Hampaiden harjaus oikein: Hyödyllisiä vinkkejä

harjaa hampaat oikein lääketieteellinen suu ja hammashoitovinkit

Näin voit harjata hampaasi oikein

Hammaskivi ja hammaskivi aiheuttavat ajan myötä hampaiden reikiintymistä ja muita ärsyttäviä ongelmia. Mutta onko se hyvä uutinen vai huono uutinen? Mielestämme se riippuu paljon näkökulmasta. Kyllä, toisaalta, se ei ole hienoa.

Mutta toisin katsottuna, jos tiedät vaaran, on helppo tapa välttää se. Sinun tarvitsee vain harjata hampaasi kunnolla.

Lääketieteellinen suun ja hampaiden hoito

harjaa hampaat oikein lääkärin hammashoitovinkit terveet hampaat

Harjaa tasaisesti joka puolelta

Hampaat on harjattava joka puolelta ja tasaisesti. Hammasharja on myös erittäin tärkeä. Useimmat ihmiset käyttävät keskikovaa hammasharjaa ja harjaavat hampaitaan vain ulkopuolelta, mikä näkyy. Itse asiassa plakki kerääntyy pääasiassa selkään. Sinun ei tarvitse painaa kevyesti eikä kovin kovaa, mutta keskikova.

hammashoito kaikilta puolilta

harjaa hampaat oikein lääketieteellinen suu ja hammashoito

Monet ihmiset ajattelevat, että liian kova painaminen voi estää plakin. Mutta itse asiassa tapahtuu päinvastoin. Voit vahingoittaa hampaitasi ja erityisesti niiden kiillettä. Tällä on useita kielteisiä seurauksia.

Hammasharjan tärkeä merkitys

harjaa hampaasi kunnolla oikea hammasharja

Et saa myöskään korostaa taka- tai etuhampaita. Kaikki ovat yhtä tärkeitä.

Vinkkejä hampaiden harjaamiseen

harjaa hampaat oikein hammastahna hammasharja

Monilla eri tavoilla voit harjata hampaasi oikein

Tässä on toinen hyvä uutinen: hampaita voi harjata monella eri tavalla. Tarkastelemme joitain niistä, jotka sopivat ihanteellisesti etujen osoittamiseen. Sitten voit löytää yksilöllisen, täydellisen tavan harjata hampaasi.

Terveet hampaat

Harjaa hampaat kunnolla, suu ja hampaiden hoito

Hammasharjan tulee olla 45 asteen kulmassa ikeniin nähden

Hampaiden pesu oikein vinkkejä hammashoitoon

Ensimmäisessä variantissa hammasharjan tulisi olla 45 asteen kulmassa ikeniin nähden. Liikkeet ovat kevyitä ja muistuttavat hankausta. Mutta kuten sanoin: Et saa olla liian tiukka. Tavoitteena on poistaa mahdollisimman paljon talletuksia.

Harjaa hampaasi kevyillä liikkeillä …

Harjaa hampaasi kunnolla hammashoitovinkkejä

Toisessa menetelmässä on myös 45 asteen käännös. Mutta tällä kertaa se ei ole ikeniä, vaan kruunuja. Tämä menetelmä sopii erityisesti ihmisille, joiden ikenet ovat heikentyneet ja joilla on paljon tilaa hampaiden välissä.

… ja käytä sitten hammaslankaa

Harjaa hampaasi oikein käyttämällä hammaslankaa

Kolmas menetelmä, jonka haluaisimme ehdottaa teille, perustuu kierto -periaatteeseen. Liikkeet ovat samat kuin ympyröitä väritettäessä. Myös tässä tapauksessa plakki poistetaan melko helposti.

Muista myös huuhdella suu!

Harjaa hampaat kunnolla lääketieteellinen suu ja hammashoito

Kaikkien menetelmien yhdistelmä

Jos haluat harjata hampaasi kunnolla, voit käyttää kaikkien näiden menetelmien yhdistelmää. Sinun tulisi myös yhdistää vaaka-, pystysuuntaiset ja pyöreät liikkeet. Hampaat tulee myös puhdistaa erikoislangalla. Vaihtoehtoisesti voit luottaa hammasvälien hammasharjoihin. Erityinen suuvesi on myös vaihtoehto, jota sinun ei pitäisi hävittää. On parasta saada säännöllisiä neuvoja hammaslääkäriltäsi!

Käy hammaslääkärilläsi säännöllisesti

harjaa hampaasi oikein lääketieteellinen hammashoito säännöllisesti

Varustaudu hyvin asianmukaiseen hammashoitoon

Harjaa hampaasi oikein hammaslanka hammashoito


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80