Etsitkö suolaa keitosta? – LED -puutarhavalaistus asettaa aksentteja

Puutarhavaloilla on kaksi tehtävää. Toisaalta niiden pitäisi luoda optimaalinen näkyvyys hämärässä ja pimeässä. He suorittavat tämän tehtävän esimerkiksi tienvarsilla. Lamput valaisevat reittiä jäsennellysti, jotta voit suunnata optimaalisesti kävellessäsi. Varmista myös, että kirkkaus on riittävä, jotta voit ohjata avaimen oven lukkoon yhdellä yrityksellä. Puutarhavalojen hyödyllisen puolen lisäksi niillä on myös koristeellinen puoli. Jokaisen puutarhan tulisi olla täynnä kasveja, huonekaluja tai valoja. Tämä erottaa puutarhan mestariteokseksi, tekee siitä kodikkaan ja auttaa siitä tulemaan hyvinvoinnin keidas. Ilmakehän kevyt aksentti tarjoaa rentouttavan ilmapiirin, kun ilta päättyy lieviin kesätuuliin. Kun grillaat tai keskustelet ystävien kanssa, valot tarjoavat valoisia pisteitä, jotka stimuloivat unta.

puutarhavalaistus led -valot puutarhavalaistus led

Osta oikea tapa – harkitse näitä kriteerejä

Jotta puutarhan valosta tulee ehdoton katseenvangitsija, sinun on otettava huomioon muutama näkökohta ostettaessa. Valitse ensin malli sopivasta materiaalista. Ruostumaton teräs, alumiini tai muovi ovat ihanteellisia puutarhassa käytettäviksi. Loppujen lopuksi he ovat alttiina sääolosuhteille ympäri vuoden. Nämä vaihtelevat voimakkaasta auringonvalosta kosteuteen ja pakkaseen. Jotta materiaali ei anna periksi, sen pitäisi erottua korkeasta UV -kestävyydestään. Tämä on erityisen tärkeää muovia valittaessa. Jotta puutarhavalaisin olisi suojattu kosteudelta, se on merkittävä IP -koodilla. Tämä on kansainvälinen standardi, joka määrittää valon vakauden. Yleensä se on IP -koodi, jota seuraa kaksi numeroa. Ensimmäinen numero tarkoittaa suojaa kosketukselta ja vierailta kappaleilta. Pöly ja Siitepölyä löytyy puutarhasta tarpeeksi. Siksi sinun ei pitäisi voida vahingoittaa lamppua. Toinen numero kuvaa suojaa vedeltä. Pohjimmiltaan IP -luokitus veden tunkeutumista vastaan ​​vaihtelee välillä 0-9. Jotta vesisuihkun tunkeutumista vastaan ​​olisi riittävä suoja, valitse numero “4”.

puutarhakoriste puutarhavalaistus puutarhavalot

Puutarhavalaistus: satumainen ympäristö

Gluehbirne.de tarjoaa laajan valikoiman. Pienistä kohdevalaisimista korkeisiin kohdevalaisimiin ja tyylikkäisiin pallovaloihin saat rahoillesi vastinetta. Valitse mallit haluamallasi tavalla, jotta voit koristella puutarhasi unenomaisella kesätaustalla. Luota vapaasti ilmaistuun luovuuteen. Älä pelkää kokeilla jotain uutta. Entä esimerkiksi ainutlaatuinen lukukulma? Voit tehdä tämän asettamalla mukavan nojatuolin puutarhan keskelle. Valkoisista kivistä valmistettu heiluva polku johtaa tarkkailijan suoraan tähän hiljaisuuden paikkaan. Pienet LED-kohdevalot matkan varrella voivat lisätä satumaista kosketusta. LED -kohdevaloa, jossa on himmennettävä valovoima, voidaan käyttää, jotta voit lukea kiehtovia kirjoja nojatuolilla myös hämärässä. Vinkki: Jos haluat tehdä tästä paikasta rauhallisen keitaan, älä unohda lentosuojaa. Lopulta välittää LED -kohdevalo intensiiviseen valopisteeseen, joka houkuttelee hyönteisiä, kärpäsiä ja hyttysiä.

Hyviä ideoita puutarhan valaistukseen

aurinkovalot puutarhan valaistus puutarhaideoita

 Puutarhavalaistus luo romanttisen tunnelman

romanttinen puutarha -puutarhavalaisin

led lecuhten puutarhavalot puutarhavalot ideoita