33 ajankohtaista ja luovaa ideaa koulukartioille

Koulu alkaa vihdoin! Ensimmäiset alakoululaiset kannustavat, seisovat siellä upeissa vaatteissa ja pitävät luovan koulun kartioita tiukasti käsivarsillaan. Saksan ensimmäinen koulupäivä on erityinen päivä miljoonille lapsille. Täydellisen koulukartion valitseminen on nykyään jokaisen vanhemman pakko. Tästä syystä haluamme jakaa lukuisia ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä kanssasi.

Ensimmäinen koulupäivä on ainutlaatuinen kokemus, joka muistetaan ikuisesti

1 päivän koululaukku

Koulukartiot tai sokerikoot ovat Saksassa vanha perinne, jolla on pitkä historia. Se alkoi ajassa taaksepäin, mutta sokerikartio on ollut erittäin tärkeä osa ensimmäistä koulupäivää 1700 -luvulta lähtien. Aiemmin pikkulapsilla ja heidän vanhemmillaan oli käytössään erilaisia ​​luovia laukkuja juuri ensimmäisenä.

Haalea koulupäivä.

Nykyään on valtava valikoima materiaaleja hienolle pahville, joka voidaan aina muotoilla uudelleen ja joka on valmistettu eri väreissä. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä koulukartio lapsellesi itse, koska tämän DIY -projektin lähestymistapa ei vaadi ennakkotietoa. Ensinnäkin sinun on keskusteltava lapsesi kanssa koulukartion pääideasta, motiiveista ja tekstuureista. Jos lapsellasi ei ole selkeää käsitystä tästä, meillä on sinulle muutamia vinkkejä.

Sokerikartion pääidea riippuu tietysti lapsen sukupuolesta. Viime vuosina eri lastenelokuvien aiheista on tullut erityisen suosittuja laukkujen koristeluun. Jos lapsellasi on suosikkielokuva tai tietty suosikki näyttelijä, pienellä voi olla loistava idea koulukartioonsa. Hyvin usein tytöt eivät halua tekstuureja tai viileitä värejä, vaan koriste nukkeilla, ruusuilla ja jopa merenneitoilla.

Suunnittele koulukartio lapsesi yksilöllisen maun mukaan

nerokas koululaukun koristelu

Yhdistelmässä 2-3 erilaista hienoa pahvilaatikkoa näistä kuvista tulee todellinen katseenvangitsija koulun pihalla. Toisin kuin tytöt, pojat ovat yleensä kiinnostuneempia koululaukun sisällöstä eikä luovasta suunnittelusta. Pojat voivat valita motiiveja autojen ja sankareiden kanssa suosikkielokuvistaan, kuten “Tähtien sota”, “Ninjago” tai “Lego -elokuva”. Ehdota lapsellesi muutamia ideoita ja päätä toteuttamiskelpoisesta projektista.

Materiaaliluettelossa ei ole monia asioita. Pitkä hieno pahvilaatikko on erittäin tärkeä. Ota 2-3 kappaletta eri värejä. Leikkaa hieno pahvi hyvin tarkasti neljänneksen ympyräksi saksilla. Tukevaan koululaukkuun tarvitset 2 tämän muotoista laatikkoa, joten voit laittaa enemmän tavaroita ja makeisia pussiin. Voit valita eri värejä sisälle ja ulos.

Suunnittelun tulee olla luova ja ainutlaatuinen

nerokas koululaukku

Toimittajamme ovat tiivistäneet suosituimmat koulukäyrät seuraavassa kuvagalleriassa. Joten anna itsesi inspiroida!

 Jalkapallomuistutukset ovat myös loistava valinta koristeluun

bvb-koululaukku-jalkapallo

viileä ja kaunis koululaukku

luova koululaukku minions koululaukku

Takaisin kouluun loistava koululaukku

batman koululaukku  autoja koululaukku ideoita viileä koululaukku cool-school-bag-vinkkejä viileä ja kaunis koululaukku dino koululaukku jalkapallo koululaukku keltainen koululaukku

luova-koululaukku-auto minion koululaukku  nukke-koulu-laukku-tinker ideoita nuken koululaukulle robotti koululaukku koululaukku-tinker- schultüte-viileä ja luova ideoita koululaukun koristeluun koululaukku ideoita koululaukku-luova-koristelu

vinkkejä koululaukkuihin koululaukku tee-se-itse koululaukku Super Mario koululaukku

naisten koululaukku koululaukkujen uudelleenkäyttö