Joululoma Saksassa – vieraile kuuluisimmilla joulumarkkinoilla

joululoma Saksan joulumarkkinoilla

Joululoma Saksassa: Värikkäitä joulumarkkinoita

Tänä vuonna haluamme jälleen provosoida sinut kysymyksellä: Miksi et mene joululomalle Saksassa? Täällä on monia upeita joulumarkkinoita ja perinteitä. Tunnelma on kaunis kaikkialla. Mutta se on vähän erilaista kaikkialla.

Jotta voisimme tuoda Saksan joululoman erityisen kauniin luonteen lähemmäksi sinua, olemme koonneet sinulle hienoja tietoja ja kuvia.

Pitkät perinteet

Oletko todella tietoinen siitä, että sinulla on varaa todelliseen kulttuurikokemukseen joululomallasi Saksassa? Koska joulumarkkinoilla on vuosisatojen perinteet. Tämä esimerkiksi Dresdenissä on vuodelta 1434.

Nykyään jokaisella pikkukaupungilla on tällaiset joulumarkkinat, mutta näin ei ole aina ollut. Olemme tämän tosiasian velkaa ihmisille, jotka ovat levittäneet tätä perinnettä useiden sukupolvien ajan. Jokainen yritys tehdä niin pieni vetovoima, joka vaikuttaa muihin. Dortmundissa on maailman suurin joulukuusi. Toiset erottuvat suurimmista kynttilöistä ja niin edelleen.

Frankfurtin joulumarkkinat

joululoma saksa frankfurtissa

Pysy ulkona koko päivän

Se voi tuntua sinulle uskomattomalta, mutta Saksassa voit käytännössä viettää koko päivän tai useita päiviä ulkona. Koska joulumarkkinat tarjoavat sitä tiettyä, ihanaa lämpöä neuleiden, glögin ja erinomaisen ruoan muodossa. Voit jäädä väliaikaisesti ja käydä sitten kaupungin kulttuurinähtävyyksissä. Joulumarkkinat ovat yleensä vanhassakaupungissa. Sieltä tämä on täysin mahdollista. Aukioloajat ovat varhain aamulla klo 8 tai 9 illalla. Et voi käytännössä koskaan kyllästyä.

Joululoma Saksassa: Saksan viisi suosituinta joulumarkkinoita

Nämä nähtävyydet ovat tehneet joululoman Saksassa erittäin suosituksi. Mennään syvemmälle suosituimpiin joulumarkkinoihin. Riippuen siitä, missä olet ollut tai ei, voit sitten päättää, mikä olisi sinulle sopiva.

Suosion kannalta ensimmäisellä sijalla on Münchenin joulumarkkinat

joululoma Saksassa Münchenin joulumarkkinat

Sitä kutsutaan Christ Child Marketiksi, kuten luultavasti tiedät, ja se sijaitsee Marienplatzilla. Täältä löytyy muun muassa perinteisiä baijerilaisia ​​tavaroita, kuten kristallia ja vaatteita. Tietysti löydät myös maailmankuuluja perinteisiä ruokia.

Dresdenin joulumarkkinat

joululoma Saksassa Dresdenin joulumarkkinat

Kuten edellä mainittiin, Dresdenissä on maailman vanhin joulumarkkinat. Täällä voit kokea 45 metrin korkean pyramidin vetonaulana. Täällä voi nauttia erilaisista joulukuvista.

Nürnbergin joulumarkkinat

joululoma Saksassa Nürnbergin joulumarkkinat

Nürnbergin joulumarkkinat ovat myös erittäin suosittuja Saksassa joululomanviettäjien keskuudessa. Se sijaitsee Nürnbergin vanhankaupungin pääkadulla. Avaus on erityisen jännittävä. Sen on tehnyt tyttö, joka on naamioitu pieneksi enkeliksi.

Berliinin joulumarkkinat

Joululomasi voi rajoittua vain joulumarkkinoille. Koska niiden lukumäärä on täällä 60.

Tunnetuin on Gendarmenmarkt, joka sijaitsee lähellä Friedrichstrassea

joululoma saksa berliinissä

Suosittelemme myös Alexanderplatzia, Unter den Lindenia, Potsdamer Platzia tai juutalaismuseon vieressä sijaitsevaa Hanukka -markkinoita.

Kölnin joulumarkkinat

joululoma Saksassa Kölnin joulumarkkinat

Kölnin joulumarkkinat ovat myös erittäin suosittuja Saksassa. Täällä on yhteensä seitsemän markkinoita, mutta ne sijaitsevat melko lähellä toisiaan kaupungissa. Voisit käydä näissä kaikissa. Houkuttelevin on kuitenkin katedraalin vieressä oleva. Tämä voidaan yhdistää moniin vierailuihin vanhaankaupunkiin, jossa on uskomattomia tapahtumia päivin ja öin.

Suosittu glögi lämmittää ja piristää tunnelmaa

joululoma Saksassa joulumarkkinat Kölnin glögi

Perinteiset Herrnhut -paperitähdet

joululoma Saksassa herrnhutersterne joulumarkkinat

Hyvin tyypillinen joulumarkkinoille ja messuille – piparkakut sydämenmuotoisina

joululoma Saksassa joulumarkkinat piparkakkusydämet

Perinteiset piparkakut ja joulupukit

joululoma Saksassa joulumarkkinat piparkakut

Makeisia ja muita herkkuja

joululoma Saksassa joulumarkkinat

Joulun käsitöitä

joululoma Saksassa joulumarkkinat luonto joulukoristeet

Perinteiset puiset hahmot

joululoma Saksassa joulumarkkinat perinteiset luvut

Käsintehdyt joulukoristeet

joululoma Saksassa joulumarkkinat perinteiset joulukuusi koristeet

Joulupallot, tähdet ja enkelit

joululoma Saksassa-joulumarkkinat-joulu-pallot-tähdet

Upea joulupyramidi

joululoma Saksassa joulumarkkinat joulupyramidi

Saksa – ihana talvinen satu

joululoma Saksassa joulumarkkinat lumi