Ammattimaisia ​​sisustusideoita henkilökohtaisella kosketuksella

Näin omat sisustusideasi näyttävät ammattimaisilta

Tiedätkö mitä? Mikä tahansa sisustusidea voi näyttää ammattimaiselta. Kuinka se toimii, kysyt? Se riippuu tavasta esittää ja esittää jotain. Kuulostaa edelleen melko yleiseltä, eikö? Joten on parempi seurata erityisiä vinkkejä eri sisustusideoiden ammattimaisesta ulkonäöstä.

Mistä pidät eniten??

Jos ryöstät sisustusideoita koko ajan, olet vaarassa laiminlyödä oman makusi. Pysähdytkö välillä ja kysyt itseltäsi, mistä pidät henkilökohtaisesti kaikkien hienojen vinkkien ja ideoiden joukossa? Vielä enemmän – mikä viehättää sinua? Vain tällaisia ​​sisustusideoita saa käyttää kotona!

Päästä eroon kaikesta tarpeettomasta

sisustusideoita kotiisi liikaa sisustusta

Jotkut tarvikkeet ja löydetyt esineet pysyvät asunnossamme niin kauan, että emme enää kyseenalaista niiden tarpeellisuutta. Mutta ne menevät muodista tai aiheuttavat kaaosta ajan myötä. Tämä ei yksinkertaisesti ole mahdollista ammattimaisessa sisustuksessa. Parempi päästä pois siitä ja saat saumattoman ilmeen heti.

Voit myös luoda tilaa uusille sisustusideoille ja nykyaikaistaa sisätilojen tunnelmaa.

Ota huomioon huoneen mitat

sinun on suunniteltava tilat

Jopa parhaat sisustusideat voivat näyttää epäonnistuneilta, jos ne näyttävät epäharmonisilta tilan yleisten mittojen sisällä. Ne on mukautettava olemassa oleviin mittoihin. Toisaalta tämä voi tarkoittaa, että sisustusideasi ovat hyvin suhteessa näihin. Toisaalta sisustusideat voivat myös korostaa yhtä tai toista ulottuvuutta, jos se on edullista sinun tapauksessasi. Esimerkki tässä ovat värit ja rikkaat tekstuurit. Yleensä niitä tulisi välttää pienissä huoneissa, koska ne näyttävät sitten visuaalisesti vielä pienemmiltä. Mutta korostusseinään kiinnitettynä voit käyttää sitä syvyyden illuusion luomiseen. Tällä tavalla voit kompensoida kapeita, mutta pitkiä huoneita. Tällaista strategiaa voidaan käyttää myös tasapainon saavuttamiseen muissa käsitteissä.

Sisustusideoita – maalaa ja piirrä!

voit maalata itsesi ja ripustaa kuvat kotona

Yksinkertaisesti kehitä taiteellista potentiaaliasi!

Voit luoda ainutlaatuisen sisustuksen itse, joka muuttaa kotisi unenomaiseksi pakopaikaksi

anna uusien värien tulla esiin

Etkö ole erityisen hyvä maalaamaan ja piirtämään? Mutta sillä ei ole väliä. Yritä vain maalata niin paljon kuin voit. Se voi osoittautua abstraktiksi ja ilmaisee varmasti persoonallisuutesi. Jos yrität tarpeeksi kauan, huomaat lopulta, että ainakin yksi piirustuksistasi tai maalauksistasi sopii sisustukseksi siellä täällä.

Jos et uskalla ripustaa itse maalattuja kuviasi, korvaa ne yksinkertaisesti perheesi itse tekemillä valokuvilla

perheet ripustavat valokuvia seinälle

Pidä perheesi ja ystäväsi lähellä

sisustusideoita kotiin

Valokuvien ottamista itse ja niiden näyttämistä kotona pidetään luovana ja omaperäisenä koristeena

valokuvia seinälle

erittäin omaperäisiä sisustusideoita

kuinka muuttaa valokuvat täydelliseksi koristeeksi

Sisustusideoita – Ota kuvia tilasta, jonka haluat koristella

kun otat valokuvia, sitä pidetään ainutlaatuisena koristeena

Valokuvat ovat hyviä havainnollistamaan koristeltavaa tilaa. Voit katsoa niitä useita kertoja, ehkä näyttää ne jollekin ja kerätä siten monia mielenkiintoisia sisustusideoita.

Hyödynnä saatavilla olevat ohjelmat ja tekniikat

Digitaalisen sisustussuunnittelun luettelo on nyt pitkä. Tämä on kätevä ja turvallinen tapa kokeilla sisustusideoita. Oletko jo kokeillut Photo Measures Lite, Magic Plan tai Coral Visualizer??

Mene kauppoihin, älä vain vieraile verkkokaupoissa

mennä ostoksille

Pidätkö kävelystä kaupungissa? Ehkä seuraavalla kerralla voit tehdä kaupunkikävelystäsi hieman mielenkiintoisemman käymällä muutamissa designliikkeissä. Siellä näet nykyiset trendit ja saat paremman tunteen sisustuksesta ja sisustuksesta. Tämä on heti havaittavissa, kun ideat todella muutetaan kotona.

Suunnittele tai vähennä kuluja

Kustannusten suunnittelu tuntuu ensi silmäyksellä epämukavalta. Itse asiassa voit käyttää sitä rohkaisemaan luovaa prosessia. Yritä säästää, avaa silmäsi monitoimilaitteille, jotka palvelevat useampaa kuin yhtä tarkoitusta. Juuri nämä antavat huoneillemme ja huoneistoillemme usein oman luonteensa modernissa suunnittelussa.

Sisustusideoita – leiki värimaailman kanssa

kuvia värikkäinä sisustusideoina

Yhdistä rohkeasti värit ja luo tunnelma

kokeile värejä

Mitä värikkäämpi, sen parempi

värikäs olohuone

Mielenkiintoinen idea – täällä eri kirkkaat värit kietoutuvat yhteen ja luovat eteisen raikkaan ilmeen

luovia ideoita väriyhdistelmille

Suunnittele konseptisi heti ja mene tavallisten rajojen yli

rohkeita väriyhdistelmiä kotiin

Jos et halua maalata seiniä uudelleen, aseta aksentti matolle

uusia ja mielenkiintoisia värejä

Värien ja väriyhdistelmien alkuperäinen ja luova käyttö voi herättää niin paljon visuaalista kiinnostusta, että tuskin tarvitset muita sisustusideoita. Keksi mielenkiintoisia strategioita esittelyksesi. Seinien maalaus on vain yksi vaihtoehto. Lisäksi voit käyttää kuvia, tekstiilejä ja valaistusta ja mitä tahansa saavuttaaksesi alkuperäisen ja yhtenäisen värikonseptin. Kaikkien huonekalujen tai koriste -elementtien on muodostettava niistä mielekäs osa.

Muuta vanhat huonekalut

Päivitä vain vanhat huonekalut

Sisustusideoita – maalaa vanha kaappi uudelleen ja anna sille täysin uusi ilme

DIY -sisustusideoita

Me ihmiset totumme kaikkeen – muihin ihmisiin, tiettyihin toimintoihin, huonekaluihimme ja koristeisiimme. Samaan aikaan muutoksia on tehtävä – ainakin silloin tällöin. Tutun ja uuden on oltava tasapainossa. Ehkä tämä auttaa selittämään DIY -projektien suosion huonekalumuunnoksissa viime vuosina.

Siksi harkitse tämän strategian toteuttamista ainakin sisustusideoiden tasolla.

Koristeideoita ulkoiluun

tehdä uusia huonekaluja

Toteuta vain mielenkiintoiset ideasi

muuttaa vanhoja huonekaluja