Halloween: täydellinen puutarhan koristelu

 Näin täydellinen Halloween -puutarhan koristelu onnistuu

Koti- ja puutarhajuhlien järjestäminen Halloweenille on hauskaa. Koska Halloween on unelma kaikille, jotka rakastavat kehittyneitä koristeita ja pukuja. Milloin muuten sinulla on syytä tarjota kaikkea puutarhasta olohuoneeseen ja ruokapöytään omaan asuusi melko kammottavilla yksityiskohdilla? Siksi et voi aloittaa suunnittelua ja toteutusta riittävän ajoissa. Annamme sinulle muutamia vinkkejä siitä, miten sisustus toimii täydellisesti ja kuinka miellyttävä värinä valuu kaikkien vieraiden selkärankaa pitkin.

Halloween -puutarhan koristelu 1

Maaginen tunnelma: noidat ja taikurit

Noitien tiedetään käyttävän voimiaan enemmän kuin vain hyväksi. Täydellinen teema kammottaville jännityksille on siksi koristelu noidatarvikkeilla, kuten hämähäkinverkkoilla ja muovi- tai paperimashe-hämähäkeillä, pata, jossa myrkyllisen näköinen taikajuoma kiehuu, ja kristallipallo, joka ennustaa katastrofaalisen tulevaisuuden.

Jotta kuva olisi täydellinen, voit järjestää istuntoja taikapallolla tai tarot -korteilla, joissa rohkeimmat voivat kohdata kohtalonsa. Oikeassa käytössä ja oikean korttipakan valinnassa esittelee “Viversum” -sivun. Pukeutunut taikuriksi tai ennustajaksi, jolla on pitkät ketjut, korvakorut ja kylpytakit, vetovoima on täydellinen. Saat puutarhan tunnelmallisen ilmeen ripustamalla värikkäitä keijuvalaisimia ja jakamalla lasipallot, jotka näkyvät selvästi puutarhassa tai parvekkeella.

Halloween -puutarhan koristelu 2

Näin se tehdään: Maaginen pata

Pienellä tuurilla löydät käytetyn kuparisen vedenkeittimen, jossa voit tarjoilla boolia tai keittoa aseta kuivajää erityistä vaikutusta varten – tämä luo salaperäisen sumun. Mutta ole varovainen: kuivan jään lämpötila on -79 celsiusastetta, eikä se saa koskaan joutua kosketuksiin ihon kanssa, koska se aiheuttaa vakavia kylmävammoja. Sen vuoksi sitä ei saa päästä ruokaan tai juomaan. Lisäksi sitä ei saa koskaan käyttää suljetuissa tiloissa tai ilman toisen henkilön läsnäoloa, koska nouseva sumu tukehtuu. Käytä kuivaa jäätä vain ehdottoman varovaisesti ja asiantuntemuksella.

Halloween -puutarhan koristelu 3

Kauhu koristelu: kauhut ja aaveet

Todelliseen Halloween -juhlaan kuuluu myös aaveita ja luurankoja, joita voit tilata tai hankkia koristekaupoista. Osittain jopa hiljaista! Tätä varten ne on ensin valaistava, jotta saadaan aikaan oikea vaikutus pimeässä. Riippuen siitä, pidätkö juhlistasi shokkitehosteista tai romanttisemmasta viihtyisyydestä, luoda lisää koristeita, söpön Jack Skellingtonin seppeleen tai kotitekoisten hautakivien kanssa. Voit tehdä nukkeista “psykopaattisen seppeleen” erityisen epämiellyttävällä tavalla. Tietenkin ontelotut kurpitsat, joissa on veistettyjä kammottavia grimasseja, eivät saisi puuttua missään Halloween -juhlissa. Kurpitsan veistäminen on myös hauskaa yhdessä, esimerkiksi lasten tai ystävien kanssa.

Kuvan oikeudet:

Kuva 1: Flickr Halloween -koristeet Jennifer C.. CC BY 2.0 Tietyt oikeudet pidätetään

Kuva 2: Flickr Lasipallot Leonora (Ellie) Enking CC BY-SA 2.0 Tietyt oikeudet pidätetään

Kuva 3: Flickr kuiva jää on hauskaa Dave Herholz CC BY-SA 2.0 Tietyt oikeudet pidätetään