Illallisen peruutus – illallisen syömättä jättäminen voi pudottaa kiloja

Jokainen, joka haluaa laihtua muutaman kilon jouluksi, on ehdottomasti kiinnostunut trendikkäistä ravitsemusmenetelmistä, jotka johtavat haluttuun laihtumiseen. Kuulutko sinäkin ryhmään? Ja oletko kuullut illallisen peruuttamisesta? Jos et, olet tullut oikeaan paikkaan tänään! Koska käsittelemme juuri tätä ruokavalion suuntausta, joka perustuu siihen, ettei syö illallista. On kuitenkin hyvin vaikeaa sanoa etukäteen, toimiiko tämä ruokavalio sinulle hyvin vai onko sillä mitään vaikutusta vaakaan. Ensinnäkin illallisen peruuttaminen vaatii paljon kurinalaisuutta ja vahvaa tahdonvoimaa. Lisäksi laihtuminen riippuu laihduttajien lukuisista yksilöllisistä ominaisuuksista ja heidän yleisestä terveydentilastaan. Lisäksi mielipiteet jaetaan aina illallisen peruuttamisen eduista ja vaikutuksista aivan kuten minkä tahansa muun ruokavalion yhteydessä. Mutta jos pidättäytyminen syömästä illalla voi todella laihduttaa ylimääräisiä kiloja, haluamme selittää seuraavassa.

Illallisen peruuttaminen tarkoittaa illallisen jättämistä väliin!

Illallinen peruutetaan Jätä illallinen Nainen hylkää tyhjän lautasen

Mikä on illallista peruuttavan ruokavalion trendin takana?   

Ihmiset, jotka ovat ylipainoisia ja jotka haluavat palauttaa unelmahahmonsa, etsivät jatkuvasti uutta, terveellistä ja tehokasta menetelmää laihtumiseen. Illallisen peruuttaminen on yksinkertainen ja luonnollinen tapa laihduttaa muutama kilo. Kuten nimestä voi päätellä, tämä ruokavalio on ei-illallinen.

Tämä tarkoittaa sitä, että päivän viimeisen aterian tulisi olla klo 16–17, mutta ei myöhemmin. Myöhäisen iltapäivän syömisen jälkeen et saa syödä mitään ja pidättäytyä kaloreita sisältävistä juomista. Vain kivennäisveden, makeuttamattoman yrttiteetä tai vihreää teetä saa juoda. Illallisen peruuttamisen perusperiaate on vähintään 14 tunnin paasto iltapäivän illallisen ja aamiaisen välillä. Se on tämän ruokavalion ainoa sääntö: ohita vain illallinen! On suositeltavaa peruuttaa illallinen vähintään kerran viikossa. Parempi silti kaksi tai kolme kertaa!

Illallisen syömättä jättämisen sanotaan johtavan laihtumiseen.

Illallinen Peruutus Illallisen ohittaminen johtaa laihtumiseen Nainen tyhjät lautaset

Vinkkimme: Jos haluat kokeilla illallisen peruuttamista, juo runsaasti vettä illalla. Joten et tunne nälkää, vesi tehostaa aineenvaihduntaa ja estää ruokahalua. Et voinut mennä jääkaappiin keittiössä keskellä yötä!

 Yrttiteetä illalla on parempi kuin iso ateria.

Illallisen peruuttaminen Vältä illallista illalla, juo yrttiteetä runsaan aterian sijasta

Illallisen peruuttaminen johtaa laihtumiseen ja sillä on positiivinen terveysvaikutus

Illallisen peruuttamisessa on aina kyse kaloreista. Ohittamalla illallisen, vähennät varmasti kehosi kalorien määrää. Tässä tapauksessa vähemmän kaloreita tarkoittaa vähemmän energiaa. Loogisesti rasvaa alkaa hajota kehossa ja laihdut jopa nukkuessasi. Päivittäinen saldosi on pienempi, koska illallinen on ohitettu ja vähemmän kaloreita, mikä johtaa laihtumiseen. Jos noudatat tätä ruokavaliota oikein (ilman korkean kalorin välipaloja välissä!), Voit laihtua 1 kilon viikossa.

 Illalla syömättä jää vähemmän kaloreita elimistöön.

Illallisen peruuttaminen Älä syö illallista kello 16–17. Syö vähemmän kaloreita

Illallisen peruuttaminen tekee sinusta paitsi ohuen, myös kauniin! Ruokavalio vaikuttaa myönteisesti yleiseen terveyteesi. Illallisen syömättä jättäminen saa paremmat ja terveemmät yöunet. Sillä on myös ikääntymistä estävä vaikutus. Kaloreiden säästämisellä on positiivinen vaikutus hormonitasoon vapauttamalla enemmän kasvuhormoneja. Melatoniinia ja somatropiinia tuotetaan suuria määriä kehossa yöllä. Näillä kahdella hormonilla sanotaan olevan nuorentava vaikutus. 14 tunnin paastovaiheessa keho uudistuu, koska se ei käytä energiaa ruoansulatusprosesseihin. Aamulla heräät valppaana ja näytät raikkaammalta ja nuoremmalta! Hieno oikein?

Painonpudotus ja hyvä ikääntymistä estävä vaikutus ovat ilmeisiä!

Illallisen peruuttaminen Ohita illallisen laihtuminen ja ikääntymistä estävä vaikutus ruokavalion positiivisiin puoliin

Muut edut ja tietyt haitat illallisen peruuttavalla ruokavaliolla

Kuten muillakin ruokavalioilla, illallisen peruuttamisella on kannattajansa ja vastustajansa. Sen plussat ovat kuitenkin ilmeisiä. Tehokas laihtuminen ja hyvä ikääntymistä estävä vaikutus ovat tämän ruokavalion positiivisia puolia. Lisäksi illallisen peruuttaminen on yksinkertainen ruokavalio ja helppo noudattaa, jos henkilö on kurinalainen ja hänellä on vahva tahto. Tässä on vain yksi sääntö – ohita illallinen! Nukut paremmin ja rauhallisemmin tyhjään vatsaan. Tätä ruokavaliota noudattaneilla ihmisillä on alhainen kolesteroli ja pieni riski sairastua diabetekseen tai sydän- ja verisuonitauteihin. Tämä täydentää luetteloa tämän ruokavalion eduista.

Voit juhlia klo 17 asti..

Illallisen peruutus Pidä illallista lautasella vasta klo 17.00 asti.

Tällä ruokavaliolla on kuitenkin yksi tärkeä, ensisijaisesti sosiaalinen haitta. Yleensä perhe kokoontuu illalla tai tapaat ystävien ja työtovereiden kanssa töiden jälkeen. Sitten sinun täytyy paastota illallisen peruuttamisen mukaan? Tämä on ruokavalion negatiivinen sosiaalinen puoli. Jos voitat tämän, voit jatkaa illalla pidättäytymistä! Ja varoita: Illallisen pidättäytyminen ei välttämättä tarkoita sitä, että syödään paljon aamiaista aamulla ja hallitsemattomasti. Muuten pilaat illallisen peruuttamisen vaikutuksen!

Syö terveellisesti ja älä ole kovin tiukka itsellesi!

Voitko mennä ilman ruokaa suurperheen juhliin??

Illallinen peruutetaan Ohita illallinen iso perhejuhla lautaselle monia ruokia

 Haluatko laihtua jouluksi? Kokeile sitten!

Illallinen peruutetaan Edellinen illallinen jouluun asti laihduttaa yrittäen arvokkaita ruokapöydän perhejuhlia

Joskus on parempi jättää illallinen väliin!

Illallinen peruutetaan Ohita illallinen Nuori tyttö hylkää lautasen illallisella

 Muista, että makeiset ovat tabu kaikissa ruokavalioissa!

Illallisen peruuttaminen Älä syö illallista millä tahansa ruokavaliolla, makeiset ovat tabu eivätkä kakkuja