja lautasliinat yhdistetään “madame”: n ja “monsierin” kanssa, jotka voittavat sydämemme heti

Houkutteleva illallispalvelu posliinista, antiikkivihreästä motiivipalvelusta

 Jättimäinen kotilo kuori, jonka otin kotoa, auttaa minua tuntemaan oloni rennommaksi. Pieni kynttilä laitettiin kulhoon. Se täydentää pöydän muotoilua upeasti. Tule ruuan kanssa!

Mutta entä jos haluat rennomman, nykyaikaisemman ilmeen?

Houkutteleva illallinen, joka on valmistettu posliiniruokapöydän ruokapöydästä

Upeat väriyhdistelmät ja loistava yhdistelmä kuvioita ovat tässä tärkeitä.

Vaikka ei ole mitään kovia ja nopeita sääntöjä, on joitain, joita voit noudattaa, jos et ole varma. Harkitse kukka-, raita- ja kiinteitä kuvioita, jotta saat samanlaisen yhdistelmän.

Aloita sekoittamalla kolme kuviota. Jos kaikki toimii hyvin sen kanssa, jatka lisää.

Vielä rennomman ilmeen vuoksi haluaisin modernin peiton. Sitten voit laittaa siihen vaaleanvihreitä neliön muotoisia levyjä laiturilta 1. Punavalkoiset lautasliinat sopivat tähän hyvin. Nämä tulee laittaa salaattilevyjen ja valkoisen keittoastian alle. Ne näyttävät vastaavan paitsi sisustukseen, myös puutarhan kukkiin. Hullu puoleni ohjasi täysin tätä settiä.

Jos olet hieman huolissasi kuvioiden sekoittamisesta, harkitse työskentelyä suuren värivalikoiman kanssa. Sinun pitäisi vain olla tarpeeksi rohkea tekemään niin. Niiden ei pitäisi olla samanlaisia.

Jos monien värien yhdistelmä ei ole sinun juttusi, voit luoda tietyn yhdistelmän

Houkutteleva posliinista valmistettu illallinen, eklektinen ruokapöytä

Mukavat kananlautaset seisovat ylpeänä salvan vihreillä lautasilla alla. Pellavahuopa täydentää sitä upealla tavalla.

Katso tämä mykistetty väripaletti! Pehmeät joululautaset, joissa on antiikkista posliinia, samanlaisessa sävyssä, kultalevyt taustalla. Luo puhdas ja kaunis vaikutus.

Kristalliastiat on sekoitettu hienosti täällä. Täällä on käytetty vivahteita, joita ei löydy astioista. Kaikki tämä tekee asetuksesta niin yllättävän ja kiehtovan.

Onko sinulla lautaset, joista pidät ja joista pidät?

Houkutteleva illallinen, joka on valmistettu posliinista vaaleanpunaisista tuoleista pöytäliina ikat

 Ei ongelmaa! Harkitse niiden sijoittamista tällaisiin paikkoihin. Jos sinulla on lasiset ruokailuvälineet, niin sen parempi.

Olemmeko kannustaneet sinua ottamaan vanhat tavarat laatikosta ja käyttämään niitä? Mene autotallimyyntiin ja hanki kaikki kiva, mitä sieltä löytyy!