Kaunis olohuone maan väreissä

Hyvää iltapäivää kaikki! Tervetuloa verkkosivullemme, josta löydät joka päivä mielenkiintoisia ideoita ja käytännön vinkkejä kodikkaaseen kotiin ja kauniiseen puutarhaan. Tänään haluamme käsitellä sisustusta uudelleen ja näyttää kauniita, jopa unenomaisia ​​olohuoneita. Olipa sinulla perinteinen, maalaismainen tai moderni olohuone, voit tehdä siitä entistä mukavamman maanläheisillä vivahteilla. Maanväriset olohuoneet antavat lämpimän, luonnollisen ja erittäin kutsuvan tunteen. Voit lisätä maan sävyjä olohuoneesi suunnitteluun monella eri tavalla … lattian (puu, laatta tai matto), seinän värin, huonekalujen ja kankaiden, takan (puu tai kivi) ja joidenkin aksenttien ansiosta huone näyttää luonnolliselta. Jos etsit luonnollista ja täysin maanläheistä huonekonseptia, olet tullut oikeaan paikkaan. Esittelemme sinulle erinomaisia ​​valokuvaesimerkkejä maanvärisistä olohuoneista, joissa tunnelma ei vain näytä kauniilta, vaan myös näyttää tältä.

 Näyttääkö unelmiesi olohuone täsmälleen tältä??

Unelma olohuone puu

Kaikkien sisätilojen maanläheisten vivahteiden ansiosta et voi mennä vikaan, koska ne ovat innoittamana äiti -luonnosta. Tämän avulla voit tuoda vain luonnollista tunnelmaa neljään seinään. Ruskea on hedelmällisen maaperän väri, josta ruokamme tulee. Vaimennettu vihreä muistuttaa meitä kasviston kauneudesta, esimerkiksi ajattomista oliivipuista Välimeren rannikolla.

Okkerkeltainen tuo romanttisten auringonlaskujen lämpöä sisälle, kun taas kerman tai beige sävyt yhdistävät kaiken. Mukava tapa korostaa olohuoneesi maanväripalettia on kutsua luonto itse avaruuteen. Esimerkiksi kori on aito polttopuut loistava lisä maanläheisiin asuintiloihin. Voit myös laittaa kääpiö sitruunapuun olohuoneeseen ja nauttia sen ihanasta tuoksusta päivä ja yö. Tämä elävä aksenttipala ruskeilla, vihreillä ja keltaisilla sävyillä tuo raikkautta sisustukseen!

 Yritä tuoda luonto olohuoneeseen maanläheisillä väreillä

Olohuone mielenkiintoisia koristetyynyjä

– Mukavuutta maan väreissä modernissa olohuoneessa

Monet lukijat ajattelevat, että maanläheiset vivahteet ovat ennalta määrättyjä olohuoneen klassiseen suunnitteluun. Kyllä, voimme olla vain samaa mieltä! Mutta olohuoneet, joissa on moderni tyyli, voidaan myös suunnitella luonnollisella väripaletilla. Esimerkiksi olohuone, jossa on avoin pohjaratkaisu ja vaaleanruskea parkettilattia, voi todella olla erittäin houkutteleva. Sen näet seuraavassa kuvassa. Suuressa huoneessa yksittäiset vyöhykkeet on erotettu toisistaan, mutta kaikki näyttää yhtenäiseltä, kalkittuna yhdessä yleisessä suunnittelukonseptissa. Sisäänrakennetut kattovalaisimet korostavat huoneen nykyaikaisuutta. Tunnelma näyttää siis lämpimältä ja kutsuvalta.

 Tilava, moderni olohuone ja ruokasali rakastua

Moderni tilava olohuone ja ruokailuhuone

On myös design -faneja, joille harmaa, hiekka, beige, valkoinen ja musta ovat liian perinteisiä. Haluamme kumota tällaisen mielipiteen ja näyttää sinulle upeasti suunnitellun, erittäin modernin olohuoneen tässä väripaletissa, joka säteilee luonnollista kodikkuutta. Värit ovat varmasti myös trendikkäitä, tai?

Supermoderni olohuone maanläheisillä sävyillä, joka huokuu hienostuneisuutta ja viehätystä

Kaunis näkymä maanläheiseen moderniin olohuoneeseen

Mukava lepotuoli, jolla voit venyttää jalkasi pitkän työpäivän jälkeen nauttimaan auringonnoususta. Yksinkertaisuus ja hienostuneisuus pienessä tilassa – hyvin tehty.

Mukava lepotuoli

Suuri seinämaalaus sohvan yläpuolella on loistava tapa lisätä väriä tähän kirkkaaseen, maanläheiseen olohuoneeseen.

Iso olohuoneen seinämaalaus

–  Ulkoasu maan väreissä on täysin sopusoinnussa

Maanvärinen sisustus antaa sinulle loputtomat mahdollisuudet kokeilla ulkoasua. Suosittelemme vain vaatimattomasti käyttämään mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja sisätiloissa. Aitoa nahkaa olevat nojatuolit täydentävät olohuoneesi luonnollisen ilmeen. Jokainen tapaaminen ystävien ja perheen kanssa voi olla todellinen kokemus täällä.

Aidot nahkaiset nojatuolit kutsuvat sinut viettämään kodikkaita tunteja takan edessä

Moderni takatuoli

Paljon puuta, nahkaa ja todellinen katseenvangitsija – kiviseinä!

mukava olohuone, jossa takka

Kaikki luonnonmateriaalit säteilevät lämpöä. Yllä olevassa kuvassa näemme korkeakontrastisen olohuoneen. Kaksi mukavaa nojatuolia seisoo kivellä verhotun takan molemmin puolin. Koko kiviseinä on loistava aksentti huoneessa, ja sitä täydentävät vaaleat lattiat ja hiekanvärinen seinä. Tummat ikkunanpuitteet, puupanelointi ja tummanruskeasta nahasta valmistettu L-muotoinen sohva ovat visuaalisesti kontrastisia ja korostavat huoneen ylellisyyttä..

Oliivinvihreän ja okrankeltaisen koristetyynyt tuovat raikkaita maan sävyjä valkoiselle sohvalle.

Olohuone maan väreissä

Ihaile nyt muita valokuvia kauniista ja erittäin kodikkaista olohuoneista ja inspiroidu maan väreistä!

 Trooppista tunnelmaa ja paljon hienostuneisuutta yhdessä …….

Tyylikkäät olohuoneen huonekasvit

 Ota konjakki, kiitos?

Viihtyisä ilmapiiri kutsuu sinut nauttimaan lasillisen konjakkia

 Katossa olevat kattopalkit täydentävät huoneen maalaismaista tyyliä

Paljaat puiset kattopalkit maalaismaiseen tyyliin

 Mahonki -parkettilattia on täydellinen tukikohta tälle modernille olohuoneelle

 Moderni olohuone mahonki -parkettilattia

 Vaaleansiniset tyynyt tuovat merituulen mukanasi ……

Valko-beige raidalliset tekstiilit vaaleansiniset tyynyt merituulta

Takan vieressä oleva kiviseinä antaa perinteiselle huoneelle maalaismaisen tunnelman

Kiviseinäinen takka

 70 -luvun tyyliin

luovia ideoita kirjahyllyllesi

Luonnonvihreä yhdistettynä okkerkeltaiseen, tummanruskeaan ja beigeen

Ideoita olohuoneisiin - trendikäs muotoilu

Salviavihreä tulee hyvin esiin tässä perinteisesti sisustetussa huoneessa

 Ideoita seinän maalaamiseen

 Tällainen olohuone voisi myös täyttää korkeimmat vaatimukset

Olohuone ideoita moderni kodikas

Pienet ja suuret huonekasvit täydentävät huoneen luonnollista ilmettä

Viihtyisä olohuone, paljon vihreitä kasveja

 Tuo olohuoneeseen muutama värillinen aksentti maan sävyillä

Nice kirkas olohuone värikäs koristetyynyt kuva värillinen aksentti.