Chakra tarkoittaa: onko se avain terveyteemme?

Chakran merkitys ja seitsemän chakraa

Chakra aloittelijoille: merkitys ja yrttien parantaminen

Oletko aloittelija chakrassa? Tänään meillä on sinulle jotain mielenkiintoista! Opit lisää chakran merkityksestä ja siitä, miten voit parantaa chakroilla. Koska esoteerisuuden mukaan se riippuu ennen kaikkea chakrojen tasapainosta, olemme terveitä vai emme.

 Chakran merkitys

Chakra eli missä chakrat ovat

Mitä chakroja kutsutaan ja miltä ne näyttävät?

Chakra eli seitsemän chakran mandala

Chakran merkitys

Yritämme nyt selittää chakran merkityksen helpolla ja ymmärrettävällä tavalla: Kyse on suodattimista, jotka toimivat yhteyden organismin ja ympäröivän maailman välillä. Esoteerismin mukaan tietoisen yhteyden luominen näihin voi vaikuttaa hyvin voimakkaasti omaan hyvinvointiin. Tämä voidaan ymmärtää hyvin eri tavoin. Jooga, meditaatio ja monet muut henkiset harjoitukset keskittyvät juuri siihen. Mutta on olemassa myös useita fyysisiä menetelmiä, joita voitaisiin käyttää tähän. Tunnetuimpia ovat hieronnat. Mutta ei vain. Käytännössä kaikki luonnossa voi tukea meitä, jos olemme avoimia sen hyödyllisille vaikutuksille.

 Tutustu seitsemään chakraan

chakra tarkoittaa symboleja mettafor

Chakrapaikkojen määrä on seitsemän. Tänään selitämme sinulle kunkin yksilön vastuun ja kerromme, mitkä yrtit voivat vaikuttaa myönteisesti jokaiseen.

Chakrojen näkymätön energia

Chakra tarkoittaa seitsemää chakraa

Muladhara -chakra – merkitys ja parantaminen

Muladhara -chakra on koko järjestelmän perusta, se on selkärangan keskellä. Sanotaan, että tämä on aineellista tietoisuutta. Voikukkajuuret voivat parantaa paljon sen toimintaa. Tämä helpottaa kärsimyksen ja epätoivon voittamista ja keskittyy paremmin oman polun löytämiseen.

Muladhara chakraisti punaisella

Chakra tarkoittaa seitsemää chakraa Muladhara Chakra

Swadhisthana Chakra – merkitys ja parantaminen

Käsittelemme niin sanottua sakraal Chakraa. Sen tärkein elementti on vesi, ja marigoldit vaikuttavat siihen eniten. Tämän ansiosta tämä chakra toimii paremmin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tunnemme enemmän intoa elämään ja hengelliseen kehitykseen. Tunnet myös parannusta omassa luomisvoimassasi. Myös kumppaneiden välisiä suhteita voidaan parantaa merkittävästi. Lisäksi kehität omaa kykyäsi erottaa totuus ja petos.

Swadhisthana Chakra on oranssina

Chakra tarkoittaa seitsemää chakraa Swadhisthana Chakra

Manipura chakra

Todellinen vaahtokarkki auttaa Manipura -chakran parempaa toimintaa. Nämä, ennen kaikkea, määräävät tahdon, viisauden ja henkilökohtaisen voiman. Lopullinen tavoite olisi hallita ja hallita paremmin tunteitaan elämästä. Oikeat päätökset, jotka voidaan tehdä suoliston tunteesta, liittyvät hyvin läheisesti Manipura -chakraan. Aina, kun sinusta tuntuu “kyhmy vatsassasi”, tavallisesta vaahtokarkista voi olla paljon apua.

Manipura chakra on keltaisena

Chakra tarkoittaa seitsemää chakraa Manipura Chakra

Anahata chakra

Anahata -chakra liittyy orapihlajan hyödyllisiin vaikutuksiin. Tärkein elementti tässä on ilma Tämä chakra sijaitsee tarkalleen oman rintakehän keskellä. Avoimena ja tasapainoisena se edistää sydämen, verenkiertojärjestelmän, kateenkorvan, keuhkojen ja hengityksen toimintaa.

Anahata Chakra näkyy vihreänä

Chakra tarkoittaa seitsemää chakraa Anahata Chakra

Orapihlajan nauttimisen fyysisten parannusten lisäksi voit myös parantaa suhteitasi ympärilläsi oleviin ihmisiin. Sinulla on positiivisempi asenne muita ihmisiä kohtaan.

Visuddha Chakra 

Chakra -aloittelijoiden tulisi muistaa seuraavat tärkeimmät merkitykset: avoimuus, ilmeikkyys, rehellisyys ja parempi vuorovaikutus. Tämä on kaulan alueella. Fyysisellä tasolla kilpirauhanen, aineenvaihdunta, kuulo, kurkku ja muut sen ympärillä olevat suuret elimet ovat hallinnassa. Punainen sammakko on loistava lääke oireisiin ja chakran parempaan toimintaan.

Sininen Visuddha -chakra

Chakra tarkoittaa seitsemää chakraa Visuddha Chakra

Ajna chakra

Chakra -aloittelijoiden on muistettava, että täällä ennen kaikkea psyykkinen voima telepatian merkityksessä on piilotettu. Looginen voima ja selvänäköisyys liittyvät myös siihen. On tärkeää tietää, että joskus tämän chakran erittäin hyvä toiminta voi johtaa mielialaongelmiin ja masennukseen. Syy on se, että voimme hämmentyä kyvystä ymmärtää ja nähdä kaikki paremmin. Voisimme edelleen tuntea itsemme väärin ymmärretyiksi, koska näemme asioita, jotka ovat piilossa muilta ihmisiltä. Eyebright on yrtti, joka voi auttaa sekä Ajna -chakraa toimimaan paremmin että kompensoimaan sen seurauksia.

Ajna chakra indigo -sinisenä

Chakra tarkoittaa seitsemää chakraa Ajna Chakra

Sahasrara Chakra

Sanotaan myös, että chakrat kruunaavat Sahasrara. Tämä symboloi olemassaolon korkeinta tilaa. Sen elementti on maailmankaikkeus. Sen värit ovat violetti ja valkoinen. Sahasrara -chakra stimuloi aivojen yläosaa ja keskushermostoa.

Nämä yrtit tunnetaan hyvin meditaatiosta ja korkeudesta jokapäiväisen yläpuolella. Erityisesti laventeli olisi erittäin hyödyllinen tässä suhteessa.

Ja Sahasrara -chakra on Pupurissa

Chakra tarkoittaa seitsemää chakraa Sahasrara Chakra

Jos tiedät ja ymmärrät chakran merkityksen, voit aina tehdä jotain kykyjesi kehittämiseksi. Mitä tulee yrtteihin parantamiseen, tuoksuja olisi edistettävä kaikilla tunnetuilla tavoilla. Harkitse teetä, eteerisiä öljyjä juotavaksi ja hengitä. Parasta on neuvotella asiantuntijan kanssa.