Ikkunakalvoja voidaan käyttää monin tavoin

Kiinnitä läpinäkymätön ikkunakalvo itseliimautuvaksi

Ikkunakalvoja voidaan käyttää monin tavoin

Ikkunat päästävät auringon omaan neljään seinään, mahdollistavat näkymän luontoon – mutta myös näkymän sisäänpäin, mikä ei ole aina toivottavaa. Ikkunakalvot, kuten saatavilla osoitteessa Windowfilms-online.com varmistaa, että asiattomien henkilöiden on vaikeampi saada yleiskatsaus kodista.

Lisäksi kalvot voivat jopa vaikeuttaa murtautumista tehokkaasti. Mitkä vaihtoehdot sopivat mihin tarkoitukseen?

Kiinnitä läpinäkymätön ikkuna

Ikkunakalvo läpinäkymätön ikkunakalvon yksityisyysnäyttö

Ikkunakalvo läpinäkymätön ikkunafilmin sisustus

Aurinkosuojakalvot vaimentavat lämmön kehittymistä

Auringonvalo voi aiheuttaa vaikeuksia erityisesti rakennuksissa, joissa on suuret ikkuna -alueet: kirkkaus on toivottavaa ja helpottaa työtä, mutta myös rakennukset lämpenevät erityisen voimakkaasti. Ikkunakalvo voi auttaa tässä: auringonvalo heijastuu, mikä estää tehokkaasti huoneen lämpenemisen. Noin 80 prosenttia saapuvasta lämpöenergiasta voidaan estää yksinkertaisesti kiinnittämällä kalvo. Tietokoneiden työasemat voivat työskennellä mukavammin, koska aurinkosuojakalvo estää myös häikäisyä. Samaan aikaan aurinkosuojakalvo toimii yksityisyysnäytönä, vaikka tämä vaikutus häviää pimeässä. Jos olet kiinnostunut aurinkosuojakalvosta, muista, että on olemassa kaksi vaihtoehtoa:

– Aurinkosuojakalvo, joka on kiinnitetty sisäpuolelta, on suojattu säältä ja on siksi erityisen kestävä. Tätä varten lasin on myös oltava sopiva kiinnitettäväksi; Muutoin on olemassa halkeamien vaara joidenkin lasityyppien kanssa.

– Ulkoiseen käyttöön tarkoitetut aurinkosuojakalvot soveltuvat erityisen hyvin erikoislasille, kuten lämpö-, kaksois- tai eristyslasille

Jos yksityisyyden suoja on etualalla, voidaan käyttää myös niin kutsuttua peilikalvoa. Tämä kalvo on läpinäkyvä sisältä päivänvalossa, kun taas vain peili näkyy ulkopuolelta. Pimeässä vaikutus kuitenkin heikkenee huomattavasti. Jos valo sytytetään sisätiloissa, kalvo näkyy myös ulkopuolelta. Tietenkin verhot voidaan myös ripustaa suojaamaan auringolta ja ei -toivotulta ulkonäöltä. Kuitenkin niiden kiintymys liittyy yleensä suurempiin ponnistuksiin. Lisäksi verhoilla on se haitta, että ne peittävät suurelta osin auringonvalon ja estävät näkymän ulos – kalvot ratkaisevat tämän tehtävän tyylikkäämmin.

Ikkunakalvo läpinäkymätön ikkunakalvon lämmöneristys

Mattalasikalvot luovat kirkkaan tunnelman

Huurretut lasikalvot ovat todellinen klassikko yksityisyyden suojakalvojen alalla. Niitä käytetään pääasiassa lääketieteellisissä käytännöissä yksityisyyden säilyttämiseksi. Nimi antaa jo hyvän käsityksen optiikasta: Mattalasikalvo on matta valkoinen kalvo, joka ei heijasta valoa ja takaa siten valoisat huoneet. Etu – yksityisyysnäytön lisäksi – on se, että himmeät lasikalvot soveltuvat kaikentyyppisille ikkunoille. Lisäksi se on kiinnitetty sisäpuolelta, mikä puolestaan ​​mahdollistaa pitkän käyttöiän ja helpon asennuksen. Yleiskäyttö mahdollistaa jopa lasipintojen osittaisen liimaamisen. Tämä ei ole mahdollista kaikentyyppisille kalvoille, koska lasin rikkoutumista ei voida sulkea pois eri lämpölaajenemisten vuoksi.

Ikkuna elokuva läpinäkymätön ikkuna elokuva yksityisyys näytön kissat malli

Ikkunakalvo läpinäkymätön ikkunakalvokylpyhuone

Sisäänajo vaikeutui: rikkoutumiskalvot estävät ikkunoiden rikkoutumisen

Halkaisukalvot ovat täysin näkymättömiä, mutta eivät silti ilman lisäarvoa: Ne tunnetaan myös murtosuojakalvoina, mutta ne estävät tehokkaasti ruudun rikkoutumisen. Vaikka lapset haluavat leikkiä jalkapallolla puutarhassa, suositellaan suojausta tällaisella kalvolla. Korkea repäisylujuus varmistaa, että ruutua on vaikea murskata. Ostaessasi sinun on kuitenkin varmistettava, että kalvo on sertifioitu DIN 52337 tai EU -standardin EN 12 600 mukaisesti. Vaikka sirpalesuojakalvo ei estä näkymää, sillä on myös käytännöllinen sivuvaikutus: 96 prosenttia UV -säteilystä suodatetaan pois.

Ikkunakalvo läpinäkymätön ikkunakalvo koristaa etuoven yksityisyyden suojaa

Ikkunakalvon itseliimautuva ikkunakalvon yksityisyysnäyttö

Koristekalvot löysävät ulkoasua

Niin käytännölliset kuin nämä kalvot ovat – myös esteettiset näkökohdat vaikuttavat, etenkin lasiovissa ja suurissa ikkuna -alueilla. Koristekalvot voivat toimia myös yksityisyysnäytöinä, mutta myös parantaa suuria ja steriilejä lasipintoja. Periaatteessa omalle luovuudelle ei ole rajoja, koska koristekalvoja löytyy kaikista kuvista, kooista ja väreistä.

Kaikki sisäpuolelta asennetut kalvot voidaan helposti kiinnittää itse:

– Kun olet valinnut oikeat kalvot, ne voidaan ostaa joko leikkauksena tai mittarilla. Yksinkertaisemman kokoonpanon vuoksi leikkauksia suositellaan.

– Puhdista ikkunat ja poista pöly kokonaan. Ikkunan tulee pysyä kosteana

– Valmistele kalvo irrottamalla suojakalvo

– Sekoita kokoonpanoneste veteen ja levitä. Neste tulee levittää sekä ikkunaan että itse kalvoon. Kokoonpanonesteellä voidaan tasoittaa mahdolliset ilman sulkeumat kalvon levittämisen jälkeen.

– Kohdista kalvo: Jos se on viilto tai ikkuna peitetään vain osittain, suosittelemme kohdistamista vesivaa’an kanssa.

– Jos kalvo on tarkoitus poistaa, tämä on tietysti mahdollista myös myöhemmin – täysin jäämätön.

Ikkuna elokuva yksityisyys näytön ikkuna elokuva kylpyhuone

Ikkunakalvo läpinäkymätön ikkunakalvo itseliimautuva kuvio

Johtopäätös: täydellinen vaihtoehto verhoille

Lopulta käy ilmi, että ikkunakalvot eivät ole vain vakuuttavia ulkonäkönsä vuoksi, vaan ne tarjoavat myös todellista lisäetua: Halkeamissuojakalvot vaikeuttavat murtautumista, aurinkosuojakalvot estävät häikäisyä ja lämmitystä ja himmeät lasikalvot luovat valoa ja samalla hillitty tunnelma. Yksinkertainen tee-se-itse-menetelmä säästää myös kustannuksia. Kun ostat, sinun on varmistettava, että omat ikkunasi sopivat myös valitsemallesi kalvolle. Lisäksi pihatuotteiden sopiva leikkaus on edullinen, koska muuten kalvo on leikattava kokoon kokoamisen aikana. Jokainen, joka selaa verkossa, löytää nopeasti täydellisen dian.

Ikkunakalvo, läpinäkymätön ikkuna, itseliimautuva