Hyviä vinkkejä pysyä terveenä ja onnellisena talvella

Ulkona sää muuttuu pimeäksi ja sen myötä myös mielialabarometri laskee. Kylmän kauden tullessa monet ihmiset ovat stressaantuneita ja masentuneita. Tänä vuonna sinun on laskettava Covid-19 ja harkittava kaikkia tähän liittyviä rajoituksia, määräyksiä jne. Siksi on ymmärrettävää, että näiden kuukausien aikana ei haluta tehdä mitään hauskaa ja hauskaa jokapäiväisessä elämässä. Mutta tiedätte, on olemassa fiksuja tapoja torjua talven masennusta. Tänään haluamme antaa sinulle tällaisia ​​vinkkejä, jotta voit pysyä terveenä ja onnellisena talvella. Sinun tarvitsee vain sopeuttaa elämäntapasi hieman uusiin elinolosuhteisiin. Voit myös tehdä paljon hyvää terveydellesi talvikuukausina. Voit myös parantaa mielialaasi ja tuntea olosi tasapainoiseksi. Seuraavassa näytämme sinulle yksinkertaisia ​​jokapäiväisiä toimintoja, jotka ovat tärkeitä juuri nyt ja vaikuttavat paljon yleiseen hyvinvointiisi.

Vuodenajasta huolimatta voit pysyä terveenä ja onnellisena.

terve ja onnellinen talvella nuori nainen nojatuolissa palavan takan edessä kirja kädessään polttopuut lämmin kodikas huoneilmapiiri

 Vinkki # 1 talvipainotusta vastaan: kokkaa tai leipoa jotain erityistä

Ota nyt kattila ja leivinpaperi ulos ja näytä kaikille perheenjäsenille ja ystäville, mitä voit tehdä keittiössä! Yhdessä ruoanlaitto ja leipominen ei ole vain hauskaa, vaan tällaiset aktiviteetit keventävät mielialaa ja unohtavat kaiken talvisinisestä!

Talvella sinun on sisällytettävä ruokalistaan ​​erilaisia ​​ruokia. Tämä antaa sinulle tarpeeksi energiaa, kivennäisaineita ja vitamiineja. Tämä tekee sinusta sopivan ja valppaan ja pysyt onnellisena ja terveenä! Muista syödä lämpimiä ruokia, kylmät ruoat ovat tabu talvikaudella! Käytä ruoanlaitossa paljon tuoreita vihanneksia ja muita korkealaatuisia tuotteita, kuten vähärasvaista lihaa, kalaa ja maitotuotteita.

Adventtiaikana voit ilmaista leipomistaitoasi …

Pysy terveenä ja onnellisena talvella, leipoa herkullisia pieniä taloja adventtikaudella

 Pystytkö vastustamaan tätä herkullista persikkakakkua sisältävää kaakaokakkua??

terveet ja onnelliset talvella, persikkakappaleiset kaakaokakut pysyvät herkullisina ja vastustamattomina

Etsi sopiva tilaisuus ja leipoa herkullinen kakku rakkaillesi, esimerkiksi pähkinöillä, siemenillä, tuoreilla hedelmillä ja kuivattuilla hedelmillä. Erityisesti tykkää hemmotella jotain makeaa kylmässä. Käytä myös paljon mausteita, kuten inkivääriä, kuminaa, oreganoa ja kanelia ruoanlaitossa ja leivonnassa. Ne lämmittävät ja tuoksuvat hyvältä. Lisäksi ne kuuluvat täsmälleen talvikauteen, parantavat mielialaa ja saavat sinut katsomaan optimistisesti tulevaisuuteen.

Pienet makeiset, omenat ja kuuma tee tekevät kotona olemisesta entistä miellyttävämpää.

terve ja onnellinen talvella nuori nainen pysyy sängyssä pienet karkit omenat kuuma tee miellyttävä kodikas ilmapiiri

 Aromaattinen tee ei ehdottomasti saisi puuttua sohvapöydästäsi talvikuukausina.

Pysy terveenä ja onnellisena talvella sohvapöydällä tuoksuvat aromaattiset teet ja tuoksut sen vieressä

Ne, jotka haluavat juoda teetä, voivat valita laajan valikoiman aromaattisia yrttiteetä. Ne tehostavat aineenvaihduntaa ja antavat miellyttävän kylläisyyden tunteen. Voit todella rentoutua kupin kuumaa teetä kädessä. Ota viihtyisä viltti ja jännittävä kirja ja hemmottele itseäsi nautinnolla viettää aikaa itsellesi. Talvi voi olla niin kaunis!

Tunne olosi mukavaksi omissa neljässä seinässäsi ja vähennä arjen stressiä!

terve ja onnellinen talvella pysy kotona kodikas tee kuuma teetä pehmeitä tekstuureja kynttilöitä

 Kutsumme sitä puhtaana rentoutumisena!

terve ja onnellinen talvella nuori tyttö pysyy makuuhuoneessa rentoutua puhdas pehmeät vuodevaatteet aromit teetä

Vinkki 2: Pysy aktiivisena talvikuukausina!

Tämä on erittäin tärkeä vinkki kaikille, jotka haluavat pysyä terveinä ja onnellisina talvella. Lyhyesti sanottuna sinun on pysyttävä aktiivisena mielenterveytesi ja fyysisen puolustuksen vahvistamiseksi. Jos esimerkiksi pidät vaelluksesta tai lenkkeilystä, voit tehdä sen myös kylmällä säällä. Ota lapsesi mukaasi ja kävele pitkään vähintään kerran viikossa riippumatta siitä, paistaako aurinko heikosti, sataako vai sataako lunta. Jokainen liike raikkaassa ilmassa on terveellistä ja tekee nuoret ja vanhat onnelliseksi!

Lenkkeily huonolla säällä? Kyllä miksi ei! Se tekee kaikista sopivia, terveitä ja onnellisia!

pysyä terveenä ja onnellisena talvella nuori mies lenkkeilee hyvässä kunnossa huonolla säällä

Koko perhe lähtee kävelylle aurinkoisina talvipäivinä.

pysy terveenä ja onnellisena talvella koko perhe kaksi lasta lähtevät kävelylle aurinkoisena talvipäivänä

Pysy sosiaalisena korona -aikoina ja talvikylmästä huolimatta! Voit ottaa yhteyttä ystäviisi sosiaalisen median kautta ja olla aina ajan tasalla. Pari tuntia yhdessä kuntosalilla on nyt mahdollista. Vai pidätkö mieluummin joogasta tai pilatesesta ryhmäkoulutuksena? Tällainen urheilutoiminta vahvistaa kehoa ja tekee sinusta terveemmän!

Vinkki 3: Terve uni on talvella hyvinvointisi alfa ja omega

Mitä lyhyemmät päivät, sitä kauemmin voit nukkua. Talvella muutamme nukkumistapojamme ja menemme nukkumaan aikaisemmin. Tällä tavoin annamme keholle enemmän aikaa levätä ja se voi uudistaa sisäiset voimansa paremmin. Siksi terve uni on olennainen hyvinvointiisi talvella, jotta voit käydä kylmän kauden onnellisesti ja terveellisesti. Luo lisää mukavuutta myös makuuhuoneeseen. Mukavat, pehmeät vuodevaatteet, tyynyt, kodikkaat peitot ja peitot ovat nyt sesonkiaikana tässä huoneessa. On myös suositeltavaa varmistaa, että makuuhuoneessa on kostea ja puhdas ilma. Ehkä sinulla on jo siellä ilmankostutin tai haluat ostaa sellaisen? Tai tuo vihreää tunnelmaa asettamalla joitakin sisäkasveja, jotka puhdistavat ilmaa. Mahdollisuudet ovat todella rajattomat! Jokainen niistä parantaa mielialaa ja torjuu talvimasdon!

Talvella tuoksuu kotona appelsiinilta, kanelilta ja käpyiltä.

pysy terveenä ja onnellisena talvella tyypillisiä tuoksuja appelsiinit kaneli männynkävyt aromaattinen tee

 Vinkki 4: Miellyttävät aromit ja ikivihreät huonekasvit vaikuttavat positiivisesti kehoon ja sieluun

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme korostaa miellyttävien tuoksujen ja ikivihreiden huonekasvien positiivisia vaikutuksia kehoon ja sieluun. Talvella pysymme kotona pidempään ja hengitämme huoneen ilmaa. Joten ole erityisen varovainen, että se on puhdas, vapaa myrkyistä. Kuten edellä mainitsimme, ilmanpuhdistimet ja vastaavat huonekasvit ovat parhaita ystäviäsi tässä suhteessa. Eteerisiä öljyjä sisältävät lamput, tuoksukynttilät ja vastaavat tekevät huoneilmasta entistä miellyttävämmän. Lisäksi kauniit aromit vaikuttavat myös mielialaamme antamalla meille kauniita ajatuksia. Hemmottele itseäsi virkistävässä huoneilmapiirissä, halaa rakkaasi kanssa ja anna mielen vaeltaa. Talvi loppuu pian! Tärkeintä tänä aikana on, että pysyt terveenä ja onnellisena!

Jokainen suuren rakkauden minuutti tekee sinut onnelliseksi!

pysy terveenä ja onnellisena talvella nuori pari halaa nauraa kylmästä huolimatta

 Voit tehdä pitkiä kävelylenkkejä raikkaassa ilmassa ja vahvistaa immuunijärjestelmääsi.

Pysyminen terveenä ja onnellisena talvella Seniorit lähtevät kävelylle raittiiseen ilmaan

Jopa lyhyet matkat tekevät nuorista ja vanhoista erityisen onnellisia!

Pysy terveenä ja onnellisena talvella nuori nainen taapero lyhyt matka romanttinen panoraamanäkymä järven pienelle saarelle vanhaan linnaan

 Oma koti on rauhan ja rentoutumisen valtakunta talvella!

terve ja onnellinen talvella pysy viihtyisänä kotona nainen nojatuolissa juo teetä rentoudu vihreä kasvi sen vieressä