Kauniit oviseppeleet onnelliseen tunnelmaan talon sisäänkäynnillä

Loppukesä yllättää meidät joka vuosi vaihtelevilla ulkolämpötiloillaan, mutta emme voi syyttää sitä, koska tämä kausi näyttää meille upeaa kukkien ja värien loistoa. Pitkän ja kylmän talven jälkeen tarvitsemme kauniita, kirkkaita värejä ja sen myötä parempaa tunnelmaa. Saamme nopeasti tunnelman tulevalle kesälle ja yritämme levittää tätä onnea ympärillemme. Juuri tästä tämän päivän artikkelista on kyse, koska olemme valinneet sinulle upeita ideoita siitä, miten voit tehdä kodistasi entistä houkuttelevamman. Onni ja onnellisuus säteilevät talon sisäänkäynniltä ja tervehtivät vieraita ainutlaatuisella tavalla. Koska kaunis oviseppele osoittaa, että vieraat ovat tervetulleita tänne! Se on myös erityinen katseenvangitsija, joka ilmaisee yksilöllisyytesi. Tervetuloa ystäväsi itse tekemilläsi seppeleillä! Näytämme kuinka! Valmistettu värikkäistä oviseppeleistä kauniilla kukilla ja paljon mielikuvitusta.

Kevät on täällä! Esittele se upealla kukkasekvenssillä etuovessa!

Oven seppeleet kauniita kukkia vaaleanpunainen

  • Kuinka voit itse tehdä kauniita oviseppeleitä talon sisäänkäynnille?

Nyt pääsiäiskausi on ohi (tänä vuonna se oli itse asiassa hieman aikaisemmin kuin tavallisesti), joten sinun on korvattava pääsiäiskranssisi kesäisellä kukka -seppeleellä. Voit tietysti valita kukat itse. Joko otat tuoreita kevään kukkia omasta puutarhasta.

Nyt näitä on runsaasti. Mutta jos teet oviseppeleen tuoreista kukista, sinun on varoitettava, että sinun on vaihdettava ne muutaman päivän välein. Ne kuivuvat hyvin nopeasti ilman vettä. Tästä syystä monet luovat harrastajat valitsevat tekokukkia, jotka voivat koristaa etuovesi kuukausia. Siksi suosittelemme: lyhyt vierailu käsityökaupassa auttaa sinua saamaan tarvittavat materiaalit. Sitten sinun täytyy vain istua puoli tuntia ja tehdä oven seppele. Kuinka tämä toimii, näkyy selvästi seuraavassa videossa:

  • Ovaseppeleiden sitominen itse – mitä muuta voi tulla kyseenalaiseksi?

On parempi katsoa ympärilleen kotona nähdäksesi, mitä sinulla on jo saatavilla. Katso myös kellari tai ullakko. Siellä löydät varmasti paljon asioita DIY -projektillesi. Esimerkiksi ei ole aina helppoa sitoa rengasta taustaksi kukkaseppeleelle itse. Siksi suosittelemme järjestämään kauniit puutarhan kukat vanhaan korikoriin ja ripustamaan sen etuovellesi. Tämä käsityöidea on nopea ja tyylikäs!

Paju kori täynnä kauniita kukkia roikkuu oven päällä seppeleen sijasta ja kiinnittää kaikkien huomion!

Pajukori täynnä kauniita kukkia ovella

 Vaunun pyörälle on annettu toinen mahdollisuus ja se toimii jousen seppeleen tukikohtana.

Tee oven seppeleet itse

Mistä löydät tämän käsityöidean? Toivomme, että se on hienoa! Koska monia vanhoja esineitä voidaan käyttää uudelleen ja käyttää ovikoristeissa. Vanha vaunun pyörä saa toisen mahdollisuuden täällä ja on taitavasti lavastettu. Kukka -asetelma on yksinkertainen ja sitä täydentää koristeellinen kastelukannu. Et näe joka päivä jotain niin kaunista!

Tuoreet vihreät ja valkoiset kukat toivottavat kaikki vieraat tervetulleiksi!

Oven seppeleet tekevät tuoreita vihreitä valkoisia kukkia

Yksittäiset kirjaimet voidaan rakentaa oviseppeleisiin nimikirjaimina. Yleensä tähän käytetään talon omistajan sukunimen ensimmäistä kirjainta. Toisaalta se näyttää upealta ja pyöristää seppeleen kokonaan. Toisaalta tämä kirje osoittaa, kuka asuu tässä talossa.

Kauniit hortensiakukat kehystävät kirjeen ja muodostavat upean seppeleen.

Kauniita hortensian kukkia

 Kukista tehty S on leikattu monogrammiksi.

Ovi monogrammina

Ennen kuin valitset oikeat kukat oviseppeleillesi, sinua hemmotellaan valinnanvaraa. Upeasti tuoksuvat ruusut, lumoavat pionien värit, upeat hortensiat ja valkoiset koiranputket ovat ehdottomasti monien DIY -fanien suosikkeja. Mutta voit myös tehdä seppeleen etuovellesi laventelin varret, rakentaa mehikasveja ja jopa tuoreita hajuisia sitruunoita. Mielikuvituksellasi ja luovuudellasi ei ole rajoja. Valokuvagalleriamme vakuuttaa sinut juuri tästä.

Kääri siis hihat ja ryhdy töihin. Tervetuloa uusi kausi omaan etuovellesi ja nauti kesän tuomasta onnellisesta ilmapiiristä!

Hienot värit hortensian kukkaseppeleissä koristavat etuoven.

Kukkaseppele hortensiat herkät värit koristavat etuovessa

 … ja herättää heti huomion!

Oven seppeleet hydrangea kukkia

Kuivatut oksat voidaan sitoa yhteen siten, että ne toimivat seppeleen pohjana.

Tinker oven seppeleet itse

 Tässä sukulentit tulevat peliin!

Tinker oven seppeleet itse oksat mehevä koristelu

Mutta tuoreet sitruunat ja paljon vihreää ovat myös erittäin silmiinpistäviä!

Oven seppeleet sitruunanvihreä

 Tuore ilme, joka kutsuu!

Oven seppeleet sitruunat

 Se, miten järjestät kukat, on täysin sinun

Tee itse valkoisia koiranputkea

 Jokainen kukka-seppele on todellinen katseenvangitsija!

Herkät värit kukka-seppele todellinen katseenvangitsija

 Testaa luovuutesi tekemällä kauniita oviseppeleitä!

Testaa luovuuttasi tehdessäsi seppeleitä

Yritä ensin tehdä jotain hyvin yksinkertaista

Ovaseppeleiden tekeminen on aluksi hyvin yksinkertaista

 Vihreiden lehtien seppele voi myös näyttää erittäin houkuttelevalta, tai?

Tee oma seppelesi vihreistä lehdistä näyttämään houkuttelevalta

Mitä värikkäämpi, sitä silmiinpistävämpi kukka-seppele!

Kukka -seppele metalliaita

Sano vain “Tervetuloa!

Tinker -oven seppeleet toivottavat vieraat tervetulleiksi