Ikkunoiden koristelu keittiöön – 26 ikkunalaudan sisustusideaa

Ideoita ikkunan sisustamiseen keittiöön

Ikkuna on yksi keittiön suunnittelun elementeistä, joka herättää eniten huomiota. Siksi olisi suuri virhe olla katsomatta ikkunakoristeita riittävän tarkasti. Vaikka sinulla olisi budjetti, voit tehdä monia asioita kauniisti. Seuraavat vinkit auttavat sinua.

26 ikkunalaudan sisustusideaa

Ikkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveja kaktuksia vihreä keittiöideoita

DIY -ikkunalaudan koristelu

Jos sinulla on jo olemassa oleva keittiö, tämä on yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun pitäisi katsoa. Mikä rooli ikkunalaudalla on siellä? Käytetäänkö sitä väliaikaisena säilytyspaikkana? Onko se esteettisesti miellyttävä vai ei? Eikö sinulla ole tilaa tärkeälle toiminnolle keittiön suunnittelussa??

Ehkä jälkimmäinen voidaan parhaiten ottaa ikkunalaudalla?

Kaikki nämä kysymykset ovat tärkeitä, jotta voit valita itsellesi sopivimman ikkunalaudan koristeluun liittyvien ehdotusten joukosta.

Kuinka sisustaa keittiön ikkuna – valokuvaesimerkkejä

Ikkunan sisustusideoita verhoideoita keittiön huonekasveja

Valitsemalla tyyliisi sopivan ikkunalaudan koristeen

Yleiskatsauksemme ensimmäisistä osista hienoista ikkunalaudan sisustusideoista olemme jo esittäneet käytännön vinkkejä. Siirrytään nyt eri sisustustyyleihin ja ikkunalaudan koristeluun. Aloitetaan klassikosta. Ikkunalauta on erittäin tärkeä osa perinteistä keittiön suunnittelua. Täällä sinun on valittava yksityiskohtainen ja huomiota herättävä sisustus. Klassinen sisustus sisältää myös kotitekoisia esineitä ja kasveja. Niillä on enemmän esteettistä arvoa. Mitä tulee toimintoihin, voit käyttää ikkunalautaa mausteiden ja muiden tuoretuotteiden säilytyspaikkana.

Tyylikkäät keittiöverhot ja ruukkukasvit yhdessä

Ikkunan sisustusideoita keittiö vihreät kasvit ruukkukasvit verho

Käytännöllinen ikkunan koristelu

Ikkunan sisustusideoita keittiö yrttitarha luonnonvalo

Pienet mutta erittäin modernit huoneistot

Moderni elämäntapa liittyy usein pieniin asuntoihin. Näissä keittiöissä on oltava paljon monitoimilaitteita, ja ikkunalaudalla, toisin kuin klassisessa tyylissä, pitäisi olla monia käytännön etuja. Sitä voidaan käyttää työtasona, johon voit rakentaa pesualtaan tai käyttää sitä istuimena. Mikä näistä toiminnoista ikkunalaudalla voi luonnollisesti suorittaa, riippuu myös sen sijainnista ja korkeudesta.

On tärkeää, että kaikissa näissä tapauksissa esteettinen toiminta häviää taustalle. Vaikka ikkunalaudalla on käytännöllinen tehtävä, se voi varmasti toimia korostuksena keittiön suunnittelussa.

Hauskat sanat ja leikkokukat piristävät keittiön ikkunaa

Ikkunan sisustusideoita keittiö leikkokukat koristelu ikkuna yksityisyyden suoja

Valitse sopivat tekstiilit

Ikkunan sisustusideoita keittiön huonekasvit sininen laskostettu sokea

Maaseudun tyyli

Maaseudun tyyli on edelleen erittäin tärkeä kaikista nykyaikaisista suunnittelutrendeistä huolimatta. Ikkunalaudan suunnittelu kukkaruukkuilla ja muilla luonnollisilla katseenvangitsijoilla on tässä erittäin tärkeä rooli. On parempi valita mausteet, joita voit käyttää suoraan astioissasi. Näin tässä ymmärretään toimintojen ja estetiikan pariliitos.

Vintage -tunnelmaa

Ikkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveja nuhjuinen tyylikäs tyyli

Ota inspiraatiota eksoottisista tyyleistä

Onko sinulla taipumus eksoottisiin muotoilutrendeihin? Löydät sieltä erittäin hyviä ideoita siitä, miten ikkunalauta toimii ja on sisustettu esteettisesti. Ehkä ne vastaavat juuri sinun tarpeitasi?

Käytä kauniita matkamuistoja ikkunakoristeina

Ikkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveja koristekulhoja värikkäitä reunojaIkkunoiden sisustusideoita keittiön verhoihin ja huonekasveihin

Joitakin universaaleja ajatuksia

Keittiön tyylistä ja koosta riippumatta on joitain ideoita ikkunalaudan sisustamiseen ja uudelleenkäyttöön, jotka näyttävät aina hyviltä ja tervetulleilta. Tässä olet yhdellä silmäyksellä:

– Voit laittaa pienen pöydän tänne. Sitä voidaan käyttää satunnaisiin aterioihin tai voit käyttää sitä ja työskennellä sen kanssa, kun valmistat jotain keittiössä.

– Jotkut hyödylliset esineet, jotka ovat joka tapauksessa keittiössä ja joita tarvitset yhä uudelleen, voivat toimia ikkunalaudan koristeena. Nämä ovat tiettyjä keittiövälineitä, lusikoita, joilla sekoitat keittoa, tai kahvikuppeja vieraita ja erityisiä hetkiä varten.

– Jos ikkunalauta on riittävän matala ja leveä, voit myös sijoittaa siihen istumapaikan. Täällä voit lukea tai vain rentoutua, kun juot kahvia tai odotat ateriaasi.

Koristeellinen ikkunakalvo

Ikkunan sisustusideoita keittiön huonekasvit kirkas valkoinen puhdas

Ole luova

Tässä esitetyt ikkunalaudan sisustusideat ovat yleisimmin käytettyjä. Ne palvelevat useimpia asunnonomistajia erittäin hyvin sekä esteettisesti että toiminnallisesti. Voit tehdä tämän useilla eri tavoilla. Tartu tilaisuuteen ja tee se! Voit sekoittaa värejä, muotoja ja kaikenlaisia ​​yksityiskohtia.

Tämä luova peli tuottaa joskus mielenkiintoisia tuloksia, joita tuskin kuvittelit etukäteen.

Lopuksi haluamme muistuttaa, miksi ikkunalaudan koristelu on niin tärkeää. Se tarjoaa mukavuutta ja tämä on olennaista terveydellemme. Keittiön ei tarvitse olla vain mukava sinulle. Vieraiden ja kaikkien perheenjäsenten pitäisi myös pitää täällä oleva ilmapiiri erityisen miellyttävänä. Jopa modernissa kodissa keittiö on perheen sydän. Joten siitä tulee yhä tärkeämpää stressaavassa ja dynaamisessa jokapäiväisessä elämässä, jossa olemme valitettavasti yhä useammin yksinäisiä.

Kaunis orkidea on itsessään tyylikäs koriste -esine 

Ikkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveja valkoisia orkideoita

Lasiset koristeelliset maljakot

Ikkunan sisustusideoita keittiön koristelu maljakot talon kasvit

Lasipullot – teolliset ikkunakoristeet

Ikkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveja sisustustarvikkeita lasipullo Ikkunan sisustusideoita keittiön huonekasveja saniaiset ikkunan koristelu Ikkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveja ikkunalaudan koristetyynyt Ikkunan sisustusideoita keittiön huonekasveja ikkunan kaihtimet Ikkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveja ikkunaluukku ruudullinenIkkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveihin keittiöverhot Ikkunoiden koristeluideoita keittiön huonekasveja kuori kiviä Ikkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveja orkidea -ikkunakalvo kukkakuvio Ikkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveja leikkaa kukkia Ikkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveja leikkaa kukkia omenoita Ikkunoiden sisustusideoita keittiön huonekasveja ruukkukasvejaIkkunoiden sisustusideoita keittiön talon kasveja ja kauniita leikkokukkia koristavia maljakoita Halloween -ikkunan sisustusideoita keittiön huonekasveista koristeelliset kurpitsat jouluikkunan sisustusideoita keittiön saviruukkuja sammalta männynkäpyjä