Hyödyllisiä silitysvinkkejä: Silitys on lasten leikkiä

Valitettavasti kotitalous ei tee itseään, eikä se todellakaan ole yksi suosituimmista tehtävistä. Mutta tuskin pärjäät ilman kotitöitä. Ostokset, siivous, roskien hävittäminen, astioiden pesu, vaatteiden pesu, ruoanlaitto, siivous ja ikkunoiden puhdistaminen on tehtävä useammin tai harvemmin. Jokainen, joka omistaa puutarhan tai parvekkeen, on yleensä myös kiireinen sen kanssa.

Silitys on tehty helpoksi

Silitys on luultavasti yksi vähiten suosituista töistä useimmille ihmisille. Monille se on työlästä ja joskus myös epätyydyttävää työtä. Usein se ei mene niin nopeasti eikä silitystulos ole aina tyydyttävä. Pitkä seisominen on melko epämukavaa ja kuumina päivinä hikoilet silitystä silmällä pitäen. Monille paitojen silitys on vaikein asia. Jos uusia paitoja tarvitaan joka päivä työelämässä, tämä voi tarkoittaa paljon rakastamatonta silitystä viikon aikana. Jälleen monet haluavat säästää rahaa eivätkä tarvitse viedä pyykkiä pois silitettäväksi.

Silitä tuore pyykki oikein

Kuinka helpottaa silitystä

Usein vaikeudet syntyvät yksinkertaisesti siksi, ettet oikein osaa silittää yksittäisiä vaatteita oikein. Lisäksi monet eivät kiinnitä huomiota pyykkitarrojen hoito -ohjeisiin tai eivät edes tiedä, että niissä on tärkeitä hoito -ohjeita. Näissä tarroissa olevat neljä mahdollista symbolia antavat tärkeitä tietoja siitä, voidaanko vaate silittää ollenkaan ja missä lämpötilassa se tulee silittää. Kaikki aineet eivät kestä kaikkia lämpötiloja. Joten et ehdottomasti voi silittää puuvillaa, silkkiä, villaa tai synteettikuituja samassa korkeassa lämpötilassa. Joten katso ensin sisäpuolen etiketti!

silityspaitoja silitysvinkkejä

Valitse oikea rauta

Isoäidin tai iso-isoäidin aikoina raudat olivat raskas ja iso asia. Ne olivat raskaita, etenkin erittäin painavan painonsa vuoksi. Onneksi asiat näyttävät nykyään hyvin erilaisilta. Nykyaikaiset silitysraudat voidaan helposti mukauttaa henkilökohtaisiin tarpeisiin, jotta takuukahvat voivat myös istua oikein. Laajan rautavalikoiman ansiosta sinun on kiinnitettävä huomiota muutamiin tärkeisiin toimintoihin, jotta tasoitus toimii myös helpommin. Kriteerit voivat olla teho, vesisäiliö, höyrytoiminto ja pohja. Valittaessa voi tämä hieno rautatesti olla avuksi Internetissä.

silitysvinkit moderni rautapusero silitys

 Hyödyllisiä silitysvinkkejä

Silitys on helpompaa hyvissä valaistusolosuhteissa. Näin pieniä ryppyjä ei ole helppo jättää huomiotta. Silityslaudan tulee seistä niin, että voit siirtää silitysrautaa laudan yli mukavassa asennossa. Varmista myös, että on riittävästi säilytystilaa, jotta silitetyt pyykit voidaan säilyttää hyvin, kunnes taitat ne kokoon. Jos pyykki ei ole itsessään hieman kostea, ota mukaasi suihkepullo tislattua vettä saatavilla. Useimmat pyykit on helpompi silittää, kun ne ovat hieman kosteita ja rypyt poistuvat nopeammin. Jos lisäät silitysveteen hieman huuhteluainetta, se toimii vieläkin helpommin. Sinun on myös annettava riittävästi ripustimia, jotta paidat ja housut voidaan ripustaa suoraan.

silitys helpottaa tuoretta pyykkiä

silitä modernit silitysvaatteet oikein silitysvinkit