Joululahjat vanhemmille – todellisia lahjahittejä, jotka on valittu rakkaudella

”Kukaan ei voi ostaa kalleimpia lahjoja, mutta kaikilla on kuitenkin varaa niihin”, Jochen Mariss, saksalainen kirjailija ja valokuvaaja

Et voi koskaan ajatella joululahjoja tarpeeksi pian. Ja koska vietämme muutaman viikon suurinta perhejuhlaa sukulaisten ja perheenjäsenten kanssa, on nyt aika miettiä jotain alkuperäistä, jolla voimme yllättää iloisesti äitimme ja isämme. Valitettavasti tämä on uusi haaste joka vuosi ja monet ihmiset miettivät, mitä he voivat tuoda rakkaille vanhemmilleen joulupäivänä. Onko sinulla myös ongelma, kuinka osoittaa vanhemmillesi jälleen syvää rakkautta ja ihailua suuren juhlan yhteydessä? Etkö keksi mitään sopivaa tällä hetkellä? Älä huoli, koska tunnemme tilanteen hyvin ja haluamme auttaa sinua valitsemaan kauniita ja omaperäisiä joululahjoja vanhemmillesi. Tässä esitetyt lahjaideat on valittu rakkaudella, jotta jokainen voi löytää jotain sopivaa, jonka avulla äiti ja isä saavat iloa jouluun.

Vanhempien joululahjat valitaan joka vuosi suurella rakkaudella

Joulukoristeiden lahjaidea vanhempien jouluksi

 Vanhemmat arvostavat jokaista luovaa DIY -ideaa

Luova DIY -idea joululahjoista

Vanhempamme ovat nähneet ja kokeneet paljon elämässään, ja periaatteessa heillä on kaikki mitä he tarvitsevat. Usein he eivät halua mitään jouluksi ja odottavat innolla seuraamme ja yhteistä juhlaa. Kyllä, mutta mikä olisi joulu ilman kauniita lahjoja, jotka on valittu huolellisesti? Todella sopivalla lahjalla haluamme kiittää vanhempia ja antaa heille ansaitsemansa huomion. Aloita rakkaidesi henkilökohtaisista tarpeista ja tee fiksu valinta! Seuraavasta löydät siis upeita joululahjoja, jotka vaihtelevat perinteisestä klassiseen ja epätavalliseen. Lue vain ja hämmästy!

Tee harkittu päätös, jotta vanhempiesi joululahjat eivät kopioidu

Joululahjoja ei suositella vanhemmille kaksinkertaistettuna

Keittiötarvikkeet ovat perinteisiä joululahjoja vanhemmille

Perinteisesti vanhemmille annetaan jouluksi jotain, jota he voivat sitten käyttää jokapäiväisessä elämässä. Tämä lahjaluettelo sisältää kaikenlaisia ​​keittiöapulaisia. Uusi kahvi- tai teesetti, kauniit ruokailuvälineet, hienoksi muotoillut viinilasit saisivat varmasti onnellisen hymyn äidin kasvoille. Älä unohda isän viskiä, ​​tämä pieni lahja voi saada hänen silmänsä loistamaan. Moderni leivänpaahdin tai uusi kahvinkeitin näyttää täysin yksilöllisesti vanhempiesi tarpeisiin räätälöidyltä. Jos haluat yllättää rakkaasi suuremmalla joululahjalla, voit ostaa heille uuden astianpesukoneen tai pesukoneen sen mukaan, mikä laite on vanhentunut tai rikki. Tutki maailmanlaajuista verkostoa ja löydät sen pian!

 Äiti haluaa aina nykyaikaisia ​​keittiöavustajia

Idea joululahjaksi

Joulukoristeet eivät koskaan riitä, minkä vuoksi ne ovat loistava lahjaidea jouluksi

Joulukoristeet loistaa kimaltavat joulukoristeet

Upeat koriste -esineet ovat suosittuja joululahjoja vanhemmille

Joulu on rakkauden ja mietiskelyn juhla. Jopa adventtikaudella jokainen koti on juhlallisesti sisustettu niin, että se hohtaa loistolla ja loistolla. Tämä erityinen joulutunnelma saavutetaan upeilla koristeilla, jotka eivät oikeastaan ​​koskaan riitä. Siksi ehdotamme, että hätätilanteessa, jos et voi ajatella mitään sopivaa lahjaksi vanhemmillesi, luota klassisiin koriste-esineisiin jouluksi tai silmiinpistäviin juhlatarvikkeisiin, joita voidaan käyttää vielä monta vuotta tule. Täältä suositellaan kaikkea perinteisistä tupakoitsijoista joulutähtiin ja palloihin joulukuusiin, ja sitä arvostetaan lahjaideana. Täydennä juhlatunnelma vanhempiesi talossa pari viihtyisää koristetyynyä, jotka on kuvioitu täsmälleen joulun hengessä. Vanhempasi varmasti pitävät heistä! Myös kynttilöitä, keiju valoja, seppeleitä ja epätavallisia ikkunakoristeita suositellaan.

 Kaikki loistaa ja loistaa jouluna

Kaikki loistaa ja loistaa jouluna

Jos sinulla tai äidilläsi on vihreä peukalo, anna se myös Joulukaktus  hienossa kattilassa! Tämä huonekasvi ilahduttaa meitä jouluna herkillä punaisilla kukillaan. Kaikki ovat varmasti innostuneita niin paljon raikkaudesta ja luonnon kauneudesta tänä jouluna!

 Hemmottele vanhempiasi jollakin erityisellä, esimerkiksi unohtumattomalla kylpyläviikonlopulla

Kylpyläviikonloppu unohtumaton kokemus vanhemmille

Aika kahdelle – hyvin erityiset joululahjat vanhemmille

Nyt olemme tulleet erityisten joululahjojen vanhemmille! Täällä on tarkoitettu suuria ja hieman epätavallisia yllätysideoita, joissa keskitytään aikaan kahdelle. Anna vanhemmillesi kynttiläillallinen ylellisessä ravintolassa, liput uusimpaan teatteriesitykseen tai konserttiin. Saadaksesi heidät rentoutumaan, hemmottele heitä kylpyläviikonloppuna kahdelle! Se on varmasti unohtumaton kokemus äidille ja isälle, josta he keskustelevat mielellään ystävien kanssa. Ajattele vain tätä lahjaideaa, se on täysin toteutettavissa!

 Jotain kotitekoista herättää kiinnostusta ja ihailua

Itse tehdyt asiat vanhempien joululahjaksi herättävät kiinnostusta ja ihailua

Itse tehdyt joululahjat vanhemmille

Tietenkin voit löytää monia hienoja lahjoja kaupoista tai verkosta joulun lähestyessä. Mutta voit säästää itsellesi hermoja raastavan ostoskierroksen kauppojen kautta. On DIY -faneja, jotka eivät halua käyttää paljon rahaa joululahjoihin. Yleensä näillä ihmisillä on tai löytyy mielenkiintoisia ideoita ja he voivat luoda jotain erityistä. Joten voit tehdä itse henkilökohtaisia ​​joululahjoja. Jokainen voi tuoda läheisilleen paljon iloa jouluksi. Valokuva -albumi, jossa on perheen parhaat muistot, muki, jossa on valokuvaprintti, kauniisti piirretty sukupuu kehyksessä tai pieni kokoelma yrttejä, jotka olet kerännyt ja kuivannut itse, ovat aina epätavallisia ideoita, jotka ovat hyvin vastaan vanhemmat.

Haluatko kokeilla kaikkia tai kaikkia näitä ideoita? Anna sitten luovuutesi leikkiä ja kiedo hihat ylös! Seuraavassa videossa opit esimerkiksi, mitä voit tehdä lasilla ja sen sisällä.

Jatka verkkosivustomme tutkimista ja löydät lisää lahjaideoita ja hyödyllisiä DIY -vinkkejä. Siellä on varmasti jotain sinulle!

Toimitus toivottaa ihanaa ja tapahtumarikasta joulua!

 Moderni leivänpaahdin vanhempien joululahjaksi on ehdottomasti tervetullut

Moderni leivänpaahdin joululahja vanhemmille tervetuloa

Koskaan ei ole tarpeeksi aikaista aloittaa joululahjaideoidesi kanssa

Käsityöideoita jouluksi suuria lahjoja vanhemmat nuuska

 Kotitekoinen sukupuu, jolla on mukava viesti

Kotitekoinen sukupuu kiva viesti loistava lahjaidea vanhemmille

  Tämä punainen mukisarja on tyylikäs ja huomiota herättävä jouluksi

Punainen mukisetti tyylikäs ja näyttävä joululahja

Vanhempasi ovat iloisia henkilökohtaisista mukista

Henkilökohtainen muki loistava lahjaidea vanhemmille jouluksi

Ideoita joululahjoiksi on yhtä lukemattomia kuin mielikuvituksemme on rajaton

Lukemattomia ideoita joululahjaksi vanhemmille rajaton mielikuvitus

Keittiörobotti -lahjaidea vanhemmille joulu

joululahja

Pyramidin rakentaminen muurausastioista, jotka on täynnä joulukoristeita

Puusta tehdyt kotitekoiset esineet

Puusta tehdyt kotitekoiset esineet

kirkkaat värit keittiö setti joululahja vanhemmat