Eklektinen sisustus – “ins” ja “outs”

Eklektinen sisustus olohuone puupöytä kiinteä maalaismainen

Eklektisen sisustuksen “sisään ja ulos”!

Voi, kuinka kiehtovia ovat nykyaikaisten laitteiden ihmeet! Jotenkin heidän houkuttelevuutensa johtuu siitä, että he vastustavat tarvetta yhdenmukaisuuteen ja kaikkien yksityiskohtien täydelliseen sovittamiseen!

Olkaamme rehellisiä: Useimmat meistä ajattelevat “eklektistä”.

Tykkäämme piirtää eri lähteistä. Haluamme todennäköisesti näyttää esineitä eri vuosilta edustamaan persoonallisuutemme eri tasoja. Mielestäni tämä suuntaus on täysin OK! [Mint Home Decorin mukaan]

Onko sinulla koristetyynyjä, jotka eivät kuulu ihanteellisiin sisustusideoihisi? Sitten on parempi odottaa vähän ennen kuin ne syvenevät. Sen sijaan sinun pitäisi muotoilla asunto sydämesi ytimessä olevien suunnitteluideoiden mukaan.

Olemme luonnehtineet kaikki tämän päivän julkaisun mallit eklektiseksi – eklektiseksi sisustussuunnitteluksi

Eklektinen sisustus valkoiset kalusteet keittiön lasipaneelit hyllyt

Varmasti se näyttää ainakin mielenkiintoiselta. Näitä tarkastelemalla voit luultavasti paremmin oppia luokittelemaan tämän tyylin. On monia alakategorioita, kuten moderni ja vanhanaikainen inho. Kaikissa esimerkeissä yksi tai kaksi havaittavaa kohdetta löytyy kauniista sekoituksista. Tavoitteena on herättää yksilölliset ideasi syntymään.

Nykyaikaisia ​​eklektisiä tiloja

Nykyaikaiset eklektiset tilat olisi tietysti täytettävä nykyaikaisilla esineillä. Mutta voit myös lisätä muita aksentteja tähän. Joten voit myös lisätä siihen perinteisen koristeen.

Katso esimerkiksi alla olevaa huonetta. Mutta mukava sohva, jossa on pyöristetyt reunat ja maalatut lasi -ikkunat, vie suunnittelun pois täysin modernista ulkoasusta. [Mint Home Decorin mukaan]

Nykyaikaiset valot, istuimet ja tarvikkeet muokkaavat huonetta

Eklektinen sisustus valkoiset kalusteet sohvatyynyt lepotuoli

Ehkä rakastut toiseen huoneeseen aivan kuten me. Tässä yhdistyvät perinteiset elementit, kuten damastinen tapetti, ja modernit kappaleet, kuten CB2: n “Suitor Graphic Stripe Loveseat”.

Riippuvien kuplien ylellisyyttä ei voi sivuuttaa

Eklektinen sisustussohva musta valkoinen koriste keltainen juoksija

Oletko tarkastellut suunnittelutrendien kehitystä viime vuosina? Ehkä olet huomannut modernin “maantieteellisen” taipumuksen vahvistumisen. Tämän seurauksena yhä enemmän geometrisia muotoja tuli käyttöön. Pidämme tätä swing -mentaliteettia täydellisenä lähestymistapana eklektisten tilojen suunnittelussa.

Kuvassa näet havainnollistavan yhdistelmän ultramoderniin

Eklektinen sisustus nojatuoli sininen lasi pöytävalaisin

Kiviseinä on maanläheinen elementti. Tässä kaapissa kohtaavat skandinaavinen ja universaali tyyli, jotka ovat peräisin viime vuosisadan puolivälistä. Mutta pääasia on, että tätä huonetta voidaan kuvata moderniksi.

Oletko kiinnostunut tämän teoksen suunnittelijoista? Tämä on Dumont -buffet West Elmin suklaasta …

Eklektinen sisustus kiviseinä lipasto puu kukkia

Tyylikkäät eklektiset tilat

Melko tyylikkäät huoneet voivat olla hieman pelottavia. Mutta eklektiset elementit tuovat juuri oikean määrän vaihtelua. Kuvassa näemme suunnittelija Philip Nimmon huoneen. Se on hauska idea, eikö olekin?

Et voi vain tuntea olosi liian ahdasksi huoneessa, jossa on iso tulipalo “FIRE”!

Eklektinen sisustus makuuhuoneen sänky mustavalkoiset vuodevaatteet

Siellä näemme perinteisen muotoilun ja odottamattomien aksenttien yhdistelmän voiman. Karisma yhdistyy monipuoliseen sohvapöytään ja kiiltäviin korallivärisiin Y-aksentteihin.

Seuraavan huoneen on suunnitellut Philip Nimmo Design

Eklektinen sisustus olohuone tyylikäs sohva valkoinen pöydän vieressä

Väri tässä on epävirallinen. Taideteos on todella mielenkiintoinen. [Mint Home Decorin mukaan]

Kattokruunusta ja antiikkirungosta huolimatta tämä laite on kaikkea muuta kuin tukkoinen

Eklektinen sisustus ruokasali soikeat pöytätuolit kattokruunu

Alla olevilla persikanvärisillä verhoilla on varmasti “WOW” -vaikutus. Pehmeiden värien ja perinteisten aksenttien yhdistelmässä on jotain modernissa huonekalussa. Mielestämme olemme tekemisissä eklektismin kanssa parhaimmillaan. Katso Chesterfield -sohvaa rouge -sametissa. Tämä voidaan yhdistää Marccanischgen ottomaanien kanssa säilytystilaa ja tyylikkäitä riippuvalaisimia.

Vaaleanpunaisen ja viileän sinisen aksenttien yhdistelmä on erityisen houkutteleva ja kaunis. [Coddingtonin mallin mukaan]

Eklektinen sisustus olohuoneen sohvalla, jossa on matot

Klassiset inhottavat huoneet

Joskus lähtökohtana on tyylikkyys ja sieltä siirrytään “vanhanaikaiseen” suuntaan. Itse asiassa monet nykyaikaisista huonekaluista ovat inspiroituneet perinteisistä huonekaluista. Tästä syystä ne sopivat upeasti erilaisiin yhdistelmiin. Alla oleva uudelleen käytetty kahvila -merkki on loistava vastine uusille tuotteille, kuten ohjaamon keltaiselle kaapille ja modernille pajuistuimelle. [Kailey J.Flynn Photographyin mukaan]

ihana vastine uudemmille kohteille, kuten taksikeltainen kaappi

Eklektinen sisustusportaat teollinen tyyli pukeutuja keltainen

Sinulla on huonekalut & Lauta on varustettu modernilla ilmeellä. Tämä on saavutettu nykyaikaisilla tyynyillä.

Lisäksi seinä, joka on varustettu gallerian tavoin, edistää upeaa ulkoasua

Eklektinen sisustus sohvat nahkaa musta pyöreä lasikatto

Useimmat ihmiset eivät vain voi katsoa pois seuraavasta kuvatusta Alexis Burris Designs -huoneesta. Kaarevissa muodoissaan on jotain 80 -luvun tunnelmasta. Valkoiset portaat ja valot huutavat myös “retroa”.

Emme halua puhua kasveista ollenkaan, muuten tarvitsemme tilaa koko artikkelille!

Eklektinen sisustus sohva kattoikkuna istuttaa portaat

Maalaismaisia ​​eklektisiä tiloja

Lopuksi puhutaan jostain maaseudun maasta. Emme vain voineet vastustaa kulunutta, haalistunutta ilmettä. Erityisesti hyvällä maulla yhdistettynä muihin aksentteihin se todella rakastuu. Meidän tapauksessamme näet yhdistelmän nykyaikaisten kromovalojen kanssa. Maanläheiset puukappaleet luovat upean kontrastin metalliaksentteihin ja erityisiin yksityiskohtiin, kuten “kiviseen” tyyliin. [Lean Arch Inc: n mukaan]

Kaunis kontrasti metalliaksentteihin

Eklektinen sisustus olohuoneen kalustevalaisin

Mitä luulet tuloksena, jos yhdistät lohkon kaltaisen sohvapöydän nykyaikaisiin Cartoloji-karttatyynyihin? Täällä voit saavuttaa täydellisen sekoituksen maalaismaista ja modernia.

Erityisen voimakas vaikutus saavutetaan käyttämällä eläviä värillisiä tyynyjä, kuten oranssia!

Eklektinen sisustus olohuone puupöytä kiinteä maalaismainen

Huomaa, kuinka täydellisesti kuplimaiset valot kirjoittavat itsensä tähän tunnelmaan verhoillun sohvan vieressä?

Tämä West Elmin Emmerson -sohvapöytä on valmistettu kierrätetyistä puupinnoista

Eklektinen sisustus maalaismainen pöytä olohuoneen istuintyyny

Ne tulevat vanhoista tammesta valmistetuista tukilevyistä. Heidän Parsons -tyylinsä on yksinkertainen ja moderni. Ne edustavat täydellistä yhdistelmää maanläheisistä ja moderneista näkökohdista.

Oletko utelias mahdollisuuksista kodin sisustamiseen maalaismaisten huonekalujen suunnittelussa?

Eklektinen sisustus sohva seinä design puu

Jos haluat hirsimökkiä hieman enemmän, voit peittää seinät uudelleen puupaneeleilla. Alla oleva ratkaisu on myös West Elmiltä. Tämä ratkaisu voidaan mitata myös värin ja muodon suhteen. Alla olevassa kuvassa näkyy, kuinka kauniisti tämä pinta voidaan yhdistää tyylikkäisiin moderneihin munakoisokalusteisiin.

Seuraava esimerkki on muistuttaa yksityiskohtien maagisesta voimasta. Aliarvioi tämän modernin kappaleen merkitys, jonka olet saattanut tuoda matkalta.

Voit varmasti löytää sille paikan ja uskomme, että teet sen parhaalla mahdollisella tavalla. [monikon Desi kautta Houzzin kautta].

Eklektinen sisustus moderni yksityiskohdat nojatuolit kattovalaisimet