Anna upea kastejuhla näiden 50 pöydän sisustusidean kanssa kasteelle!

Lapsen kaste on hieno päivä koko perheelle. Päivä on täynnä tunteita ja positiivisia tapahtumia. Mutta olkaamme rehellisiä, ristiäisten suunnittelu voi olla melko ylivoimaista, eikö? Varsinkin jos olet uusi äiti ja huolehdit lapsestasi koko päivän. On tarpeeksi vaikeaa suunnitella valikkoa, kutsua vieraita ja miettiä kaikki kasteen yksityiskohdat. Ja sinun on vielä mietittävä oikeaa pöydän sisustusta. Tiedämme, kuinka stressaavaa ristiäisten järjestäminen voi olla, joten haluamme auttaa sinua siinä. Alta löydät käytännön vinkkejä ja joitain pöytäkoristeideoita, jotka todennäköisesti helpottavat työtäsi. Lue vain ja luo upea koriste lapsesi ristiäisille …

Järjestä ristiäiset ja korosta erityisesti pöytäkoristeita

Kastepöydän sisustus kaste tyttö buffet pöytä vaaleanpunainen sisustus ideoita

Ideoita ristiäisiin

Lapsesi kasteen juhla on loistava tapa viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa ja luoda erityisiä muistoja prosessista. Seuraavassa on muutamia ideoita siitä, missä voit järjestää lapsesi ristiäiset:

  • Syö lounas ravintolassa.
  • Järjestä juhlat kotona.
  • Vuokraa juhlasali tai kirkkosali.

  • Suunnittele piknik puistossa tai grilli puutarhassa.

Upeat kukat pöydän koristeina kasteelle

Kastepöydän koristelu kaste kukat koristelu kohteita

Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, mieti sisustusta tai pöydän sisustusta ja tarvitsemiasi lisävarusteita, kuten kutsuja, ilmapalloja, seppeleitä, pöytäliinoja jne., Ja koristele tunnelma sen mukaisesti.

Halusitpa perinteisemmän ilmeen neutraalissa valkoisessa tai haluat juhlia maalaismaista ristiäisjuhlaa, jokaiselle tyylille löytyy ristiäisideoita.

Hienoja värejä ja uskonnollisia symboleja aksentteina

Kastepöydän koristelu kaste kukkia kynttilät

Järjestä teemalla ristiäiset

Eläinten motiivit

Ristiäiset voidaan määrittää temaattisesti. Aiheet ovat käytännössä rajattomat. Norsu tai kani -teema olisi täydellinen lapselle, joka rakastaa eläimiä.

Elefanttivauvassa on jotain käsittämättömän viehättävää. Tästä aiheesta on monia kasteideoita.

Neutraalit värit

Ristiäiset tyylikkäässä neutraalissa väripaletissa voivat olla vaikeita toteuttaa, koska useimmat sisustusideat ovat pinkkejä ja bluesisia. Mutta älä luovuta! Ajattele “syntymäpäiväjuhlia” kasteen sijasta, niin löydät kirkkaita, päävärejä ja vaimeita vihreitä ja keltaisia.

Kastejuhlan järjestäminen oli helppoa

Järjestä kastejuhlapöydän koristeet, jotka koristavat kasteen sisäänkäynnin

Vaaleanpunainen ja sininen

Vauvan vaaleanpunaisen tai sinisen ristiäiset koristeet antaisivat ristiäisi klassisen ilmeen. Vaaleanpunaiset tai siniset ristiäiskoristeet voivat myös olla haaleita ja röyhkeitä ja luoda funky -ilmeen.

Poikien kastejuhla

Järjestä ristiäispöydän sisustus kasteaiheinen DIY -seppelepöytä

Tyttöjen kaste

Ristiäispöydän koristelu Ristiäispöytä Decko -ideoita

Peter Rabbit ja Nalle Puh

Molemmat teemat antaisivat ristiäisjuhlillesi sekä pöytäkoristeillesi kauniin, perinteisen ilmeen. Ja kaikki lapset ovat iloisia hauskista aiheista.

Kutsut kasteelle

Kutsut voivat joko vastata valittua juhlateemaa tai näyttää täysin erilaiselta. Muista, että läheiset ystävät ja sukulaiset arvostavat kastejuhlan kutsuja. Ajattele siis kutsukorttien suunnittelua yksityiskohtaisesti.

Poikien kaste aiheesta “Karhu”

Järjestä ristiäispöydän koristelu Ristiäiskakku

Buffet -pöytä

Järjestä ristiäispöydän koristelu kastepoika koristele buffetpöytä

Pöytäkoriste vaalean sinisistä paperikarhuista

Järjestä kastepöydän sisustus kastepoika buffetpöytä

Käytä seppeleitä pyyhkeillä

Järjestä ristiäispöydän koristelu kastepoika buffetpöydän koristelu

DIY -tuulimyllyt antavat pöydälle erityisen kosketuksen

Järjestä ristiäispöydän koristelu RistiäisbuffetkakkuJärjestä kastejuhlapöydän sisustus kastepoika DIY -sisustusideoita

Kirjeet syötävistä keksistä

Järjestä ristiäiset, pöydän koristelu, kastepoikien buffet

Karhut välittävät viestin 

Järjestä ristiäispöydän koristelu kaste poika nalle Järjestä ristiäispöydän koristelu kastepoika

Teemaiset tartletit, joissa on valkoisia karhuja

Kastepöydän koristelu kaste syötävät koristeideat poikaJärjestä ristiäiset, vinkit, pöydän koristelu, kastepoikien buffet

Pöytäkoristeet kasteelle

Yhteisön suuren neutraalin huoneen sisustaminen voi olla vaikeaa. Jos olet vuokrannut yhden näistä, kiinnität erityistä huomiota sisustukseen. Täytä huone baaripöydillä, joilla voit jakaa juhlapöydän ja esittää kakun. Jos huone on erittäin suuri, aseta pöydät vain puoleen huoneesta. Se luo viihtyisämmän tunnelman.

Koristele pöytä juhlallisesti – se on yksinkertaisesti osa jokaista ristiäisjuhlaa

Kastepöydän koristelu kaste poikapöydän koristelu sininen

Peitä pöydät valkoisilla pöytäliinoilla. Lisää pieniä vastaavia lisävarusteita, joissa on ristit tai muut uskonnolliset symbolit.

Se on uskonnollinen juhla

Järjestä kastejuhlapöydän koristelu kaste uskonnolliset symbolit poika sininen

Valitse pöytä vain lahjoille. Vaahtoisen vaikutuksen saamiseksi aseta tylli pastellisävyyn valkoisen pöytäliinan päälle. Lisäksi voit piilottaa paristokäyttöiset satuvalot tyllin alle pehmeän hehkun aikaansaamiseksi. Ja vieraat voivat laittaa lahjansa tähän pilvimaiseen sisustettuun pöytään.

Käytä pastelliväristä pehmopaperia pompomien tekemiseen. Aseta kolme paperiarkkia yhteen ja aloita yhdestä pitkästä reunasta ja taita se harmonikan tapaan. Kiinnitä taitettu paperinippu keskelle chenille -varrella ja erota sitten pehmopaperikerrokset varovasti. Ripusta pompomit buffet -pöydän päälle eri korkeuksilla nauhalla.

DIY -paperipomponit valkoisena ja vaaleanpunaisena

Kastepöydän koristelu kaste tyttö

Tyylikäs kasteen koristelu

Järjestä kastejuhlapöydän koristelu kaste tyttö buffetpöydän koristelu vaaleanpunainen

Pöydän koristelu voi olla niin yksinkertaista

Järjestä kastejuhlapöydän koristelu ristiäispallo

Tyttöjen kastekakku

Järjestä ristiäispöydän koristelu kaste tyttö vaaleanpunainen kakku

Luo paperinen seppele ilmoittaaksesi uuden kirkon jäsenen nimen. Leikkaa kolmiot pahvista ja liimaa ne suurempiin kolmioihin, jotka on leikattu koristeellisesta rakennuspaperista. Koristele jokainen kolmio kirjaimella vasta kastetun henkilön nimestä käyttämällä merkkiä tai tulostamalla kirjaimet etukäteen. Tee reikiä kolmioiden yläkulmiin ja pujota ne nauhapalaan. Ripusta seppele vastaanottohuoneen sisäänkäyntiin tai pöydän päälle.

Tee seppele ja koristele buffetpöytä juhlallisesti

Kastepöydän koristelu kaste tyttö tinker paperi seppele

Siunattu

Tinker kastepöydän koristelu kastepaperi garland

Seppele voidaan valmistaa myös juuttikankaasta paperin sijaan

Järjestä kastepöydän koristeet Ristiäisteemainen paperista tehty DIY -seppele Ristiäisjuhlien isäntäpöydän koristeet Ristiäisteemainen DIY -seppele

Nyt olet kerännyt joitain hyödyllisiä ideoita kasteen koristuksiksi tai pöytäkoristeiksi. Anna itsesi olla edelleen innoittamana alla olevista kuvista ja anna satunnainen ristiäisseremonia!

Anna itsellesi lisää inspiraatiota ja järjestä upea ristiäisjuhla!

Järjestä ristiäiset, pöytäkoristeet, ristikkäiset tartletit krusifiksillä Ristiäispöydän koristelu kastepoika syötävät kirjaimet sininen Ristiäispöydän koristelu Ristiäispoika tartlets sininen lasite Ristiäispöydän koristelu Ristiäispoika kakku sininen Ristiäispöydän koristelu Kaste Kruzefix tartlets

Kastepöydän koristelu kaste buffetpöytä poika Ristiäispöydän sisustus Ristikasteen tyylikäs pöytäkoriste Kastepöydän koristelu Ristiäisjuhla Ristiäispöydän koristelu Ristiäiset Gaten Ristiäispöydän koristelu kastepoika sininen koristelu Kastepöydän koristelu kastepoika sininen aksentti valkoiset ilmapallot Kastepöydän koristelu kastepoika ilmapallot sininen valkoinen Ristiäispöydän koristelu kastepoika siniset ilmapallot Kastepöydän koristelu kaste poika sininen koristelu Kastepöydän koristelu kastepoika siniset pilvet

Ristiäispöydän koristelu Ristikristiksi on tehty kuvistaKastepöydän koristelu kaste tyttö vaaleanpunainen pöytäliina Kastepöydän koristelu kaste tyttö osa ilmapalloja Ristiäispöydän koristeet Ristiäisaiheisia herkkuja Kastejuhlat järjestävät pöydän koristuksia kastekuvista Järjestä ristiäispöydän koristeet valkoisella kasteella

Järjestä ristiäispöydän koristelu kastekakku Järjestä kastepöydän koristeet Ristiäisteemaiset koristeet valkoisella

Järjestä ristiäispöydän koristelu kastekakku neutraalit värit Kruzefix Järjestä ristiäispöydän koristelu kaste valkoinen kakku