Kauneimmat ideat ristiäisiin

Se on hyvin erityinen tapahtuma kaikille asianosaisille, kun vastasyntynyt lapsi ottaa ensimmäisen pyhän askeleensa. Se on loistava päivä kastetulle, hänen vanhemmilleen, kummiselle ja ystäville ja perheelle. Kristillinen kaste on tärkeä osa pyhiä sakramentteja ja merkitsee sitoutumista kristilliseen uskoon ja kasteen ottamista kirkkoon.

Vanhempien on tietysti suunniteltava tämä päivä hyvin, jotta se onnistuu täydellisesti. Vieraat sen sijaan miettivät sopivia Kastelahjoja. Seuraava artikkeli näyttää, mitä tulee ottaa huomioon, kun järjestetään todella mukava ristiäisseremonia.

kaste seremonia kirkon kastepuku

Kirkon kastejuhla

Ensimmäinen tärkeä päätös koskee kirkkoa, jossa kaste tapahtuu. Vanhemmat voivat esimerkiksi valita asuinpaikkansa perinteisen kirkon. Joten vastasyntyneen voi myös kastella sama pastori, joka meni naimisiin vanhempiensa kanssa. Useimmat ihmiset pitävät tätä kauniina symbolina ja voivat siten säilyttää pitkät perheperinteet.

Pastori siunaa lasta kasteen aikana kastamalla tai kaatamalla vettä lapsen päälle. Sanoin: "isän pojan ja Pyhän Hengen nimeen" sillä välin lapsi kastetaan.

kastekirkon vesirituaali

Lisäksi suoritetaan muita perinteisiä rituaaleja, kuten voitelemista chrismiöljyllä tai kastekynttilän sytyttämistä. Valittu mekko, jota kastettava käyttää, symboloi Jumalan ystävyyttä.

ristiäiset kirkko kastepuku kastekynttilä

Kummivanhemmilla on myös tärkeä rooli kasteessa. Sinä kuljetat kastettavan henkilön seremoniaan ja tulet siten hänen kanssaan elinikäiseen siteeseen. Sponsoroidun lapsen uskonnollisessa kasvatuksessa näillä on tukeva vaikutus ja ne ovat aina kastettavan henkilön rinnalla.

kaste seremonia vastasyntynyt lapsi kirkko

Organisaatioalue

Kasteeseen liittyy monia muodollisuuksia. Rekisteröitymiseen tarvitaan seuraavat asiakirjat:

  • Kastettavan henkilön syntymätodistus ja rekisteröintitodistus
  • Kasteen todistus kummisille ja vanhemmille
  • Mahdollisesti kirkon avioliitotodistus ja vanhempien siviilivihkotodistus

Jotta vältettäisiin tarpeeton stressi ristiäispäivänä, on suositeltavaa hankkia kaikki nämä asiakirjat ajoissa. Sinun tulisi myös tehdä muita tärkeitä asioita etukäteen, jotta olet täysin valmistautunut.

Nyt kun sinulla on kiinteä päivä kasteelle kirkossa, on aika lähettää kutsut vieraille. Kun kaikki lupaukset on koottu, löydät helposti oikean paikan, jossa kaste pidetään kirkon jälkeen. Iloiset juhlat jatkuvat rauhassa perheen ja ystävien kanssa.

Ristiäisravintolan pöydän koristeet

Yksittäinen muistiinpano kasteesta

Kastetta varten kirkossa tarvitset paitsi esirukouksia ja heidän lukijoitaan, myös valkoisessa kastetakkia ja ristiäiskynttilää. Tällä tavalla kauniiseen ja klassiseen seremoniaan voidaan antaa yksilöllinen ilmapiiri. Oikeat laulut, jotka lauletaan yhdessä, on myös valittava etukäteen. Seremonian yksityiskohdat selvennetään yleensä henkilökohtaisessa keskustelussa pastorin kanssa.

Valokuvaajalla on myös tärkeä rooli. Jotta kasteen aikana ei olisi vältettävää kaaosta, ammattivalokuvaaja olisi palkattava kuvaamaan tämä erityinen päivä tulevaisuutta varten.

kastejuhla kirkossa

Kirkon kasteen jälkeen se jatkuu päivän rentoon osaan, joka vietetään aterian aikana ystävien ja perheen kanssa. Huoneet on sisustettava vastaavasti. Ristiäiskakku on myös loistava idea.

 kaunis pöydän koristelu ristiäiset

taiffeier kirkon kasterituaali