Ikkunoiden sisustuksen tarkistuslista: laskostetut kaihtimet, säleet tai rullaverhot – mikä sopii kenelle?

Ikkunan suunnittelussa mielipiteet ovat usein erilaisia. Jotkut ihmiset pitävät erityisesti koristamisesta. Rypyt ja taitokset saavat kaskadoitua lattialle. Toiset taas pitävät käytännöllisyydestä. Ikkuna on ennen kaikkea valon sisääntuloaukko, jos se kirkastuu tai jos pahin sivuvaikutus – naapureiden katseet – on liian havaittavissa, tarvitaan este, ei muuta.

Tarkastelemme tarkasti kolmea modernin ikkunan muotoilua ja paljastamme, missä ne menevät parhaiten.

ikkunan koristelu puutarhan koristelu 5

Mitä nykyaikainen aurinkosuoja voi tehdä??

Tietyn suoruuden ja nykyaikaisuuden lisäksi kaikilla kolmella vaihtoehdolla on samat vaihtoehdot kankaan ominaisuuksien suhteen. Pimennys, yksityisyyden suoja, lämpösuoja ja yksityisyyden suoja ovat mahdollisia kaikissa kolmessa eri versiossa. Värivaihtoehtoja ei ole myöskään missään muunnelmassa.

Alla heimtextilien.com saat käsityksen eri väreistä ja kuvioista, jotka muuten vain harvoin sanovat mitään kankaiden valaistusominaisuuksista.

ikkunan koristelu puutarhan koristelu 6

Klassikko tiimipelaajan ominaisuuksilla – rullaverho

Kaikkia, jotka arvostavat klassisen ikkunan sisustuksen lisäksi tummenemista tai erityisiä yksityisyyden suojaa ja häikäisyä suojaavia ominaisuuksia, mutta haluavat toteuttaa ne mahdollisimman huomaamattomasti tai jotka haluavat antaa sileille pinnoille tilaa työskennellä, suositellaan rullakaihtimella . Se voi vetäytyä lähes näkymättömästi olemassa olevan verhokoristeen taakse eikä kilpaile sen kanssa sileällä pinnallaan. Se rikastuttaa huoneita suorilla viivoilla ja minimalistisilla kalusteilla, joilla on samat ominaisuudet. Tässä oikeassa värissä siitä voi tulla aksentti huoneessa. Leikkisä sisustus, esimerkiksi millefleurs, rullaverho voi myös täydentää leikkisiä romaanisia sisustustyylejä.

ikkunan koristelu puutarhan koristelu

ikkunan koristelu puutarhan koristelu 7

Joustava ja rakenteellinen – pystyverho

Pystysuoran kaihtimen edut ovat samankaltaiset kuin kaihtimen. Valon pudotusta voidaan säätää portaattomasti kääntämällä säleitä. Esitettyjen ikkunakoristeiden joukossa lamelliverho on luultavasti eniten jännitystä perinteisen suunnittelukielen ja modernin toiminnallisuuden välillä. Liikkuva kuin eturivi, mutta pelkistetty suunnittelun olennaiseen. Tämä raittius on väärin ansainnut hänelle toimeentulon toimistoissa ja käytännöissä. Oikein käytettynä pystysuorat säleet voivat myös sisustaa asuintiloja.

ikkunan koristelu puutarhan koristelu 3

Monimuotoisuus sanan varsinaisessa merkityksessä – laskostetut kaihtimet

Laskostetuilla kaihtimilla on suunnittelunsa vuoksi yksi etu kaikkiin muihin ikkunoiden sisustusideoihin nähden: Ne voidaan valmistaa sopimaan monenlaisiin ikkunoihin ja niitä voidaan käyttää suoraan ikkunaruudun edessä. Lisäksi laskostetut kaihtimet mahdollistavat kahden ripustuksen yhdistämisen yhteen järjestelmään. Voit siis korvata klassisen verhokaihtimien ja verhojen yhdistelmän kaikilla toiminnoilla, mutta vähemmän laajasti. Laskostetut kaihtimet ovat trendi ikkunoissa, ja niiden värien ja kuvioiden vuoksi ne soveltuvat monenlaisiin sisustustyyleihin.

ikkunan koristelu puutarhan koristelu 2

ikkunan koristelu puutarhan koristelu 4