10 sisustusideaa parempaan elämään

10 upeaa sisustusideaa, jotka parantavat elämänlaatua

Riippumatta siitä, onko kyseessä pieni asunto vai suuri parvi: jos sinulla on oikeat huonekalut, voit Eläviä ideoita ja sisustusvinkkejä saat vielä enemmän irti neljästä muuristasi. Tässä on täysin yhdentekevää, käyttäydytkö minimalistisemmin, vintage tai klassisesti tyylisi suhteen. Useimmissa huoneistoissa on aina parantamisen varaa, erityisesti lisävarusteiden käytön suhteen. Hyvä uutinen: monet sisustusvinkit eivät ole kalliita, mutta niillä on suuri ja pysyvä vaikutus. Kuten aina, sinun tarvitsee vain olla tietoinen mahdollisuuksistasi.

Seinäyksiköt viihtyisänä järjestäjänä

Usein pieni, ylimääräinen huonealue voidaan luoda hyllyn avulla

Kuva: Esimerkki väliseinistä käytännöllisinä lisävarusteina. Kuvan lähde: AnnaTamila-388215628 / Shutterstock.com

Seinäyksikkö ei ainoastaan ​​luo lisää järjestystä kirjoille ja vastaaville, vaan myös auttaa lisäämään rakennetta neljään seinään. Varsinkin jos sinulla on esimerkiksi erityisen suuri olohuone, huoneen jakaja luo usein enemmän mukavuutta ja tyylikkään tunnelman. Muista kuitenkin aina järjestää seinäyksikön sisältö siististi. Muuten tämä hyödyllinen lisävaruste tulee nopeasti levottomaksi. Lisäksi on parasta käyttää tällaisia ​​tilanjakajia vain keskikokoisissa tai suurissa huoneissa. Muuten seinät näyttävät melko kyykkyiltä liian pienessä tilassa.

Vaaleat istuinkalusteet – kaikkea muuta kuin viileää ja steriiliä

Yksinkertaisia ​​huonekaluja voi virkistää tyynyjen avulla

Kuva: tyynyt värillisinä vaaleina huonekaluina. Kuvan lähde: DotExe – 482657359 / shutterstock.com

Varsinkin jos sinulla on pieni asuintila, kevyet huonekalut voivat tarjota paremman tilan tunteen. Vaihtoehdot eivät ole olleet kauan sitten “vain” rajoitettu klassiseen valkoiseen. Varsinkin sohvat ja muut Pastellisia istuimia pidetään ajattomina. Vaihtoehtoisesti voit piristää sitä hieman värikkäillä lisävarusteilla, kuten tyynyillä tai huopia. Jokainen, joka on aina pelännyt, että esimerkiksi vaalea sohva näyttää liian persoonattomalta, opetetaan nopeasti paremmin täällä.

Sisustusideoita – Läpinäkyvät huonekalut lisäävät elävyyttä

Jos käytät filigraanisia huonekaluja oikein, voit tehdä huoneesta valoisamman ja ystävällisemmän

Kuva: Läpinäkyvät huonekalut pienessä asuintilassa. Kuvan lähde: Photographee.eu-525367363 / Shutterstock.com

Jos haluat luottaa läpinäkyviin huonekaluihin, sinun ei aina tarvitse valita lasia. Suhteellisen ohuilla jaloilla varustetut tuolit tai muut “läpinäkyvät” lisävarusteet auttavat myös tekemään asunnosta hieman isomman ja pehmeämmän. Varsinkin jos kyseinen huone on suhteellisen pieni huone, voit pisteitä täällä oikeilla huonekaluilla.

Suuri ruokapöytä viihtyisiin (ja herkullisiin) tunteihin

Tilavan ruokailutilan tyyliä ei pidä aliarvioida

Kuva: Suuri ruokapöytä, jossa on kausiluonteinen sisustus. Kuvan lähde: 2M mediaa – 487142923 / Shutterstock.com

Onko sinulla suuri ruokailutila? Ihana! Sitten sinun pitäisi myös käyttää sitä. Suuri ruokapöytä on ehdottomasti yksi pakollisista kohteista täällä. On kuitenkin myös tärkeää lavasttaa se taitavasti. Vuosien mittaan pitkänomaisesta mallista on tullut täällä yhä suositumpi. Yhdistä tämä tärkeä elementti esimerkiksi kattolampun ja pöytäkoristeiden kanssa, jotka on mukautettu kullekin vuodenajalle. Olipa sitten runsas illallinen tai kodikas ilmapiiri: puisesta ruokapöydästä on nopeasti tulossa useimpien kotitalouksien asuinalueen keskipiste.

Seinätaide klassisena seinäkoristeena … saat kauniita muistoja taiteellisella tavalla

Koordinoi aina kuvien järjestely ja käytä yhtenäisiä kehyksiä.

Mikään ei näytä henkilökohtaisemmalta kuin valokuva. Siksi sinun pitäisi hyödyntää kauniiden päivien muistoja ja tehdä niistä osa seinän suunnittelua. Parasta tässä on kuitenkin tarjota pieni rakenne, jotta yksilöllinen, mutta siisti, harmoninen kuva voi syntyä. Varsinkin järjestely ja oikean kehyksen valinta on tässä ratkaisevan tärkeää. On parasta olla sekoittamatta eri tyylejä täällä, vaan rajoittaa itsesi yhteen kehystyyppiin. Ripusta kuvat lähinnä tietylle huoneen alueelle ja luo pieni “muisti- ja nostalgiakulma”.

Sisustusideoita – Nauti joustavista malleista liitutaulumaalilla ja muilla.!

Viihdyttävät muistiinpanot löytävät paikkansa liitutaulun seinältä.

Kuva: taulukon kulma henkilökohtaisilla muistiinpanoilla. Kuvan lähde: Photographee.eu -519347620 / Shutterstock.com

Seinät sopivat erinomaisesti personointiin. Sen ei kuitenkaan tarvitse aina olla klassisia kuvakehyksiä. Jos haluat olla täällä joustavampi, käytä pöytätekniikkaa. Tausta on joko maalattu tai liimattu ja tarjoaa tarpeeksi tilaa pienille rakkausviesteille tai nykyiselle ostoslistalle. Se ei voisi olla joustavampi.

Uskalla saada ainakin yksi tyhjä seinä ja yksinkertaiset huonekalut – minimalistinen tyyli

Selkeät linjat ja kevyet mallit hallitsevat täällä

Kuva: Selkeät linjat ja rakenteet minimalistiseen tyyliin. Kuvan lähde: Tr1sha – 520261186 / Shutterstock.com

Minimalistinen sisustustyyli on alun perin peräisin Norjan maista, mutta vuosien varrella se on onnistunut tekemään sen myös kotona Saksassa. Periaatteelle on ominaista yksinkertaiset ja selkeät rakenteet sekä huonekalujen että seinän suunnittelun osalta. Lisäksi vaaleat värit ovat hallitsevia. Se on myös ihanteellinen luomaan entistä enemmän hohtoa pienissä huoneistoissa. Ainoa tärkeä asia ei ole sekoittaa minimalistista tyyliä muihin kalusteisiin, jos mahdollista, vaan pysyä uskollisena yhdelle linjalle.

Käytä suuria ikkunoita täydellisiin valaistusolosuhteisiin!

Älä tuhlaa suuren ikkunan etuja

Kuva: Suuri ikkunan etuosa tukee luonnonvaloa. Kuvan lähde: Antoha 713 – 515015212 / Shutterstock.com

Suuret ikkunat tai kokonaiset ikkunat eivät ole hyödyllisiä vain kesällä. Jopa talvella ne auttavat varmistamaan harmoniset ja houkuttelevat valaistusolosuhteet. Tässä läpinäkyvyystekijä tulee jälleen peliin. Vaaleiden verhojen käyttöä suositellaan, jotta huoneet ja niihin liittyvät huonekalut voidaan taitavasti järjestää ikkunoiden avulla. Nämä eivät ainoastaan ​​toimi yksityisyysnäytönä, vaan myös antavat nousevan tai laskevan auringon vaikutuksen huoneeseesi.

Monitoimiset huonekalut säästävät tilaa!

Monikäyttöisten huonekalujen ansiosta sinun ei tarvitse luopua ylellisyydestä

Kuva: Vuodesohva klassisena monitoimisten huonekalujen joukossa. Kuvan lähde: Plus yksi -458041342 / Shutterstock.com

Erityisesti pienemmissä huoneistoissa asuvat ihmiset tuntevat ongelman: Usein heidän omat kalustustarpeensa ovat ristiriidassa tilan puutteen kanssa. Monitoimiset huonekalut, kuten vuodesohva tai akvaario, joiden alla on myös kaappi, ovat täydellinen ratkaisu. Tietenkään sinun ei tarvitse tehdä ilman houkuttelevaa ulkoasua täällä. Johtavat suunnittelijat ovat jo kauan sitten reagoineet suurkaupunkien pienempiin asuintiloihin ja mukauttaneet valikoimaansa vastaavasti. Eläminen voi varmasti olla tyylikästä ja käytännöllistä.

Valaisimet – visuaalisesti houkutteleva ja toimiva

Valot ovat käytännöllisiä, toimivia ja visuaalisesti miellyttäviä kodin lisävarusteita

Kuva: Lukukulma, jossa moderni lattiavalaisin. Kuvan lähde: juhlallinen – 500536204 / Shutterstock.com

Käytetäänkö lamppuja yleensä vain “keinona päästä”? Ei lainkaan! Sen sijaan yhä useammat ihmiset ymmärtävät, että klassinen lamppu toimii sekä kodin sisustuksena että käytännön apuna. Jokainen, joka ei käytä vain klassista kattolamppua, on oikeassa trendissä. Lukukulmat nauttivat jatkuvasta suosiosta tässä yhteydessä. Sen ei pitäisi olla “vain valoa” täällä pitkään aikaan. Pikemminkin nämä viihtyisät asunnon alueet on erityisesti ennalta määrätty valaistuksi houkuttelevalla tavalla. Himmennin tarjoaa lisämukavuutta.

olohuone näkymä sisustusvinkkejä olohuoneen sisustamiseen

Kuvalähteet:

  • juhlallinen – 500536204 / Shutterstock.com
  • Plus yksi -458041342 / Shutterstock.com
  • Tr1sha – 520261186 / Shutterstock.com
  • eu -519347620 / Shutterstock.com
  • 2M mediaa – 487142923 / Shutterstock.com
  • eu-525367363 / Shutterstock.com
  • DotExe – 482657359 / shutterstock.com
  • AnnaTamila – 388215628 / Shutterstock.com