7 kesäpöydän sisustusideaa unohtumattomiin aterioihin ja juhliin

Lämmin kausi on lyhyt ja voit jo tuntea tulevan syksyn muutoksen ilmassa. Tämä on luultavasti yksi sopivimmista hetkistä upeille, kauniille kesäpöydän sisustusideoille. Nautit jokaisesta hetkestä intensiivisemmin seuraavien viikkojen aikana. Ideamme on helppo jäljitellä ja samalla moderni. Luonnolliset ja samalla eksoottiset nuotit hallitsevat. Ne hemmottelevat kaikkia aisteja ja herättävät sekä hyviä tunteita että ruokahalua. Pöydän sisustusideoillamme voit juhlia jokaista ateriaa erityisenä. Yksinkertaisia ​​ideoita voidaan parantaa pienellä luovuudella erityistilaisuuksiin.

Keskiosa, jossa on vehnänvarret, on upea sisustusidea, jolla on syvempi merkitys

Pöydän koristelu vehnän keskikappaleinen pöytäkoriste

Ideoita kesäpöydän koristeluun

Takaisin juurille

Muutama tuhat vuotta sitten ihmiset tekivät Alkuperäinen vehnä ja muita maatalouskasveja ensimmäistä kertaa itse viljelty. Menetelmät olivat silloin vielä hyvin alkeellinen, mutta se riitti väestön asettua asumaan ja aloittamaan talojen rakentamisen ja kalustamisen.

Kriisin aikoina, kuten nykyään, haluamme palata juurillemme. Muistamme, mitä ihmiskunta on käynyt läpi, mikä on todella tärkeää ja mikä – vähäinen asia. Sisustusideat, kuten maljakot, jotka ovat täynnä vehnänvarret, näistä tehdyt keskikappaleet ja pellon kukat tai taidokkaasti koristellut kulhot, joissa on jyviä, sopivat yhteen tämän asetuksen kanssa. Samaan aikaan nämä kasvit varjostavat pöytäämme pehmeillä kesäväreillä.

Kookospähkinät ovat monipuolisia terveydellemme ja koristuksellemme

Pöydän koristelu kookospähkinän trendit

Kesäpöydän koristelu kookospähkinällä

Kesäinen, eksoottinen, terveellinen – kookospähkinä on monipuolinen hoito – ja ruoka. Sisustusideoilla on erityinen karisma. Avaa kookospähkinä ja jätä eri osat pöydälle. Levitä muita koristetarvikkeita ruskealla ja pehmeällä kermanvalkoisella värillä. Nauti kevyyden ja raikkauden tunteesta.

Yksinkertaiset ja kontrastiset sisustusideat ovat pakollinen osa kauniita juhlia

Kesäpöydän suunnittelu, pöydän koristelu

Vihreä-keltainen koriste

Vie kesäpöytäsi upealle tuulelle modernilla, virkistävällä värivalikoimalla. Otetaan esimerkiksi vihreä ja keltainen, koska ne ovat tuoreita ja näkyvät monin eri tavoin kesäisessä luonnossa. Muuten, tämän tyyppisellä koristeella voit käyttää myös paljon yrttejä, joiden aromit pitävät hyttyset poissa. Kesäpöydän koristelu mielenkiintoisilla lehdillä yhdessä vihreiden omenoiden kanssa olisi samanaikaisesti moderni ja tyylikäs. Jos haluat jotain eksoottisempaa, lisää muutama limetti.

Kirkkaat boho -tyyliset pöytäkoristeet ovat trendikkäitä

Pöytäkoristeet, joissa on romanttinen tunnelma

Nykyiset korkeakontrastiset kesäpöytäkoristeet

Kuinka mieluummin käytät kontrasteja kesäpöydän koristuksessa 2021? Nykyisessä maalausastiassa on monia alkuperäisiä vaihtoehtoja. Käytä ihanteellisesti vihreitä pastellivärejä taustalle. Pöytäliinat, lautasliinat, maljakot ja muut tarvikkeet voidaan tehdä näissä sävyissä. Jos haluat muuttaa pöydän täydelliseksi kesän taideteokseksi, täydennä sitä kauniilla kukilla samassa väripaletissa. Käytä kirkkaan punaisia ​​aksentteja eksoottisten hedelmien kanssa. Näin voit vihdoin suunnitella pöydän suurella kontrastilla useilla tasoilla neutraaleissa ja silmiinpistävissä sävyissä. Siellä on litteitä ja pyöreitä muotoja sekä alkuperäiskansoja ja eksoottisia kesän luonnonkappaleita.

Yhdistä auringonkukat muiden pellon kukkien kanssa kesäpöydän koristeluun

Pöydän koristelu häät kesä häät

Auringonkukan koristelu

Auringonkukan koristelu on ehdottomasti jotain klassista, ja siksi sitä aliarvioidaan nykyaikaisissa konsepteissa. Se on sääli, koska se voi myös näyttää erittäin nykyaikaiselta ja tyylikkäältä! Niiden erittäin monipuolisia piirteitä voidaan korostaa älykkäillä yhdistelmillä. Suunnittele pöytä mustavalkoiseksi tauluksi saadaksesi modernin tunnelman. Edessä auringonkukat ja muut keltaiset aksentit loistavat kuin aurinko. Vaihtoehtoisesti voit upottaa nämä kesämerkit hämmästyttävään värisävyyn. Saat värikkään tunnelman ja unelmien lomailmapiirin yhdistämällä auringonkukan koristeen appelsiinien, granaattiomenien ja appelsiinien kanssa.

Hienostunut merihenkinen muotoilu koristaa monia kesäpöytiä tällä kaudella

Kesäpöydän koristelu meren tyyliin

Kesäpöydän koristelu meren tyyliin

Rantaloma ja meri ovat olleet meille hieman vaikeampia kahden viime vuoden aikana. Mutta muistot upeista loma -hetkistä ovat edelleen elossa ja ovat meille arvokkaita. Anna pöytäsuunnittelullesi merihenki koristamalla se hiekalla, simpukoilla ja suunnittelemalla pöytä sinivalkoiseksi. Tietenkin ateriat, joissa on kalaa ja äyriäisiä, maistuvat erityisen herkullisilta.

Vintage kesäpöydän muotoilu, jossa on merihenkistä tunnelmaa – moderni, mutta myös klassinen

Kesän pöytäkoristeiden suunnittelutrendit

Päivitä kesäpöydän koristeet erityistilaisuuksiisi

Kaikki seitsemän kesäpöydän sisustusideaa osoittavat huomattavan yhteyden luontoon. Niiden päivittämisen erityistilaisuuksiin pitäisi myös olla luonnollista. Vaikka voit koristella pöydän huomaamattomammin jokapäiväisessä elämässä, sinun on luotettava juhlien runsaaseen koristeluun. Voit silti esittää kesäkoruja erikoisastioissa, kiiltävissä maljakoissa, tyylikkäissä lautasissa ja kulhoissa. Iltatapahtumissa voit saada kesäpöydän koristeet loistamaan suurilla valoilla ja kynttilöillä. Lopuksi, kesäpöydän koristelu on alistettava yleiseen teemaan. Jos yleinen sisustus on yhtenäinen, se näyttää myös paljon juhlallisemmalta.

Aloita kesän koristelu heti, koska tämä kaunis kausi on pian ohi ja meidän pitäisi ottaa siitä mahdollisimman paljon mukaamme talveksi!

Mitä mieltä olet tästä hääkoristeesta auringonkukilla??

Häät koristelu pöytä koristelu

Merellinen teema sopii hyvin jokirannan illalliseen

Kesäiset pöytäkoristeet meren rannalla

Vihreät ja keltaiset pöytäkoristeet ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä

Ideoita pöydän sisustamiseen keittiön koristeluun

Pöydän koristelu Trendikkäät suunnitteluideat

Ruokapöytä eksoottinen pöydän koristelu

Yhdistä kesäpöydän koristeluun kirkkailla väreillä

Ruokapöytä maaseudun sisustus

Ruokapöydän meripöydän suunnittelu

Ideoita ruokapöydän kesän koristeluun

Jos mahdollista, etsi luonnollisesti kaunis ympäristö erityistä kesätapahtumaa varten

Ruokapöytä auringonkukka kentät

Ruokapöytä loistava merellinen muotoilu

Ruokapöytä perustettu kuisti terassi

Vihreän eri sävyt ja trendikkäät pastellivärit – upea yhdistelmä

Kesäpöydän sisustusideoita ruokapöytä

Suuria trendejä ruokapöydässä

Vintage Flair -ruokapöytä